זה שג'סטין לא הופיע בספונטניות אז הוא כן וזאת העובדה לכל מי שרא הגיא פינס אתמול בלילה (אפשר לראות גם היום בחמש וחצי)אז יודע שצדקתי בקשר לזה שג'סטין עלה בספונטניות להופיע עם בלאק משהו משהו.. בטקס פרסי המוזיקה.. וגם מי שראה גיא פינס אז ראה שרוב התוכנית דיברו על ג'סטין יאאאאא..איזה מאמי הוא איןןןןןןןןן...איך הוא אמר אין לי אישה ולא תיהיה לי גם אני הייתי בכזה שוונג...חחח
אז מי צדקה???את או אני?????חחחחחח סתם בצחוקים איתך...חחחח (אני יודעת שאני צודקת!) חחחח... וואי חבר'ה תגידו לי מזל טוב!!!!!!!!!! סוף סוף מצאתי את אושרי אהובי אני רק פעם אחת פגשתי אותו בחופש הגדול 3 ימים רצוף בחופשה (זאת הייתה אהבה ממבט ראשון)וכל מה שידעתי עליו זה השם שלו ובזכות חברה שלי שאני חולה עלייה מצאתי אותו ואנחנו מדברים אני בהלם אני בשוקקקקק דיי איזה חיוך ענק יש לי עכשיו על הפרצוף!!!!!! לילוש תתחברי !!!!!
כששאלו אותו אם השיר שלו היה מתוכנן אז הוא אמר כזה:"הלהקה שאלה אותי אם אני רוצה לבוא לבמה ולשיר איתם אז אמרתי למה יש לכם עוד מיקרופון אז הם אמרו כן בטח אז אמרתי סבבה בכיף" וזה היה רגע לפני שהם עלו לבמה.. מה שמוכיח את העמדה שלי..
הראו אותו אומר שהסולן של הלהקה דקה לפני ההופעה שאל אותו אם הוא רוצה להתצרף..ואז ג'סטין שאל אם יש מיקרופן נוסף..אמרו לו שכן..ואז הוא אלה איתם לבמה ..(טוב,קצת אחריהם) וזה הכל ג'סטין אמר..