חקירה- הנחקרת הראשונה!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo41.gifחקירה- הנחקרת הראשונה!../images/Emo41.gif

אני שמחה לראות שהייתה היענות לרעיון שלי^^ הגרלתי עכשיו את השם של הנחקרת הראשונה! *תופים* קארין- Fake Reflection
יאללה, תתחילו לחפוררררררר לה בשאלות! D: אגב, אם מישהי עדיין לא נרשמה ורוצה, אתן עדיין יכולות! שלחו לי הודעה בפרטי ואני ארשום אתכן~ אני תכף אשרשר לך שאלות, אל תדאגי, אני רק צריכה לחשוב על חפירה ארוכה מספיק

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חח אני רואה את זה ממש מדי פעם..

ממה שראיתי אלירז *-* וגם פותנה ממש חמודה :)

היי נוש!! ../images/Emo223.gif

מה קורה? מ'ניינים? מה נשמע? מה שלומך? את יודעת שאני אוהבת אותך? יופי. את אוהבת אותי? לא ציפיתי ממך לתשובה כזו!! טובטוב, אני אתחיל לשאול שאלות. ואין קשר ביניהם, אני שואלת מה שעולה לי לראש. XD מה החלום הכי גדול שלך? באיזה שמפו את חופפת? אם נותנים לך עכשיו מיליון שקל, מה את עושה איתם? ואלף שקל? שקל? באיזה טעם את הכי אוהבת את המסטיק שלך? מה שלום המחשב שלך? האם הטלויזיה שלך מונחת במקומה היטב, או שמא היא עלולה ליפול עלייך בכל רגע? מה הכי בא לך לאכול עכשיו? את מי היית רוצה לפגוש, ברייקינג בנג'מין או 30סטמ? האם לדעתך פודל זו שאלה? איזה מכשיר חשמלי בבית את הכי אוהבת? אם היית יכולה לעבור לגור בחו''ל, לאן היית עוברת, ולמה? תזכירי לי שוב איפה היית בחו''ל...? איזה משחק חברה את אוהבת הכי לשחק [מונופול/טאקי/טריויה/שש-בש וכו'..]? אם הייתה לך מכונת זמן, לאיזה גיל היית חוזרת/עוברת? מה היית בוחרת: תיק של אבנג'ד, חולצה של בולט, או ארנק של דה יוזד? [כתבתי לך כל מה שאני מתה שיהיה לי
] רשמי 3 דברים שאת הכי שונאת לעשות. אם היית יכולה לאמץ בעל חיים כלשהו ולקחת לביתך, איזה בעל חיים היית לוקחת? אם היית יכולה להיות בעל חיים כלשהו, מה היית רוצה להיות? על איזה סדרות את חורשת בימים אלו? מהו הסרט האחרון שראית? האם את יודעת שאמא שלך נבלה ואבא שלך אוכל טושים?3> אם היית יכולה,היית מעיפה את אורן מהבית? מה את חושבת שיותר שווה, בנות או חליפה? אין לי עוד שאלות. מה את חושבת על זה? לא אכפת לי מה את חושבת! הלכתי להתקלח. אמא רוצה את המחשב כדי לפתור תשחץ. פפט, כמה לא חכם מצידה. היא אמרה שהיא מצילה אותך.
יאללה, ביי.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif היי קוש (:)

מה קורה? סבבה מ'ניינים? אחלה מה נשמע? בסדר מה שלומך? פריטי גוד את יודעת שאני אוהבת אותך? אכן.
יופי. טופי D: את אוהבת אותי? כן!
לא ציפיתי ממך לתשובה כזו!! טוב אז אני לא אוהבת אותך
טובטוב, אני אתחיל לשאול שאלות. ואין קשר ביניהם, אני שואלת מה שעולה לי לראש. XD ראש? איזה ראש? מה החלום הכי גדול שלך? להיות מאושרת ושלמה עם עצמי, למצוא את עצמי בעיקר. באיזה שמפו את חופפת? הד אנד שולדרס, אם ככה כותבים.
אם נותנים לך עכשיו מיליון שקל, מה את עושה איתם? משלמת את כל החובות של ההורים, קונה בגדים מגניבים, עדשות, עושה רישיון, וטיול ועל הדרך גם הופעות D: ומה שנשאר נראה כבר.
ואלף שקל? עדשות. שקל? מסטיק?
באיזה טעם את הכי אוהבת את המסטיק שלך? מנטה, הטעם נשאר להרבה זמן. D: מה שלום המחשב שלך? מסכן הוא חולה, יש לו וירוסים.
האם הטלויזיה שלך מונחת במקומה היטב, או שמא היא עלולה ליפול עלייך בכל רגע? חחחחחחחחחחחחחחחחחח XD מונחת במקומה היטב.
אבל כשתבואי אליי אני אדאג שהיא לא. XD מה הכי בא לך לאכול עכשיו? אני אוכלת עכשיו סלט עם גבינה. :) אבל ממש בא לי בשררררר.
את מי היית רוצה לפגוש, ברייקינג בנג'מין או 30סטמ? אל תעשי לי את זה.
ברור שאת שתיהן! האם לדעתך פודל זו שאלה? לא?
איזה מכשיר חשמלי בבית את הכי אוהבת? מחשב ומקרר. ^^ אה ואת המחליק שלי, העונה לשם מייקי.
אם היית יכולה לעבור לגור בחו''ל, לאן היית עוברת, ולמה? נראלי ארה"ב, כי זה נראה אחלה מקום, למרות שהאמריקאים מפגרים תחת.
תזכירי לי שוב איפה היית בחו''ל...? חחח בולגריה, הונגריה ויום אחד באוסטריה. :) איזה משחק חברה את אוהבת הכי לשחק [מונופול/טאקי/טריויה/שש-בש וכו'..]? אם הייתה לך מכונת זמן, לאיזה גיל היית חוזרת/עוברת? נונו לתקופת הועידות והשטויות שלנו. ^^ מה היית בוחרת: תיק של אבנג'ד, חולצה של בולט, או ארנק של דה יוזד? תיק של אווונג'ד!!! [כתבתי לך כל מה שאני מתה שיהיה לי] חחחחח טוב אז אני אקנה לך ליומולדת. :) רשמי 3 דברים שאת הכי שונאת לעשות. חחחחחח שיגעתי אותך במסן, סליחה. XD טוב אז ניקח את זה מבחינה של הבית - לשטוף כלים, לתלות כביסה ולטאטא.
אם היית יכולה לאמץ בעל חיים כלשהו ולקחת לביתך, איזה בעל חיים היית לוקחת? אחי מספיק לי.
אם היית יכולה להיות בעל חיים כלשהו, מה היית רוצה להיות? הכלבה של סיניסטר.
חחחח סתם, אין לי מושג. XD על איזה סדרות את חורשת בימים אלו? וואי אמ.. התחלתי לראות שוב נמלטים. D: וכמובן על טבעי ואיך פגשתי את אימא.
ואנימחכה למרץ ש-90210 תמשיך.
מהו הסרט האחרון שראית? קחי אותי לגיהנום. אחד ה-סרטים! הגרועים!
האם את יודעת שאמא שלך נבלה ואבא שלך אוכל טושים?3> וואלה?
באמת חשדתי בכך, אני צריכה לדבר איתם על זה.
אם היית יכולה,היית מעיפה את אורן מהבית? כןןןןןןןןן!!! אבל יהיה משעמם אז לא יודעת.
הייתי מעיפה אותו ליום ומחזירה אותו כדי שילמד להעריך קצת. מה את חושבת שיותר שווה, בנות או חליפה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אין לי עוד שאלות. מה את חושבת על זה? שאת נתנייתית מצויה בלי מחשבה.
לא אכפת לי מה את חושבת!אז למה את שואלת?!?! אה?!?! אה?!?! הלכתי להתקלח. נהנית? אמא רוצה את המחשב כדי לפתור תשחץ. פפט, כמה לא חכם מצידה. היא פותרת את כולו כמו הבחורונת של טד?
היא אמרה שהיא מצילה אותך. צודקת.
יאללה, ביי. סאאאאאאאאלמת.

../images/Emo216.gifואווו...

אמ, כרגע אין לי מה לשאול. אבל את אחלה בחורה בלי קשר
|שאלות בהמשך|

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חח תודה ../images/Emo9.gif גם את ../images/Emo8.gif

ותזכרי, הבטחת שאלות

../images/Emo41.gifהייייי מנישש.

טוב אנחנו לא מכירות כ"כ ויש לי עוד 4 דק' עד בי"ס אז אני אשאל שאלות שטחיות.
מניש? בת כמה את? נכון שסימון סימונס היא הכי מושלמת בעולם ואת רוצה להיות בעלה? חבל היא שלי. סתם היא לא. היית אי פעם ביבנה? אם כן-נכון מקום מגעיל? אם לא-נכון עדיין מקום מגעיל? מהי הארץ האהובה עלייך? באיזה ארצות היית? נכון שאלירז מהאח הגדול שולתתתת וסער ואיילה מפגרים?!?!?!11 ונכון שעדנה בלתי נסבללתתת?!?!?!!1 איזה להקות את אוהבת? ממתי את שומעת אמסיאר ם:? מה השיר האהוב עלייך שלהם? אני צריכה ללכת. אימו2אימו2. תהני.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif היווווש ../images/Emo152.gif

מניש? סבבות D: בת כמה את? 16.7 וחצי
נכון שסימון סימונס היא הכי מושלמת בעולם ואת רוצה להיות בעלה? מיזו?
|חושש| חבל היא שלי. סתם היא לא. משתתפת בצערך.
היית אי פעם ביבנה? לא שזכור לי O: אם כן-נכון מקום מגעיל? כנראה
אם לא-נכון עדיין מקום מגעיל? כןכן הוא מגעיל XD מהי הארץ האהובה עלייך? אין ממש מיוחדת, האמת שנאי רוצה לעשות טיול בהמון מדינות אבל.. כנראה שזה רק בגדר הרצון שלי
באיזה ארצות היית? בולגריה, הונגריה ואוסטריה :) נכון שאלירז מהאח הגדול שולתתתת וסער ואיילה מפגרים?!?!?!11 נכון!!!11 ונכון שעדנה בלתי נסבללתתת?!?!?!!1 נכוןןןןן!!! איזה להקות את אוהבת? נמ.. מה שבחתימה בעיקר.
ויש עוד מלא כמו BB, BFMV, TU, HIM, LP, 30STM, ETF, BTF, ADTR, ATR, BT, FH, בצפר, סליפנוט, פנתרה, אוטפ, פראמור ועוד מלא שאין לי כוח לכתוב
ממתי את שומעת אמסיאר ם:? הכרתי אותם ושמעתי שירים בודדים בתחילת 2007 וממש התעמקתי בהם בחופש הגדול של אותה שנה, כשהצטרפתי לכאן בעצם
מה השיר האהוב עלייך שלהם? FLW
אני צריכה ללכת. אימו2אימו2. תהני. חחחחח אימו2 XD

Because Of May

New member
יאללה, גמאני ../images/Emo152.gif. ../images/Emo109.gif

קארין! שלום, שלום :) מה קורה? איך החיים? איך זה ללכת לבצפר? כי לי, כיף להבריז היום
. ממ בכל אופן! איך הגעת ל-MCR? איך הגעת לפורום? איזה עוד להקות את אוהבת חוץ ממכ"ר ואוונג'ד (
)? מנגנת על משהו? אם כן- על מה, אם לא- על מה היית רוצה? כמה אחים או אחיות? חיית מחמד שיש לך, או שהיית רוצה שתהיה לך
: ספרים אהובים: סרטים אהובים: סדרות אהובות: צבע אהוב: בושם שאת לא יכולה לחיות בלעדיו: מקום שהיית בוחרת לגור בו בזה הרגע: מקום שטסת אליו ומממממש נהנית בו: מבטא אמריקאי או בריטי (תחששי לך
): הופעות שהיית בהן
: הופעות שהיית רוצה להיות בהן
: חמש אובססיות: חמש/חמישה חברות/ חברים טובות/טובים
: חמישה שירים שאת לא מפסיקה לטחון בזמן האחרון: ושתדעי לך שאת פיחו!
(למדתי מילים באשדודית XD). סתם, סתם, את לא
. (יואו, ס'שאלות משעממות
).

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מאיייייי D:

קארין! מאי! שלום, שלום :) וברכה! :) מה קורה? סבבה :) איך החיים? עוברים מהר
איך זה ללכת לבצפר? מעייף, מתיש ומצחיק XD כי לי, כיף להבריז היום . סססס'
ממ בכל אופן! איך הגעת ל-MCR? חפרתי על זה הרבה חח
אמ.. איכשהו זה היה באיזה אתר ובאותו זמן מישהי שהכרתי אמרה לי על השיר הזה, אז שמעתי, הורדתי כמה שירים ואח"כ המחשב מת סופית אז הסתפקתי ב-T (איזה ישן זה
) שנחרש בטלויזיה ואז כשהמחשב חזר פשוט הורדתי את כל השירים ומיותר לציין שהם מ-א-ו-ד מצאו חן בעיני
איך הגעת לפורום? פשוט נכנסתי לבדוק אם יש להם פורום
איזה עוד להקות את אוהבת חוץ ממכ"ר ואוונג'ד ()? כתבתי ללוטן :) מנגנת על משהו? על העצבים? ^^ לצערי לא.. אם כן- על מה, אם לא- על מה היית רוצה? גיטרה (לא משנה איזו) או תופים
אבל אני חסרת אקורדינציה אז אין מצב בחיים חח כמה אחים או אחיות? אח אחד חיית מחמד שיש לך, או שהיית רוצה שתהיה לך: אחי מספיק לי :) ספרים אהובים: וואי הרבה זמן לא קראתי
הרלן קובן די טוב, והזה של ג'ורג'יה ניקולוסון XD האמת אין לי ספר אהוב חח סרטים אהובים: לא אהובים אבל טובים שראיתי ושהייתי שמה עליהם כסף
- האביר האפל, רקוויאם לחלום, כל סרטי המסור, בדרך לחתונה עוצרים בווגאס, אפקט הפרפר, לבנבנות, שודדי הקאריביים, סוויני טוד, אחי איפה האוטו שלי, איך להיפטר מבחור ב-10 ימים, להרוג את המזל ואני בטח אזכר בעוד אחרי שאשלח את ההודעה
סדרות אהובות: נווווו ברור שעל טבעי!!!
ואיך פגשתי את אימא!
ונמלטים שוב חזרה לרשימה כי התחלתי לראות שוב :) צבע אהוב: כל צבע שלא צועק "הייי אני כאן תראו אותי!!!" בושם שאת לא יכולה לחיות בלעדיו: אמ.. כל מה שמריח טוב לא ממש איכפת לי
מקום שהיית בוחרת לגור בו בזה הרגע: ארה"ביישן :) מקום שטסת אליו ומממממש נהנית בו: אממ.. איפה שטסתי
למרות שזה היה מזמן ]: מבטא אמריקאי או בריטי (תחששי לך): זה שאת ערסית מרמת גן לא אומר שאחשוש
ברור שאמריקאי!!! איכ מבטא בריטי כאילו תקוע להם *ין בפה! שילמדו לדבר!
הופעות שהיית בהן: המורדים ופלוריסיינטה חחחחחחחחחח
וואלה לא זוכרת לא הייתי במשו מיוחד הופעות שהיית רוצה להיות בהן: נראלי שזה די ברור.. ^^ חמש אובססיות: מוזיקה, מחשב (שזה כולל הרבה דברים), אוכל (
מה זה טעים), לעשות קליקים, פשוט להיות עצלנית
חמש/חמישה חברות/ חברים טובות/טובים: ליטל, ענבל, עדי ואמילי וזה קשה לבחור עוד אחת כי יש יותר
חמישה שירים שאת לא מפסיקה לטחון בזמן האחרון: *מנסהלהיזכר* Lady Gaga – Paper Gangsta Avenged Sevenfold - Strength of the World Backstreet Boys – Drowning Nsync & Nelly – Girlfriend Blue - Bubblin נראלי
ושתדעי לך שאת פיחו!
גוד פור יו גירל!! :) (למדתי מילים באשדודית XD). ככה צריך
סתם, סתם, את לא. חחחח מתה עלייך

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif תגובה צפויה ../images/Emo6.gif

זה סרט טוב אבל לא בפעם המי יודע כמה!!

שששששש. ../images/Emo223.gif

אני יודעת שאת רוצה את זה.
מייקינג מיי וואי דאון טאוןןן ווקינג פאסט, פייסס פאסט אנד איימ הומבאונדדדד טיניניניני איף איי קולד פוללל אינטו דה סקיייי טו יו ט'ינק טיים ווד פס מי ביייייי? קוז יו נואו איי'ד ווק אה טאוזנד מיילסססססס איף איי קולד ג'אסט סיייייי יוווווו טומורו.. אהה, טונייט! D:

Because Of May

New member
בואנהההההה../images/Emo109.gif

אני לא ערסית מרמת גן, הבנת?! ואם תדברי עליי ככה עוד פעם אחת, אני יפוצץ לך ת'פניםםםםם!!! חחחח מתה עלייך קוש
.

למעלה