לא מסכימה עם אנשים שהולכים
לכל ההופעות שלהם? זה לא קצת חוצפה מצידך? את תקבעי לאנשים מה לעשות? אני אוהבת אותם כל כך, הם רוב החיים שלי, וטוב לי עם זה. אני פשוט מטורפת על המוסיקה שלהם, אני בטוחה בזה שבשבילי הם הלהקה הכי טובה בעולם, ואני נהנית מהופעות שלהם, אז את תבואי ותגידי לי שלא בא לך שאני אלך לכל הופעה שלהם? ככה טוב לי. טוב לי להיות גרופית שלהם, אני מתגאה בזה. אני בחיים לא אלך לחכות להם מחוץ לבית כדי להצטלם איתם, או בחיים לא אמצא את הטלפון ואתקשר אליהם, כי זה חדירה לפרטיות שלהם. זה שהם מפורסמים לא אומר שיש לנו, המעריצים, זכות להטריד אותם. הם לא חברים שלנו. מצד שני הם בקשר מאד אדוק איתנו, הם לא סתם להקה שמופיעה ואנחנו סתם שומעים את השירים וקונים את הדיסקים. הם תמיד פוגשים אותנו אחרי הופעות, מדברים איתנו, מחבקים אותנו, וברדיו שלהם בכלל... הם משדרים לנו ברדיו באתר שלהם, משתפים אותנו בחיים שלהם, קוראים מה שאנחנו רושמים בצ'אט שלהם ומגיבים. הם מאד מאד מחוברים למעריצים שלהם, ולהם טוב עם זה, ולנו טוב עם זה, ולדעתי זה מדהים כמה שהם לא סנובים ומתנשאים על המעריצים שלהם לעומת זמרים אחרים (אביב גפן לדוגמא). אני לא ארוץ אחרי הוואן שלהם כשאני רואה אותם נוסעים, אבל אני בהחלט אלך אחריהם לכל מקום. כל מקום שהם מופיעים, אני אלך לשם, כי הם הלהקה שלי ואני אוהבת ומעריכה אותם ואני שם איתם לא משנה מה. הם הולכים ליצפאן? אני ישר אלך ואנסה להכנס. הם הולכים לאסף הראל? אני ישר אארגן פרוטקציות ואכנס לשם. וככה טוב לי. מה זאת אומרת את לא מסכימה עם זה? באמת שלא הבנתי.