החקירה

A Kiss To Kill

New member
מממ.. שאלה קשה../images/Emo6.gif../images/Emo230.gif

מה הוא אומר מבחנתי או בכללי? מבחנתי כלום.. כאילו, הוא נבחר בתחרות "כינוי נולד" בשיחת וועידה מפגרת [אחת מאלף]
ובכללי?ממ.. נשיקה כדי להרוג..? הכי פשוט שיש
ואם היית נכנסת לבית האח הגדול.. היית זוכה לפי דעתך ? אני לא יודעת.. אני לא חושבת שהייתי מצליחה להסתדר עם כולם אז יכול להיות שזה היה מפיל אותי. ומי יקח ? ברור שאלירזזזזזז!

חחחחחחחחח יואו, כינוי נולד |מתה| ../images/Emo223.gif

זה כזה ישן.
לא זכרתי את זה. איזה עוד כינויים היו בכלל? אני זוכרת שהיו 3 בגמר.

NotFamous

New member
זקיינעלך שלי. ../images/Emo152.gif

שאלום לך! מה נשמע? איך את? איך החיים? איך הכלב? איך הילדים? הבעל? הזבוב מחמד שלך? השכל שלך? אופס, שכחתי שזה נושא כאוב. אז ככה, כחדרתית בלונדינית, בוודאי החיים קשים לך, לא? :) אל תהרגי אותי, אני ילדה קטנה ותמימה
מה הדבר שאת הכי רוצה כרגע? מה הדבר שאת הכי רוצה בחיים, בכללי? מה את הכי שונאת אצל אנשים? מה המשפט שאת הכי מאמינה בו? ולשאלת הסיכוםםםםם- את זוכרת שאת צריכה לבוא לכאן ולהקריא לי סיפור לפני השינה ולכסות אותי יפהיפה ולתת לי חיבוק לילה טוב? כי זה לא נראה שאת זכורת את זה! אני אוהבת אותךךךך.

A Kiss To Kill

New member
תינוקקקקקקקקקקקקקת ../images/Emo13.gif../images/Emo230.gif

שאלום לך! מה נשמע? דבש מרדכי!! איך את? חיה את יודעת... איך החיים? ברוך ה', חרא! איך הכלב? מת
איך הילדים? היינו קצת רעבים, אז אכלנו אותם... הבעל? אכלתי גם אותו
הזבוב מחמד שלך? יאווווווווווווווווווו צריך להאכיל אותו! השכל שלך? אבד לי
אופס, שכחתי שזה נושא כאוב. שתקי
אז ככה, כחדרתית בלונדינית, בוודאי החיים קשים לך, לא? :) לאאאאאאאאא הם דווקא דבש!
אל תהרגי אותי, אני ילדה קטנה ותמימה מה הדבר שאת הכי רוצה כרגע? להתכרבל עם מישהו
מה הדבר שאת הכי רוצה בחיים, בכללי? אושר
מה את הכי שונאת אצל אנשים? צביעות! מה המשפט שאת הכי מאמינה בו? "רק החולמים מגיעים רחוק"
ולשאלת הסיכוםםםםם- את זוכרת שאת צריכה לבוא לכאן ולהקריא לי סיפור לפני השינה ולכסות אותי יפהיפה ולתת לי חיבוק לילה טוב? כי זה לא נראה שאת זכורת את זה! בטח שאני זוכררררררררררררררררררררררת~! השאלה אם את זוכרת, נבלה!!!
אני אוהבת אותךךךך.

למעלה