החקירה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo41.gifהחקירה../images/Emo41.gif

למרות שבסיבוב הקודם כמעט אפחת לא הגיבה>>; נו טוב. והנחקרת הפעם- אמילי- A Kiss To Kill יאללה, לחקור. D: חסר לכן שגם הפעם אתן מייבשות.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהיי. D:

טוב אני אעשה שאלון נורמאלי הפעם.
היי, מה קורה? D: הכל טוב? יופי, אני שמחה לשמוע. את יודעת שאני חושבת שאפעם לא דיברנו לא במסגרת הפורום?
או שכן ואני סתם ממש אבל ממש סנילית?
חבל, כי את נראית אחלה של בנאדם~ אניווייז. מה היה הסרט האחרון שראית? מה הסדרת טלוויזיה האהובה עלייך? מה הספר האהוב עלייך? מי הלהקות האהובות עלייך? [חוץ מMCR] מי יותר סקסי- ג'רארד או פראנק? שיר אהוב של MCR? למה? מה המסטיק האהוב עלייך?
מה את מעדיפה- שוקולד או וניל? כלבים או חתולים? פודל.

A Kiss To Kill

New member
והווווווווווו../images/Emo13.gif../images/Emo230.gif

היי, מה קורה? D: מעוללללללללללללה
הכל טוב? לא
יופי, אני שמחה לשמוע. את יודעת שאני חושבת שאפעם לא דיברנו לא במסגרת הפורום? או שכן ואני סתם ממש אבל ממש סנילית? את ממש סנילית-דיברנו במסנג'ר כמה פעמים
חבל, כי את נראית אחלה של בנאדם~ אניווייז. מה היה הסרט האחרון שראית? אווטר אתמול!!
מה הסדרת טלוויזיה האהובה עלייך? עלטבעיייייייייייייייייייי
מה הספר האהוב עלייך? באדולינה
מי הלהקות האהובות עלייך? [חוץ מMCR] ממ... שייגעצ, מטאליקה,נירוונה,מרסדס בנד.. חח יש הממממממון! מי יותר סקסי- ג'רארד או פראנק? ברור שפראנקי
שיר אהוב של MCR? למה? מממ.. אי נבר טולד יו.. לא יודעת למה:-O מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט ירוק!
מה את מעדיפה- שוקולד או וניל? ברררררררור ששוקולד!!
כלבים או חתולים? כלב!
פודל. הודגש באמצעות מדגישומטיק

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifבאמת? ../images/Emo12.gif

וואו אוקי אז מצטערת, כנראה שהזיכרון שלי אפילו יותר גרוע ממה שחשבתי... X_X משומה הייתה לי הרגשה שבחיים לא דיברנו מחוץ לפורום. X_X באמת שיצאתי סתומה
לא נורא. *אני לא באמת פה, אני לומדת לסוציולוגיה. אתם מדמיינים את התגובה הזאת.* אניוויז, השאלון שלי יצא קצר מדיי, אני אכתוב עוד שאלות בערב כשיהיה לי רעיון. D:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif עמיליייייייייי חדרתית מצויה!

מה קורה? איך עבר היום? מה חדש? טוב סתמי זה לא באמת מעניין
תגידי כמה זמן לא שמעת מכ"ר? את חושבת שתחזרי לשמוע? וואי את חושבת, זה הישג
על איזה אומנים את חורשת בתקופה האחרונה? ואיך את מרגישה עם זה? את חושבת שלסביבה יש בעיה עם הנושא הזה? היי את שוב חושבת! יפה לך!
שמעי צריך לתעד את הרגע, באמת שכל הכבוד אני גאה בך! טוב בואי נעשה ככה.. 5 דברים: 5 מאכלים שנואים: 5 מאכלים אהובים: 5 סדרות אהובות: 5 בגדים שאת הכי אוהבת ללבוש: 5 דברים שאת לא יוצאת בלעדיהם מהבית: (זה בטח תוצרת חדרה) 5 מקומות אהובים בארץ: 5 מקומות שמזכירים לך את חדרה, יענו.. חירבות/חורים שאת לא רוצה להיות שם יותר: 5 מקומות שתרצי לגור בהם, בארץ או בעולם: 5 תכונות שאת לא יכולה לסבול בגבר: 5 תכונות שתרצי שיהיו בו: 5 דברים שעשו לך את היום היום^^ : 5 דברים שבכללי גורמים לך לחייך ולהיות מאושרת: טוב לא עולה לי עוד.. אמ.. אם לא היית בצופים ומטרידה חניכים, איפה היית? אם היית חוזרת בזמן, היית משנה משו? כן ומה / לא ולמה? איך זה לגור ליד בית קברות? זה מלחיץ ;; טוב יאללה חפרת פראנק מחכה לך במיטה, מסכן הוא דוגר הדביבון מזון הזה.. הכנת לו שניצל תיטגן קושקוקשוקוקש! אוהבת אותך

A Kiss To Kill

New member
שתקי נתנייתית מצויה!../images/Emo11.gif../images/Emo230.gif

מה קורה? דבש! איך עבר היום? רק קמתי
מה חדש? ראיתי אווטר
טוב סתמי זה לא באמת מעניין שתקיייייי אני אביא עלייך את חדרה!!
תגידי כמה זמן לא שמעת מכ"ר? ממ.. הרבה
את חושבת שתחזרי לשמוע? יאפ... וואי את חושבת, זה הישג את שוב מתחילה?!
על איזה אומנים את חורשת בתקופה האחרונה? אסף אבידן, אביתר בנאי.. ואיך את מרגישה עם זה? מעוללללללללה!! את חושבת שלסביבה יש בעיה עם הנושא הזה? אם לסביבה יש בעיה-אז לא תהיה סביבה!!@
היי את שוב חושבת! יפה לך! שמעי צריך לתעד את הרגע, באמת שכל הכבוד אני גאה בך!
טוב בואי נעשה ככה.. 5 דברים: 5 מאכלים שנואים: דג, שעועית, שיבולת שועל, אבוקודו, קווי 5 מאכלים אהובים: שוקולד, פסטה, מרק עוף
,פיצה, עוף
5 סדרות אהובות: עלטבעי, חברים, 90210, אחת שיודעת, סינפלד
5 בגדים שאת הכי אוהבת ללבוש: שמלה
, חצאיות
, סווצ'רטים, גי'נס! 5 דברים שאת לא יוצאת בלעדיהם מהבית: (זה בטח תוצרת חדרה) בטח תוצרת חדרה, אני נאמנה למקורות! פאלפון, מפתחות, ארנק, סיגריות,תעודת זהות 5 מקומות אהובים בארץ: אילת, חרמון, תל אביב, ים המלח,חיפה 5 מקומות שמזכירים לך את חדרה, יענו.. חירבות/חורים שאת לא רוצה להיות שם יותר: מדבר יהודה, נגב, ירוחם, אשקלון, אור עקביא 5 מקומות שתרצי לגור בהם, בארץ או בעולם: ברזיל, ספרד, קיסריה, חיפה 5 תכונות שאת לא יכולה לסבול בגבר: מממ... פלרטטנות יתר, חשות-יעני חש, טיפשות, סנוביות, עצבנות יתר 5 תכונות שתרצי שיהיו בו: פלרטטנות.. אבל שוב, לא יותר מידי, מצחיק, יש על מה לדבר איתו, חכם,בעל תוכן ולא מפגר 5 דברים שעשו לך את היום היום^^ : רק קמתי.. אז נעשה על אתמול- סרט עם חברה, הייתי אצל חברה עם עוד שתיים והיה ממש כיף, שיחה איתו כל היום בערך
, צחוקים עם אחותי
5 דברים שבכללי גורמים לך לחייך ולהיות מאושרת: מחמאות
, שירים יפים, אנשים שכיף לדבר איתם, חברים!
טוב לא עולה לי עוד.. אמ.. אם לא היית בצופים ומטרידה חניכים, איפה היית? ישנה בבית?
אם היית חוזרת בזמן, היית משנה משו? כן ומה / לא ולמה? לא, אני שלמה על כל מה שעשיתי גם אם זה טעויות. איך זה לגור ליד בית קברות? חחחחחחחחחחחחחחח מרגש! זה מלחיץ ;; טוב יאללה חפרת פראנק מחכה לך במיטה, מסכן הוא דוגר הדביבון מזון הזה.. הכנת לו שניצל תיטגן קושקוקשוקוקש! חחחחחחחחחחחח טייפשהההההההה
אוהבת אותך גמאני אותך!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif תפסיקי לעשן ../images/Emo10.gif

יוו יש פה דברים שבכלל לא ידעתי עלייך XD

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif את המאכלים השנואים והאהובים שלך XD

ואת זה שאת שונאת שגבר טיפש, אבל אם הוא יהיה טיפש אתם תסתדרו

היי נבלה^^ ../images/Emo223.gif

מה קורה? איך החיים. הכל טוב? אני שמחה שלא^^ את יודעת שמצאתי עוד 'חדרה דפוס' בחדר שלי?! [להזכירך, כי את טיפשה מדי, 'יש לך חדרה בחדר!@#$@'] וחשבתי האם לשמור את זה בשבילך לפעם הבאה שתהי פה [ותהי פה
], אבל בסוף זרקתי את זה.D: מה למה? כי זה לא נחוץ!! מה עם הקניון, עדיין משתפץ? ומה עם הבגדים תוצרת חדרה שיש אצלכם? שווה לקנות? בואי, בואי לנתניה, תראי איזה איכות פה!! באמת מתי את באה?? אני מקווה שייצא לנו להיפגש בפורים^^ אה-הא, *קטע קישור* ~חשה שחר חסון~ למה את מתחפשת בפורים? תזכירי לי למה התחפשת שנה שעברה? אולי תתחפשי לכלב? אה רגע, את כבר כלבD: את מבטיחה לשלוח לי משלוח מנות טעים טעים, עם קרמבו מנבו ומלא שוקולדיםכאלהכמושחיסלנובפסחשעבר? D: טובטוב, אני פשוט אשאל שאלות. ~מה שעולה לי לראש [וכן, יש לי ראש]~ איזה מכשיר חשמלי בבית את הכי אוהבת? אילו 3 פריטים היית לוקחת איתך לאי בודד? איזה סלבריטאי היית לוקחת לאי בודד [רק אחד]? 3 סרטים שצפית בהם מספר פעמים והיית מוכנה לצפות בהם שוב? נכון שאת אוהבת לבנבנות ובא לך לראות שוב?? תודי שכן. חבל שאני אכאיב לך!! [ד''ר פיללללל, סומבדיייי, איי ניד הלפפפפפ
] יש לך מושג במה תרצי לעסוק/ללמוד אחרי הצבא? צבא אני מניחה שלא תעשי, כי לא מגייסים אנשים טיפשים^^ סתםסתם, מה את נעלבת, יא ריגשי. את יודעת שאני אוהבת אותך? יופי. D: מה דעתך על מזג האויר הכה קריר הזה? *-* היית מעדיפה גשם או שמש? אין לך קפוצ'ון של MCR ואין לך כפפת פראנקקקק, חיחי.D: ואם כבר מכ''ר, את חושבת שתשמעי את האלבום החדש? את בכלל שומעת מכ''ר עוד?O: תזכירי לי [או לך] מה השיר האהוב עלייך שלהם... ואלבום? וקליפ? חחחחחח זוכרת פעם אחרונה אצלי ~נגמר השיר~ "איזה שיר זה היה?" "לא יודעת" XDD "ואי, כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה!! ... רגע, איזה שיר זה?" XD שתי דפוקות. קיצר, איך עבר עלייך הסופשבוע? מה התכנונים שלך לשבוע הבא? טוב, זה לא באמת מעניין אותי. את רואה נשות הטייסים? חבל, זה נחמד.D: ואני ברגע זה הולכת לראות. ~עפה~ ביי. D: 333333333333> *איזו חפירה מיותרת
*

A Kiss To Kill

New member
נבלה את בעצמך! ../images/Emo46.gif../images/Emo230.gif

מה קורה? דבש! איך החיים. שורדים.. הכל טוב? כבר אמרתי!
אני שמחה שלא^^ תמותי! את יודעת שמצאתי עוד 'חדרה דפוס' בחדר שלי?! [להזכירך, כי את טיפשה מדי, 'יש לך חדרה בחדר!@#$@'] וחשבתי האם לשמור את זה בשבילך לפעם הבאה שתהי פה [ותהי פה], אבל בסוף זרקתי את זה.D: מה!? למה?!?!?!?!! מה למה? כי זה לא נחוץ!! בטח נחוץ! מה עם הקניון, עדיין משתפץ? לא, סיימו, והוא יצא מהממם!
ומה עם הבגדים תוצרת חדרה שיש אצלכם? שווה לקנות? בטטטטטטטטטטטטח! נקרעים תוך רגע
בואי, בואי לנתניה, תראי איזה איכות פה!! פחעחעחעעחעחעחעחעחעחע באמת מתי את באה?? בקרוב?
אני מקווה שייצא לנו להיפגש בפורים^^ גם אני.. אה-הא, *קטע קישור* ~חשה שחר חסון~ למה את מתחפשת בפורים? יכול להיות שטינקרבל.. לא ידוע. תזכירי לי למה התחפשת שנה שעברה? קופידווווווווווון
אולי תתחפשי לכלב? למה?
אה רגע, את כבר כלבD: ררררררררררררררררררר
את מבטיחה לשלוח לי משלוח מנות טעים טעים, עם קרמבו מנבו ומלא שוקולדיםכאלהכמושחיסלנובפסחשעבר? D: חחחחחחחחחחחחחח לא, אני אוכל הכל בדרך לדואר
טובטוב, אני פשוט אשאל שאלות. ~מה שעולה לי לראש [וכן, יש לי ראש]~ איזה מכשיר חשמלי בבית את הכי אוהבת? מחשב, טלויזיה, מקרר
אילו 3 פריטים היית לוקחת איתך לאי בודד? פאלפון, סירה וMP4 איזה סלבריטאי היית לוקחת לאי בודד [רק אחד]? ג'וני דפפפפפפפפפפפפפפ
3 סרטים שצפית בהם מספר פעמים והיית מוכנה לצפות בהם שוב? מישהו לרוץ איתו, מעודדות צמודות
, גריז נכון שאת אוהבת לבנבנות ובא לך לראות שוב?? תודי שכן. ואה אוה, אני מתה
חבל שאני אכאיב לך!! [ד''ר פיללללל, סומבדיייי, איי ניד הלפפפפפ] יש לך מושג במה תרצי לעסוק/ללמוד אחרי הצבא? שמץ של מושג! צבא אני מניחה שלא תעשי, כי לא מגייסים אנשים טיפשים^^ פחעעעעעעעעעעע!!!!! סתםסתם, מה את נעלבת, יא ריגשי.
את יודעת שאני אוהבת אותך? יופי. D: חבל שזה לא הדדי
מה דעתך על מזג האויר הכה קריר הזה? *-* פיכסס! היית מעדיפה גשם או שמש? שמש! אין לך קפוצ'ון של MCR ואין לך כפפת פראנקקקק, חיחי.D: אבל לך תכף יהיו אנשים מחדרה בבית
ואם כבר מכ''ר, את חושבת שתשמעי את האלבום החדש? בארורררררררררררר את בכלל שומעת מכ''ר עוד?O: ממש מעט תזכירי לי [או לך] מה השיר האהוב עלייך שלהם... אי נבר טולד יו... ואלבום? טרי צ'ירס
וקליפ? הלנה
חחחחחח זוכרת פעם אחרונה אצלי ~נגמר השיר~ "איזה שיר זה היה?" "לא יודעת" XDD "ואי, כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה!! ... רגע, איזה שיר זה?" XD שתי דפוקות. חחחח לגמרי! קיצר, איך עבר עלייך הסופשבוע? נחמד ורגוע לשם שינוי! מה התכנונים שלך לשבוע הבא? לימודים לימודים ו...לימודים? :-\ טוב, זה לא באמת מעניין אותי. את רואה נשות הטייסים? לא! חבל, זה נחמד.D: ואני ברגע זה הולכת לראות. ~עפה~ ביי. D: תהני
333333333333>
*איזו חפירה מיותרת* הודגש באמצעות מדגישומטיק

Hadar way

New member
הוו אני לא יודעת מי את אבל וואטאבר LOL

שאלון שיהיה קשור לפורום 1. מתי התחלת לשמוע אמסיאר? 2. מה האלבום האהוב עלייך? 3.מ1 עד 10 כמה את מחכה לאלבום הרביעי? 4.כמה זמן בערך את שומעת אמסיאר בשבוע? 5.תדרגי את חברי הלהקה לפי סדר הסקסיות (לדעתך) 6.בת כמה את? XDDD 7.כמה היית מוכנה לשלם על כרטיס להופעה של אמסיאר בארץ? 8.מי הלהקה האהובה עלייך? 9.באיזה גיל בא לך למות? 10.אם יש לך פירסינג או קעקוע? אם כן איפה ומה אם לא- היית רוצה, ואיזה?

A Kiss To Kill

New member
אני אמילי [אמי] היי ../images/Emo13.gif../images/Emo230.gif

1. מתי התחלת לשמוע אמסיאר? מממ.. בכיתה ה'-ו' כזה... 2. מה האלבום האהוב עלייך? טרי צ'ירס
3.מ1 עד 10 כמה את מחכה לאלבום הרביעי? 8!
4.כמה זמן בערך את שומעת אמסיאר בשבוע? אני לא יודעת, אבל ממש מעט לדעתי.. או שאני לא שמה לב כי יש לי מליון שירים
5.תדרגי את חברי הלהקה לפי סדר הסקסיות (לדעתך) פראנק, ג'רארד, מייקי, בוב, ריי! 6.בת כמה את? XDDD 16 וארבעה חודשים
7.כמה היית מוכנה לשלם על כרטיס להופעה של אמסיאר בארץ? 250? 8.מי הלהקה האהובה עלייך? חח אין כזה דבר, אני שומעת הכל ואוהבת הכל!
9.באיזה גיל בא לך למות? 120?
10.אם יש לך פירסינג או קעקוע? אם כן איפה ומה היה לי באף, הליקס וסיידליפ.. נשארתי רק עם האוזניים
אם לא- היית רוצה, ואיזה? קעקוע, ועוד לא ידוע איפה. אבל הוא יהיה!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Because Of May

New member
אמיייייייי D: ../images/Emo109.gif

היי קוש, מה נשמע? :) אני בטוחה שאני חוזרת על שאלות, אבל זרמי XD. מה את לובשת? |גבות| סתם סתם חח. אוקיי, איזה 5 שירים לא יוצאים לך מהראש לאחרונה? מתי את באה איתי להופעה של אספי? ושל מרסדס? וסתם לשתות?
. איך בצופים? באיזה תפקיד את? לא לחוץ לך עם כל הלימודים? S: איזה מגמה את באמת? את חושבת שתמשיכי לעסוק במקצוע הזה גם בעתיד? אם לא- במה את חושבת שתעסקי? XD. מה את עושה בזמנחופשי? איזה חג הכי אהוב עלייך? למה? מאמינה באלוהים? אם כן- חילונית, מסורתית או דתייה? XD. גם את מרגישה שמאז שהפייסבוק נכנס לחיינו- חיינו נגמרו? חחח סרט טוב שראית לאחרונה? סרט שאת ממליצה עליו? (אני נואשת
). תוכנית טלוויזיה שאת מממממש אוהבת? מסר לאומה ב-7 מילים
: הוסיפי תמונה אם זהו רצונך D:.

A Kiss To Kill

New member
מאאאאאאאאאי D: ../images/Emo230.gif

היי קוש, מה נשמע? :) |נחמד
אני בטוחה שאני חוזרת על שאלות, אבל זרמי XD. בארור
מה את לובשת? |גבות| כלום|גבות| חח סתם, ג'ינס וסווצ'רט צהוב
סתם סתם חח. אוקיי, איזה 5 שירים לא יוצאים לך מהראש לאחרונה? HER LIES
מעליות-דודו טסה אחריות-יוני בלוך מלאך-מרסדס בנד עד מחר-אביתר בנאי מתי את באה איתי להופעה של אספי? כשיהיה לי כסף!!!! ושל מרסדס? כשיהיה לי כסף?
וסתם לשתות? . בשביל זה יש כסף
איך בצופים? קשה... וכיף
באיזה תפקיד את? מדריכת ח'
לא לחוץ לך עם כל הלימודים? S: לחץ לחץ... אבל אני אוהבת את זה
איזה מגמה את באמת? ביולוגיה תיאטרון
את חושבת שתמשיכי לעסוק במקצוע הזה גם בעתיד? ממ.. לא יודעת, יכול להיות. אם לא- במה את חושבת שתעסקי? XD. האמת שאין לי שמץ של מושג
מה את עושה בזמנחופשי? ישנה, מדברת עם חברים שלא רואים כל יום.. לא יודעת, כל דבר שאפשר להירגע קצת סוף סוף
איזה חג הכי אהוב עלייך? פורים
למה? כי זה חג שמח כזה.. וכיף להתחפש!!
מאמינה באלוהים? עם ספקות.. אם כן- חילונית, מסורתית או דתייה? XD. חילונית
גם את מרגישה שמאז שהפייסבוק נכנס לחיינו- חיינו נגמרו? חחח ואו, פשוט התרסקו!!
סרט טוב שראית לאחרונה? אווטארררררררררר!!!
סרט שאת ממליצה עליו? (אני נואשת). אווטאר, יס מן, מישהו לרוץ איתו, 10 דברים שאני שונאת אצלך
תוכנית טלוויזיה שאת מממממש אוהבת? עלטבעעעעעעי, חברים!
מסר לאומה ב-7 מילים: האח הגדול זה תוכנית מפגרת וממכרת, תזהרו!
הוסיפי תמונה אם זהו רצונך D:. חבל עלייכם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

STEMINEM

New member
מה הכינוי שלך אומר ?..

ואם היית נכנסת לבית האח הגדול.. היית זוכה לפי דעתך ? ומי יקח ?

למעלה