T TheBalladOfShani B New member 17/6/10 #22 ../images/Emo34.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
S SimpleSecondsToMc New member 18/6/10 #67 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif
א אמנדה האחת New member 16/6/10 #14 ../images/Emo204.gifכעיקרון, כל יום שבו אין לי מבחן הוא יום טוב. מה שאומר שכל ימי שני יורדים מהפרק. כן. >< אגב, אני מוסרת את כללללללללל הפוסטרים שלי. ללא יוצא מן הכלל. (אולי חוץ מכמה... ^^'') אז. אני פשוט אביא אותם וזהו.
../images/Emo204.gifכעיקרון, כל יום שבו אין לי מבחן הוא יום טוב. מה שאומר שכל ימי שני יורדים מהפרק. כן. >< אגב, אני מוסרת את כללללללללל הפוסטרים שלי. ללא יוצא מן הכלל. (אולי חוץ מכמה... ^^'') אז. אני פשוט אביא אותם וזהו.
א אמנדה האחת New member 17/6/10 #18 ../images/Emo204.gifלול, טוב לדעת שכלכך שמחים שאני באה XD לא, אין לי סאם ודין, ואם היה לי סאם ודין - אותם הייתי שומרת עד שתיגמר לי האובססיה לעל-טבעי.
../images/Emo204.gifלול, טוב לדעת שכלכך שמחים שאני באה XD לא, אין לי סאם ודין, ואם היה לי סאם ודין - אותם הייתי שומרת עד שתיגמר לי האובססיה לעל-טבעי.
א אמנדה האחת New member 17/6/10 #19 ../images/Emo204.gifכן, כולל מקפליי ../images/Emo13.gif חוץ מאולי פוסטר אחד שאני אשמור כי הוא מתנת יומולדת מחברה, ומתנות - כידוע - לא זורקים. ^^
../images/Emo204.gifכן, כולל מקפליי ../images/Emo13.gif חוץ מאולי פוסטר אחד שאני אשמור כי הוא מתנת יומולדת מחברה, ומתנות - כידוע - לא זורקים. ^^
S StarStavGirl New member 19/6/10 #71 ../images/Emo174.gif חחחח ברור שלא זורקים איזה פוסטרים של מק ישלך ??
M m o r 1 0 2 New member 19/6/10 #68 אעאעא,רוצה מק ובאסטד../images/Emo168.gif וואי,אני כ"כ חייבת פוסטרים של באסטד בדחוף,אינלי אפילו אחד (נתתי אותו לסיוון בזמנו חחחח) באמת שאני אשמח לכמה פוסטרים יפים של באס ומק
אעאעא,רוצה מק ובאסטד../images/Emo168.gif וואי,אני כ"כ חייבת פוסטרים של באסטד בדחוף,אינלי אפילו אחד (נתתי אותו לסיוון בזמנו חחחח) באמת שאני אשמח לכמה פוסטרים יפים של באס ומק
M m o r 1 0 2 New member 21/6/10 #73 חחח אוי שחכתי לרשוםXD../images/Emo168.gif היה מושלם!!!!! מדהים,באמת שאין דברים כאלה אני יעלה כמה תמונות לכן יותר מאוחר. וגם אני יעלה לפייסבוק,מוזמנות לראות ההופעהה הייתה מושלממתתתתתתתתת
חחח אוי שחכתי לרשוםXD../images/Emo168.gif היה מושלם!!!!! מדהים,באמת שאין דברים כאלה אני יעלה כמה תמונות לכן יותר מאוחר. וגם אני יעלה לפייסבוק,מוזמנות לראות ההופעהה הייתה מושלממתתתתתתתתת
R Ruth Fletcher New member 17/6/10 #21 ../images/Emo210.gif אני יכולה בכל הימים חוץ מ28.6 כי מורידים לי את הגשר