קצת שטויות לחנוכה

InFecTeD LOVER

New member
...

אני לא מסכימה עם אנשים שהולכים לכל ההופעות שלהם... וגם לא לגרופים האלה שעוקבים אחריהם... נראה באלבום החדש.

לא מסכימה עם אנשים שהולכים

לכל ההופעות שלהם? זה לא קצת חוצפה מצידך? את תקבעי לאנשים מה לעשות? אני אוהבת אותם כל כך, הם רוב החיים שלי, וטוב לי עם זה. אני פשוט מטורפת על המוסיקה שלהם, אני בטוחה בזה שבשבילי הם הלהקה הכי טובה בעולם, ואני נהנית מהופעות שלהם, אז את תבואי ותגידי לי שלא בא לך שאני אלך לכל הופעה שלהם? ככה טוב לי. טוב לי להיות גרופית שלהם, אני מתגאה בזה. אני בחיים לא אלך לחכות להם מחוץ לבית כדי להצטלם איתם, או בחיים לא אמצא את הטלפון ואתקשר אליהם, כי זה חדירה לפרטיות שלהם. זה שהם מפורסמים לא אומר שיש לנו, המעריצים, זכות להטריד אותם. הם לא חברים שלנו. מצד שני הם בקשר מאד אדוק איתנו, הם לא סתם להקה שמופיעה ואנחנו סתם שומעים את השירים וקונים את הדיסקים. הם תמיד פוגשים אותנו אחרי הופעות, מדברים איתנו, מחבקים אותנו, וברדיו שלהם בכלל... הם משדרים לנו ברדיו באתר שלהם, משתפים אותנו בחיים שלהם, קוראים מה שאנחנו רושמים בצ'אט שלהם ומגיבים. הם מאד מאד מחוברים למעריצים שלהם, ולהם טוב עם זה, ולנו טוב עם זה, ולדעתי זה מדהים כמה שהם לא סנובים ומתנשאים על המעריצים שלהם לעומת זמרים אחרים (אביב גפן לדוגמא). אני לא ארוץ אחרי הוואן שלהם כשאני רואה אותם נוסעים, אבל אני בהחלט אלך אחריהם לכל מקום. כל מקום שהם מופיעים, אני אלך לשם, כי הם הלהקה שלי ואני אוהבת ומעריכה אותם ואני שם איתם לא משנה מה. הם הולכים ליצפאן? אני ישר אלך ואנסה להכנס. הם הולכים לאסף הראל? אני ישר אארגן פרוטקציות ואכנס לשם. וככה טוב לי. מה זאת אומרת את לא מסכימה עם זה? באמת שלא הבנתי.

InFecTeD LOVER

New member
בדיוק בשביל זה אמרתי שאני לא מסכימה

זכותי לחשוב מה שאני רוצה... זה לא שעכשיו אני מבטלת את ה"גרופים", כל החברות שלי ככה... הם כבר מזהים אותם... אני יודעת שהם מחוברים, ועל הצ'אט, וכל זה... זה שאני לא מסכימה את זה- זה פשוט שאני לא הייתי עושה את זה... זה הכל. לא קיללתי בשביל שלא יתנפלו ישר, והדגשתי שזה לדעתי...

אבל עם מה את לא מסכימה בדיוק?

וזכותך לא לעשות את זה אבל מה קשור לא מסכימה? תגידי אני לא הייתי עושה את זה. אם לאנשים זה עושה טוב, מה יש לך לא להסכים?! ומי אלה חברות שלך? חח אולי אני מכירה..

InFecTeD LOVER

New member
אממ...

טוב אני אנסח מחדש- אני לא הייתי עושה מה שהם עושים. יותר טוב
אממ... הבנות מאריאל שתמיד מוצאות דרך לפגוש אותם... אה וואלה אממ... נופר!!! היא חברה שלי... היא כתבה פה לא מזמן...

אה כן החבורה החדשה שלי..

וואי איך הן חברות שלך? חחחחח סתם בלי להעליב פשוט במקומן הייתי מתעצבנת רצח אם היית מדברת ככה לידי... ומאז ההופעה בשפיים אנחנו ביחד באירועי היהודים .. :) כפרה עליהן תמסרי להן ד"ש חח. למרות שרק אתמול ראיתי אותו והיום כבר דיברתי איתן בצ'אט..

InFecTeD LOVER

New member
חחחח

אני מכירה את נופר ממזמן... היא יודעת מה אני חושבת על גרופיות והכל... כנרראה זה לא מפריע לה! אני משתדלת לא לדבר עליהם לידה, זה נושא רגיש... אמסור אמסור... כפרה עליהן באמת חחח ראית אותן במפגש פורומים נכון?? אממ בטח עכשיו בקושי תיפגשו...

לא, איכס, אני שונאת מפגשי פורום..

נפגשנו באסף הראל.. חיכינו שעות ביחד. ואכן זה נושא רגיש ובצדק, אני מבינה אותן לגמרי. וכן בטח בקושי ניפגש חבל :\ אבל הן הזמינו אותנו לבוא להתנחלות (חח אני שמאלנית) מתישהו לישון אצלן :)

InFecTeD LOVER

New member
תודיעי

אני כל היום שם.. אם את שמאלנית- אסור לך גם לישון פה כי זה כמו לגור בשטח שלא שלך לא?? יש לי דודה שמאלנית נו...=\ אה כן ראיתי אסף הראל... חחח ראיתי רק את ספיר בתוכנית...

ומה ההבדל בין זה לבין לישון בחו"ל?

גם לישון בחו"ל אסור לי? אני לא גרה שם, אני לא תופסת את המקום הזה ששייך למישהו אחר ואני חושבת שצריך להחזיר את זה. אבל כל עוד הן גרות שם, ואני רק ילדה, והן חברות, לא אכפת לי לבוא לבקר. גם סבא שלי מתנחל אז אני לא אבקר אותו?

InFecTeD LOVER

New member
אבל בחו"ל מרשים לך לישון

פה הערבים לא ממש שמחים עם הרעיון טוב מה אני שמאלנית עכשיו? אללה אריאל זה במיוחד בשביל אנשים כמוך... את תסתדרי פה עם כל הפריקים הכבדים שלנו פחחח

אתה יודע למה כולם שומעים ומכירים

אותם? בגלל הנינט המזדיינת שלך. אתה חושב שזה לא מפריע לי ולעוד מלא שאני מכירה? אהבתי להיות מיוחדת וכל זה, אבל הנינט המגעילה הזאת הכניסה אותם למיינסטרים והיא לא ביקשה רשות מהם לשיר את השיר שלהם בכוכב נולד או משהו, כל עוד היא אומרת שזה שלהם, היא לא צריכה. ומזמינים אותם להופיע. כולה להופיע. הופעה. הם אוהבים להופיע, הם באים. הם לא מתראיינים, לא כלום. רק מופיעים. זה מה שלהקות עושות. לא בוער להם לעשות מוסיקה? יום שבת זו ההופעה האחרונה שלהם כי הם יוצאים לחצי שנה+- לעבוד על דיסק חדש והרגע הם הוציאו דיסק אנפלגד עם גירסאות חדשות ומדהימות אז אל תגיד שלא בוער להם לעשות מוסיקה. באמת באמת שאין לך מושג על מה אתה מדבר. ובאמת שהרתחת אותי עכשיו בכלל בגלל המשפט האחרון אבל אני פשוט אשמור לעצמי מה שיש לי להגיד לך. רק תקווה שלא תפגוש אותי פעם בסמטה חשוכה. לך תשמע כוכב נולד.

ואם אתה חושב שזה שאנשים

מכירים להקה זה מסחור אז הדיון שלנו באמת נגמר פה.

כל יומיים? הם הוציאו דיסק

אחד של לייב, ודיסק אקוסטי שזה שונה לגמרי. זה שנירוונה הוציאו דיסק אקוסטי עושה אותם ממוסחרים? זה שאלאניס מוריסט הוציאה דיסק אקוסטי עושה אותה ממוסחרת? כמה שטויות יוצאות לך מהמקלדת..

Aviad1987

New member
אסף הראל ויצפאן בשבוע אחד

והכל כדי לקדם הופעה פעם הבאה שאת כותבת הודעה כדאי שתכתבי אותה בצורה קצת יותר מעודנת. אני לא באתי וקיללתי את טיטי ה"מושלמת שלך". סך הכל הבעתי מה שאני חושב (בדרך הכי טובה שמצאתי). גם אני אוהב את המוזיקה שהם עושים... אני פשוט לא אוהב אותם ולא את המסחור שלהם. הם התראיינו לוואלה פעם אחת ולכלכו קשות על להקות כמו הדורבנים וכו'. מאז הבנתי כמה אני לא מעריך אתה אנשים האלה, מצטער. אה. והם התמיינסטרו הרבה הרבה הרבה הרבה לפני נינט. "כמה שטויות יוצאות לך מהמקלדת". את ההיסטוריה שלהם אני מכיר (ואני מוכן לחתום על זה) הרבה יותר טוב ממך. כאן זה נגמר.

IDOffryn

New member
אממ...

מה שיש לי רק להגיד זה שאמרת שב94 הם היו ממש לא מיינסטרים אבל כל הדיסקים שלהם מתמקמדים הם נהיים פחות מיינסטרים. אני לא חושב שהדיסק של הלייב מיסחר אותם. הופעה אקוסטית? למה לא? עשו טוב למעריצים ויצא לי להיות בהופעה הזאת ובאמת היה במה משהו די שנה מהופעות אחרות וממש נהנתי. אבל לא נראה לי שזה מסחור. ובקשר לכסף שהם כל כך רוצים, אז לפני שנה הם היו 6 אנשים בלהקה הגיטריסט פרש והחליפו אותו ב2 גיטרסטים , מה שאומר שהשכר של כולם יורד כי הכסף עכשיו מתחלק במקום ל6 ל7. בקשר להופעות אצל יצפאן ואסף הראל. כן הם לא הלהקה שהיו בשנת 94, הם לא ממלאים איזה פאב בתל אביב הם כבר מצליחים למלא מעודנים שלמים, אז גם היחסי ציבור שלהם צריכים להשתנות בהתאם. ואני ממש ממש לא גרופי של היהודים, הייתי בכמה הופעות, אוהב לשמוע את המוזיקה שלהם ופה נגמר כל הסיפור.

Aviad1987

New member
גם אני נהנתי בהופעה האקוסטית

ההופעה גם שודרה בערוץ 24 לפחות 24 פעמים. והדיסק השלישי שלהם היה נפילה רצינית לעומת הראשון וחצי מהשני. אבל זה עניין של טעם.

IDOffryn

New member
לא להגזים

לא נפילה רצינית. אבל יש כמה שירים שיותר טובים מכל שיר מהדיסק הראשון. גם אני בהתחלה לא ממש התחברתי אליו אבל היום אני חושב שהוא יותר טוב מהשני.

לדעתי בדיסק הראשון

הם עשו יותר שירים שיתאימו לקהל, יותר שירים קליטים ופחות מה שהם מרגישים (כמו "אלה" למשל) כי לא היו להם מעריצים, לא היה קהל, הם היו קודם צריכים להתחבר לקהל לפני שהם יכולים לכתוב מה שהם באמת רוצים. ב"פחד מוות" זה קרה, יש להם כבר קהל מבוסס של מאות מעריצים לפחות, והם יכולים לכתוב מה שהם רוצים. ואני מאד מאד מאד מאד מאד אוהבת את הדיסק הזה והדבר האחרון שאני חושבת עליו זה כנפילה.

למעלה