שרשור דסקטופים~

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifשרשור דסקטופים~

היה לי משעמם אז טיילתי לי אחורה בדפי הפורום ונתקלתי בשרשור~ וכיוון שמאז כבר הספקתי להחליף את הדסקטופ שלי, החלטתי, למה לא. זה תמיד כיף.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifשלי~

גאד, אני אוהבת פשוט למזער את כל החלונות ולבהות בו.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifפפפט וככה אני ננטשת לבד?

לול טוב. בעיקרון פתחתי פורום אסיה עם חברה אבל הוא עוד לא מעוצב כמו שצריך. O: תבטיחי לי שכשהוא יהיה מוכן ונתחיל לפרסם אותו, תצטרפי? D:

בכיף ^-^

בעקרון אין לי בעיה להראות פה סימני חיים מידי פעם רק שהאלבום האחרון של MCR די אכזב אותי ><

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifבאמת? חח אני דווקא להפך~

אני בין האנשים הבודדים שממש התלהבו ממנו, אה? 0.0; כאילו, הוא הרבה יותר מתאים לסגנון שאני שומעת עכשיו חחח כי אם הם היו חוזרים לסגנון כבד כמו בולטס אני לא חושבת שהייתי מצליחה לשמוע אותם... אבל הסגנון החדש שלהם יותר קליל ולכיוון הפופ שכזה שזה סגנון שכרגע אני ממש מתחברת אליו~ אבל כמובן שהם נשארו רוק והם נשארו MCR וזה מה שכל כך מקסים באלבום החדש לדעתי~ למרות שאני יודעת שהרבה אנשים לא חושבים כמוני.

האמת אני שומעת רק קייפופ כרגע../images/Emo9.gif

אני מבינה למה את מתכוונת שאת מתחברת לסגנון החדש של MCR כי זה באמת יותר קליל כזה. אבל הממ לא יודעת זה בכז''א MCR~ פשוט לא ציפיתי לזה מהםXD ובכלל~ האובססיה~ שלי לקייפופ גרמה לי להפסיק לשמוע כל מה שהייתי שומעת,שזה אפילו הארדקור וכלמיני כאלהOO

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכנ"ל חחח~

כאילו שומעת גם קצת דברים חוץ מקייפופ אבל קייפופ זה כרגע האובססיה הכי גדולה שלי ;_; איזה להקה את הכי אוהבת? D: ובאופן כללי איזה להקות את שומעת? ^^ אני אלף פטאל בדם~ *_*

שייייינייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo99.gif

סוג'ו,דבסק,מבלאק,ביסט,SNSD,FX,2NE1,ביג באנג,CO ED,מיס A,יו קיס, 4מינט,קארה,Tארה, אינפינייט,טין טופ,טראקס,2PM,2AM ובטח ועוד שאני לא מצליחה להיזכר כרגעXD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifבקיצור- כל הלהקות שאני אוהבת!

אוי, שייני
הומואים קטנים וחמודים שכמותם ;_; ראית את ההופעות סופשנה? גאד ההופעה של MBC הייתה כלכך מדהימה. ;; טאמין שר בואה. בואה! זה היה כלכך מתוק

גאיו דאג'ון?../images/Emo6.gif

אכן*-* רק שגו'נהיון יחלים כבר מהחרא הזה שישלו ברגל:\

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכן, GD~~ ../images/Emo23.gif

ראיתי את כל ה3 חחח די הם כאלה *_____* ותאכלס, שיחלים כבר! >< מה בכלל קרה לו שם? O_ם כשאני שמעתי על זה זה היה רק נקע, וכבר כמה חודשים הוא לא רוקד בהופעות... מה נסגר?

גם אני ראיתי את כל ה3 LOL

מעריצות מעכו אותו בהופעה באינדונזיה,זה נשמע די משעשע שמנסחים את זה ככה אבל זה מה שקרה
מאז הוא עבר שם איזה ניתוח או אלוהים יודע מה...

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאת הקטע עם המעריצות אני יודעת,

אבל כמה זמן לוקח לרגל שלו להחלים?! O_ם נראה לי אפילו למינהו לקח פחות זמן מזה להחלים אחרי שהוא דפק את הרגל בדרימטים >_>;

אשכרהXD

אני זוכרת שהוא ישב על כיסא בפרומושן של לוציפר חח <: איזו השתלטות על השרשור

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלול כן, הוא היה כזה דיווה!../images/Emo99.gif

וג'ונגהיון אפילו יותר חחחחחחחח דיי הם כאלה דיוות
זה בסדר, אני מרשה לנו להשתלט על השרשור. ^^ שאלה רנדומאלית- מי הפייב שלך משייני? D: [אל תשאלי אותי את זה בחזרה כי אין לי מושג~ ;;] [אבל אם זה מעניין אותך- הפייבוריט שלי בסופר ג'וניור זה היצ'ול XP]

מאקנה../images/Emo99.gif

בהתחלה זה היה מינהוXD בעקרון די קשה לי להחליט כי אני מתה על כולם שם*-* גאד גם אני הכי אוהבת את היצ'ול בסוג'וXD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifLOL טאמיני~

אני לא מסוגלת להביא את עצמי להגיד שאני אוהבת אותו, אני מרגישה כל כך פדופילית ;_; גם אצלי בהתחלה זה היה מינהו~ עכשיו... אין לי מושג, אני חושבת שאוניו. או ג'ונגהיון. או מינהו. ;_; לא יודעתתתתתתתתת ;_________; לול ואם טאמין הוא הפייבוריט שלך, ברור שהיצ'ול יהיה
כי טאמין זה מיני היצ'ול XP רק פחות סקסי והרבה יותר פדופילי. O_ם

למעלה