רדוף רוחות
פרק 14

Rowdy Girl

New member
../images/Emo121.gif רדוף רוחות ../images/Emo20.gif פרק 14 ../images/Emo121.gif

אז... התגעגעתם אלי?
אוקיי יש לי רק הודעה קצרה בקשר לפאנפיק בבאסטד: הנבחר שלנו הוא ג'יימס$%#@@
אומנם היה תיקו בין מאט לג'יימס אבל החלטתי שיהיה ג'יימס מכיוון שמאטוש כבר לקח חלק בפאנפיק בפורום הזה... [כל מי שלא קראה ומעוניינת שתחפש בחיפוש של הפורום את "סקייטר בוי"] אז בשביל שיהיה מגוון ומעניין יותר החלטתי שניתן לג'יימס את התפקיד. ועכשיו נעבור לסיפורינו........ ------ כשהתעוררתי ידעתי מה קרה בלילה הקודם. ידעתי שאני ערומה ושוכבת ליד מישהו שגם כן ערום. למה אמילי והנרי היו חייבים לעשות את זה? זה הפריע מאוד. תהיתי מתי הנרי התשלט על דני. הסתכלתי לידי וראיתי את דני ישן. החלטתי לעזוב אותו. במהירות התלבשתי ועשיתי את דרכי לבית הקברות. נעמדתי בדיוק איפה שראיתי את הנרי בפעם הראשונה והבחנתי בכך שזה הקבר שלו ושל אמילי. קראתי "כאן שוכבים הנרי ואמילי מתו ב4 במאי 1826, נאהבים אמא אבא וחברים." שניהם מתו באותו יום. במהירות הלכתי לסיפרייה ואיכשהו ידעתי איפה לחפש. לקחתי ספר ומצאתי את העמוד, שנתן פרטים על המוות של הנרי ואמילי. הלכתי בחזרה לחדר השינה שלי וראיתי את דני מתעורר. "דני תראה מה מצאתי." קפצתי על המיטה, התיישבתי לידו והראתי לו את הספר. "OMG הם נרצחו!" "כן. זה הגיוני." "באמת?" "אממ... אם הם היו מתים טבעי הם לא היו רודפים את המקום." "אני מניח שלא... מה קרה לילדים שלהם?" "כתוב שהחברים לקחו אחריות עליהם." "אז אנחנו יודעים שהם נרצחו, החקירה נגמרה?" "אני לא יודעת. כאילו... למה הם נרצחו?" "אני מניח שאנחנו צריכים לגלות." "אני מניחה גם..."

Bleed for Me

New member
יופי! הם מתו ביום הולדת שלי..../images/Emo122.gif

חחח..פרק מאגניב.. תודה

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|אל תקשיבי לקורל, אני לא חולת

נפש. אני מיוחדת
ו..אמ.. קרמבו זה סתם התמכרות

Rowdy Girl

New member
לאלא

אני רציתי לדעת בת כמה היית ביום שהם מתו.. כאילו מינוס כמה
כמה שנים לפני שנולדת זה היה

ShyFly

New member
לכותבת של הסיפור!

(אני לא יודעת איך קוראים לך וזה הורג אותי אז אני כבר אבדוק) אני אחפש את הפרק הראשון, ואז אני אקרא את כולם ואז אני אגיב על הסיפור! (מצטערת אבל אל תצפי לתגובות בזמן הקרוב...חח...לקרוא 14 פרקים!!)

Rowdy Girl

New member
חחחח

קוראים לי קורל
ואני לא כותבת את הסיפור אני רק מתרגמת אותו ומפרסמת

ShyFly

New member
מה? הלו? אפשר הסבר? חח

סליחה על הבורות, אבל - מה? מאיפה מתרגמת? למה דני ערום (לא שאני מתנגדת...)? ולמה הם מתים?!?!! אוף אני במתח! חח אני רוצה את כל הפרטים - ועכשיו! (חיחי תודה)

ShyFly

New member
הקפצה - כי לא ענו לי!!! ../images/Emo46.gif

מישהי?...
חחח (סורי על הרצצוץ)

למעלה