רדוף רוחות
פרק 14

Rowdy Girl

New member
בלי לחץ!!../images/Emo9.gif

יש מעל ל1000 אתרי פאנפיקים של מקפליי שהקימו מעריצות מאנגליה וכל סביבת אירופה [והם- באנגלית... ולכן אני מתרגמת אותם ומפרסמת בעברית
] אני בתור אחת שקראתי את רובם הגדול מאוד מהפאנפיקים ובאיזשהו שלב נהייתי מכורה [ממש כמו שמכורים לסמים. לא יכלתי להעביר שעה בבית בלי לקרוא פאנפיקים!] עד שהגיע איזשהו שלב ולא מצאתי יותר אז בהתחלה השתגעתי אחר כך התחלתי לראות את הסדרה 24 בדיוידי אז זה קצת הרגיע אותי. טוב זה לא ממש חשוב... אז את הפאנפיקים שחשבתי שיעניינו אתכם אני מביאה לפה. ואת כל הקטעים המותחים בסיפור תגלי בהמשך

Rowdy Girl

New member
../images/Emo11.gif

תגידי איזה יש לך אני אשלח לך את אלה שאין לך

דני ערום../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

הנמשיםםםםםםםם
איזה פרק מת
וקצת נו טוב הבאים היו יותר טובים
תודה קורלעעעעע

Rowdy Girl

New member
בד''כ זה ככה../images/Emo3.gif

פרק אחד מעניין הזה שאחריו פחות... ואז שוב מעניין... ואז לא [טוב הבנת
]

m i c k e y 15

New member
גאדדדדדד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

דנייי???? עירוםםםםםםם????? אוווווווווהאהאהאהאהאה איזה יופיי של התפתחות.. אני לא הייתי ישר עוזבת אותו..חחח

0 דיש 0

New member
אשכרה מטומטמת זאתי.

מתעוררת ליד היצור הכי מושלם בעולם ועוד כשהוא ערום ונוטשת אותו לטובת פשפוש אחר ספרים בספריה
אבל פרק יפה.. :]]]

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo2.gif מה קטע ההמשך?! חח אני במתח!

אווו מותח חח לא זה באמת מותח חח מאיפה הסיפור הזה? הוא ממש מגניב חח =) אהה ויש לי בקשה קטנה אם את לא רוצה את לא חייבת אבל את יכולה לשלוח לי את הקטעים הקודמים? כי קראתי רק מפרק 12 =( אם זה מתוסבך מדיי אז לא משנה תודה בכל מקרה =)

Yely

New member
../images/Emo99.gif דני ערוםםםםםם

ולמה לא מאט?!?
אז מה אם היה כבר? לאפחד לא נמאס ממנו
ותנקס
=]

I LOVE BMSF

New member
אווייי איזה פרק....../images/Emo99.gif

וואי וואי מתי זה נגמר ומתחיל השני עם גיימס???.. ותודה קורל!!?..

Rowdy Girl

New member
אמממ

נגמר עוד 6 פרקים זה עם ג'יימס עוד לא החלטתי על תאריך אבל אני מתארת לעצמי שבקרוב מאוד [אולי אפילו החודש] בבקשה

למעלה