שרשור דסקטופים~

את יותר גדולה מטאמין../images/Emo12.gif

האמת אני לא חושבת שטאמין והיצ'ול כ''כ דומים כמו שכולם חושביםXD אבל הם חברים טובים~ ולשניהם יש משהו עם סולי ><

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני מבוגרת ממנו בשנה וחצי. ;_;

AKA אני קטנה במינהו רק בחודשיים, ולכן אנחנו לגמרי יכולים להיות ביחד
LOL הם לא ~כזה~ דומים [לא כמו שמינהו דומה לשיוון, כמו ש***מיר דומה להונגקי*** (אומייגאד אם אני עוד פעם אחת אתבלבל ביניהם אני אחטיף לעצמי כאפה!) ובטח שלא כמו שהיצ'ול דומה לג'סיקה
], אבל יש דמיון, יש דמיון~ וטאמין וסולי לגמרי צריכים להיות ביחד, הם היו יכולים להיות זוג מושלם
[גם היצ'ול וסולי אבל: 1. האנצ'ול 4אבר&אבר ביצ'זזזזזזזזז!!!!!!!!!!111 ו- 2. אני לא הכי תומכת בפדופיליה~ XP כאילו אין לי בעיה עם זה, אבל לא 11 שנים. בעיקר לא עד שהיא תהיה בגירה, ויש עוד ~מלא~ זמן עד אז>_>;]

גם אני יכולה להתבלבל מיר והונגקי../images/Emo6.gif

אני חושבת שטאמין וסולי יוצאים,זתומרת,הוא אמר שיש לו חברה במאק באן שיO_O ולא מדברים על זה,אחרי הכל זה SM...
משום מה בקוריאה עושים ממש ביג דיל, כמו מה שקרה שגילו שג'ונגהיון עם שין סה קיונג הזאתlol היצ'ול דומה לג'סיקה? חחחחחחחח ~איי סיי הי! יו סיי סיקה!~ טוב עכשיו אני מרגישה שממש חפרתיO:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלול אני -באמת- מתבלבלת ביניהם...

כל פעם שמיר מגיב לג'יאו על משהו בטוויטר אני שעה מנסה להבין מה הקשר בין FTI לMBLAQ ולמה הונגקי מגיב לו ;_; ואז אני נזכרת שזה מיר ואז זה בסדר~ ואני לא יודעת אם הם באמת יוצאים, אבל אם כן אז...
ולמי אכפת מSM הם חארות, זה ידוע, הם הפרידו בין 2 זוגות מדהימים. ;_; [האנצ'ול וג'אהו, נו. XD] וג'ונגי וסה קיונג ממש חמודים ביחד
ומה, ברור שהיצ'ול דומה לג'סיקה! זה לא סתם השם דראג שלו LOL הנה, אפילו יש לי הוכחה~~ [אני עשיתי את זה~ לול הם כל כך דומיםםםםםםםםםם] אגב, לא הצלחתי להבין מחברה שלי אם זה בסדר שכבר אפרסם את הפורום או לא אבל אני לא הולכת להיות פה שבועיים אז את מוזמנת בינתיים להכנס, לי אישית לא אכפת. ;; http://asia.forumisrael.net/

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifפתאום שמתי לב- את אוהבת טראקס!

השגמפשגכמפהגןמהגשפהןפמהגןפמהשגדמפ חשבתי שאני בין ה3 היחידות ששומעות אותם בארץ ;_; [אני ועוד שתי חברות שליXD] או בעולם הזה בכלל -_-" הם להקה כל כך לא מוערכת מספיק ;_; אבל אוף ג'יי כזה
וג'ונגמווווו 3333333333333> גאד אני כלכך שמחה שאני לא היחידה שאוהבת אותם3>

NoAmItA ChAn

New member
אני שמחה שמצאתן זו את זו! <:

איזהכיף שהפורום ככה מאחד את לבב עם ישראל

את לא היחידהXD

וגם חברה שלי שומעת!! חברה שלי בכלל אחד היצורים הכי כשרוניים עלי אדמות. היא רוקדת לוציפר כזה יפה*-*

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifטוב, אז ברגע שהעיצוב בפורום יהיה מוכן

[שזה אמור להיות בקרוב יחסית~] תצטרפו שתיכן לפורום~ אני צריכה עוד פאנגירלס של טראקס בפורום, הם כלכך לא מוערכים מספיק ;_; בדיוק היום ראיתי את הקליפ של סקורפיו ונזכרתי כמה שהם מדהימים

אוקיי,אני אנסה לגרור את חברה שלי:]

יש הרבה מעריצי ~אהממעריצותסבירלהניח~ קייפופ בארץ? OO

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifיש מספיק~

ובכל מקרה זה פורום אסיה, ככה שאני מקווה להצליח לגרור גם אוטאקואים
ואוהבי סין-תאילנד-טאיוון אם אצליח למצוא כאלה O:

lilison13

New member
מה ההורים אומרים על הגבר המסוקס הזה

שמסתובב לך בלי חולצה על המחשב? חח סתםסתם

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהאמת שכלום. O:

אני משתדלת לנעול את המחשב כל פעם שאני לא עליו כדי שהם לא יוכלו לגעת בו D<

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif בדיוק שיניתי לפני שלושה ימים.

מההופעה של שבק'ס. |שאגב עוד לא חפרתי לכן,ועברו חמישה ימים!|

lilison13

New member
שלי!

שזה מזכיר לי שצריך לעשות קצת סדר בדסקטופ ובמחשב בכללי והתמונה הייתה אמורה להתחלף ממזמן כשנגמרה אווירת החג פשוט היא מביאה מין חמימות למסך חחח

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifבאמת יפים~ והנוף../images/Emo99.gif

..... אבל מסכן ההכי שמאלי, כיסית אותו לגמרי XP

למעלה