אני ../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif
שיר השבוע של פראמור: פראשר
שיר השבוע לא של פראמור: כל הדיסק של We The Kings Throw The Fight - His Blood, My Hands Gavin DeGraw - I Don't Want To be (השראה ממגרש ביתי
) You Me At Six - Save It For The Bedroom Farewell - First One On The Blog Busta Rhymes Ft. Linkin Park - We Made It (אחד ה-טובים של השבוע
ממליצה
) City Sleeps - Prototype
קליפ השבוע: Farewell - First One On The Blog
להקת/אומן השבוע: We The Kings
אלבום השבוע: We The Kings - We The Kings (שם מקורי לחלוטין
)
משהו חיובי שקרה השבוע: |הייתי ברמלה ונפגשתי עם סטיצ'י, הלכנו לבצפר שלה וראיתי את קוסטה היו צחוקים וראיתי את ניר
ישלי עיצוב חדש ויפה לפלאפון XD (אנשים ממש התלהבו שהמקשים שלי עושים אור סגול בחושך XDDD) עבודה. קניתי מ-ל-א בגדים. אמא הסכימה שנביא כלב הביתה (ניראה אם זה באמת יקרה) היה תפרק הראשון של מגרש ביתי
(בלי ספוילרים באמאשלכם) יצאתי עם חברה שלי ואכלנו בברברקינג... אומגד, אפילו לא הצלחתי לסיים תוואפר XDDD ולא אכלתי בכלל מהצ'יפס XD העיקר תנסטי סיימתי
משהו שלילי שקרה השבוע: עבודה XD בדקתי תחשבון פלאפון והוא עבר ת100 ואני חושבת שאני בצרות XD אממממ לא זוכרת כרגע עוד דברים.
סדרת השבוע: האוס || על טיבעי || האנטומיה
|| מגרש ביתי (ניית'ן
) || החיים עם דראק (משהו כזה...) || הלוחשת לרוחות
סרט השבוע: נמ נמ לא יצא לי לראות סרטים XD
ציטוט השבוע: מיום רביעי מהשוק: איזה אחד שמוכר דברים מוזרים בשוק: ~בלה בלה בלה~ "באמשלך בואי בואי תקני. 5 בעשר בואי~ אני "ואם אין לה אמא?" חברה שלי "באמאשלו! לכי לכי תקני XD" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ איזו אחת שעברה לידנו עם אמא שלה ניראה לי בשוק: "איך את משווה בכלל את האבנים האלו?!" אני וחברה שלי: " נו באמת, את לא רואה? איך את משווה בכלל" XD (אח"כ קלטנו שהיא מדברת על אבנים שהיו בחולצה לעומת אבנים שהיו בחולצה עליה XDDDD) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בטלפון לחברה שלי "אומגדדד יש כאן מקדונלדס כשר ואני אוכלת את המקלוני טירס האלו!!!" חברה שלי: "נו באמת, סוףסוף את במקדונלדס כשר וזה מה שאת אוכלת?" XD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בבצפר של חברה שלי ברמלה... אני: " נו אז איזה ניסוי אתם עושים? משהו מעניין בכימיה?" קוסטה ואביבה: "כן. את לא מבינה, אנחנו הולכים לעשות תה!" O_O" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני וחברה שלי יצאנו מהכניסה האחורית של הקניון לכיוון הבית וראינו מלא סקייטרים ומסוממים יושבים במעבר (כמו תמיד) חברה שלי: "רואה. הם לא באים לבצפר בבוקר, אז הם פתחו קורסים בלילה" אני: "נכון, פה לומדים את דרך החיים...." איזה סקייטר כזה התקרב אלי והוא כזה עם סיגריה (או לאדעת מה זה היה מה שבטוח הוא עשה אותה) "רוצה?" ואני וחברה שלי התחלנו לצחוק כמו מופרעות ואז כזה המשכנו ללכת ואני כזה "אמרתי לך, זאת חתיכת דרך חיים, הם לומדים איך להזריק, להכין סיגריות תוצרת בית, אשכרה כלכלת בית
" חחח זה היה מצחיק ברמות XD (אה כן. היה איזה מישהו שהתחיל לרקוד כמו מופרע והיה כזה "happy happy happy" ואני כולי מתה לצחוק וכאילו הוא ממש ניראה על סמים. המלצה אל תעברו שם בלילה XD אנשים מראשון - היזהרו)
תמונת השבוע: אינלי כוח