אני מישל חחחח
R Rowdy Girl New member 13/3/06 #34 ספיר *מבטא אמריקאי* חחחח זה על שם אבן שגם באנגלית נכתבת ספיר רק באיות שונה
B bar jones New member 14/3/06 #81 אני הוספתי את מישל! כי הרי מישהי כאן לא הסכימה שדמות הגיברוה תהיה מור! ובחרתי את השם באופן מקרי בהחלט!
אני הוספתי את מישל! כי הרי מישהי כאן לא הסכימה שדמות הגיברוה תהיה מור! ובחרתי את השם באופן מקרי בהחלט!
S sap sapir New member 13/3/06 #12 וואיייי מגניבבב למה היא לא אוהבת את דני?? חצופהה ולמה אין דאגי? אבל ממש יפה מחכה לפרק הבא
D d i s n e y girl New member 13/3/06 #18 אהבתי../images/Emo9.gifאבל........................ איך היא יכולה לא לאהוב את דני?! מוזרה..
B bar jones New member 13/3/06 #19 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאא אני מכירה את הסיפור הזההההההההההה!!! אני קראתי אותו ממזמן והוא מדהים.. אבל ... אוי בנות אתן כל כך הולכות להנות! מה גם שמדובר בסיפור כל כך ארוך!
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאא אני מכירה את הסיפור הזההההההההההה!!! אני קראתי אותו ממזמן והוא מדהים.. אבל ... אוי בנות אתן כל כך הולכות להנות! מה גם שמדובר בסיפור כל כך ארוך!
L L u L i1 New member 14/3/06 #76 הוהוהווו ממש יפה!! איזה כישרון!!! כל הכבוד לך!!! >< סתאםXD אהבתי! מחכה להמשך...