גם אני רוצה לחפורD: ../images/Emo221.gif
אוקיי אז התכנונים היו להגיע ממש מוקדם להופעה אבל הגעתי רק ב7 לביתן 1 כי חברים שלי החליטו לעצור במקדולנדסXD אז אחרי תור ארוך (שלנו זז הכי לאט
) ואחרי החרמה של הבקבוקי מים שלי (חראות
) נכנסו בטירוף! תפסנו מקום ממש טוב ליד הבמה וכל ההופעה של הלהקת פתיחה נמעכתי שם ונמחצתי (למרות שאת המזגן הרגישו די טוב)...בערך מתי שהמאבטחים התחילו לחלק מים נהיה ממש ממש צפוף וכמה דקות אחרי זה בדיוק כשהלקה עלתה ראיתי שסוחבים את חברה שלי החוצה וכולה רועדת,לא יכולה לנשום וממש על סף עילפון...זה הי ממש מפחיד. אז אניח ועוד חברה יצאנו איתה אחורה והיא קיבלה טיפול. הפסדתי את ההתחלה של ההופעה (שמעתי אבל הייתי איתה מאחורה) וכשחזרנו לא יכולנו לחזור לשורות הראשונות כי היא עדיין לא הרגישה טוב אז נאלצתי להישאר מאחורה כל ההופעה...מה שהיה באסה למדי. אבל(!), בכל זאת הייתה הופעה פצצה. ג'ארד היה כל כך טוב עם הקהל! באמת שממש ממש נהניתי!
והוא קרא לחברה שלי לעלות לבמה והיא לא שמה לב..רק אחרי זה המאבטח אמר להXD אה וההפקה יצאה חראית כי הם אמרו שמי שקונה חולצה או דיסק יקבל אחרי זה חתימה מה שהיה לא נכון
וחבל שלא נשארתי לראות אותם יוצאים ממש רציתי לפגוש אותם! (הנסיונות שלי לראות אותם במלון כשלו
) חח אוקיי יצא חופר וקצת שלילי אז אני אסכם ב:היה כיף ממש! מקווה שהם יבואו שוב!
אוקיי אז התכנונים היו להגיע ממש מוקדם להופעה אבל הגעתי רק ב7 לביתן 1 כי חברים שלי החליטו לעצור במקדולנדסXD אז אחרי תור ארוך (שלנו זז הכי לאט