חקירה- הנחקרת הראשונה!

NotFamous

New member
קולולולולולולולולולוולולולו!!

שאאאאאלום! מה שלומך? איך את? חיה? נושמת? קיימת? צוחקת? עייפה? מטומטמת? חבולה? מכורה לעל טבעי? במצב רוח ערסי?
טוב, דיי לחפור. קדימה לשאלות!
שמך בישראל בבקשה: ושמך בפי אחרים [כינוי, אם את מתקשה]: גיל: מה השיר שאת הכי חורשת עליו לאחרונה? למה? סבבה. את יודעת שאני מתה חולה גסוסה שרופה מטורפת מחושמלת עלייך? אבל יותר מכל זה-אני מתגעגעת אלייך! מה המקצוע האהוב עלייך? טעות! כולם שנואים.
את מתרגשת מזה שאת כבר ממש אבל ממש זקנה? מה את מעדיפה ליומולדת, חדר בבית אבות/פליפינית/מצבה יפה [טפו-טפו-טפו]?
טוב, אין לי באמת שאלות אלייך. נדבר בהמשך החיים [שלך, כן? את הזקנה פה, לי יש עוד הרבה שנים לחיות. D:] נתראה בשמחות, ושנה הבאהבירושלים הבנויה. ^^

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חביבתייייייייייייי

שאאאאאלום! זדראסטייייייי! מה שלומך? אחלה בחלה :) איך את? עם ראש, ידיים, וזנב
חיה? אכן נושמת? אכן קיימת? אכן צוחקת? כרגע לא :] עייפה? אכן מטומטמת? אכן חח חבולה? אכןןןןןן D:: מכורה לעל טבעי? לא, מזה בכלל?
במצב רוח ערסי? בואנהההההההההההההה למי קראת ערסית?! טוב, דיי לחפור. קדימה לשאלות! דבאי! שמך בישראל בבקשה: קארין ושמך בפי אחרים [כינוי, אם את מתקשה]: נוש, מאטונה, כהרין
מה השיר שאת הכי חורשת עליו לאחרונה? כתבתי למאי
חח למה? כי ליידי גאגא זה שלמות, אוונג'ד עוד יותר, והשאר זו פשוט נוסטלגיה
סבבה. סבבה :) את יודעת שאני מתה חולה גסוסה שרופה מטורפת מחושמלת עלייך? מה?! חשבתי שאת רק מטוגנת.
(שניצל תיטגן קשקושקושששש חחחחחחחחח XD ) אבל יותר מכל זה-אני מתגעגעת אלייך! גמאני מתגעגעת אלייך מוצ'צ'ה
מה המקצוע האהוב עלייך? מנהל? נראלי.
היה לי היום מבחן, נזל לי המוח ;; טעות! כולם שנואים. נכון! אבל זה תלוי בחומר ובמורות האמת.. את מתרגשת מזה שאת כבר ממש אבל ממש זקנה? תודה גמאני אוהבת אותך
אני יותר לחוצה מזה שהזמן טס ואני מרגישה שלא הספקתי כלום
מה את מעדיפה ליומולדת, חדר בבית אבות/פליפינית/מצבה יפה [טפו-טפו-טפו]? גוועלד!!!
טוב, אין לי באמת שאלות אלייך. למה?
משעמם לי תחת
נדבר בהמשך החיים [שלך, כן? את הזקנה פה, לי יש עוד הרבה שנים לחיות. D:] תודהההההה!!
נתראה בשמחות, ושנה הבאהבירושלים הבנויה. ^^ למה שנה הבאה ועוד בירושלים!? את באה לאשדוד! או שאני לחור שאת גרה בו! ובהקדם האפשרי!

יאללה../images/Emo152.gif../images/Emo189.gif

משעמם לך?
ידעתי.
מה קורה, אחותי? D: הכל טוב? D: הכל סבבה?D: מה עדיף, קולה רגילה, דיאט קולה, או קולה זירו? D: מה עדיף, אני, אני, או אני? D: באני אני מתכוונת לאני. יעני אני קארין. הבנתוש?
יופי.
איך זה לגור באשדוד? D: פשוט מעולם לא ניסיתי. כאילו, מעולם לא הייתי שם יותר מכמה שעות. מעניין למההההההההההההההה. למה את לא מזמינה אותי לאשדוד, אה?!?! כפרעלייך, תזמיני אותי. אני אישן אצלך, נעשה חפלה.
נתניה, חדרה, או עזה? D: אוונג'ד, מכ"ר או דה יוזד? D: שמיכת פוך או שמיכת צמר? אני או היטלר?
אני או סדאם?
אני א או שרהל'ה שרון?
... יאללה, שלום שלום ואל תבואי אליי בחלום! אלא אם כן הוא רטוב.
לאביו.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אני כבר מתארת לעצמי את השאלות.. ../images/Emo3.gif

משעמם לך? מאוד חח ידעתי. D: מה קורה, אחותי? D: אחלה ^^ הכל טוב? D: כע הכל סבבה?D: כע מה עדיף, קולה רגילה, דיאט קולה, או קולה זירו? D: שומדבר
מה עדיף, אני, אני, או אני? D: אני
באני אני מתכוונת לאני. יעני אני קארין. הבנתוש? טוב קארין
יופי. טופי :) איך זה לגור באשדוד? D: נחמדוס פשוט מעולם לא ניסיתי. את לא צריכה גם
כאילו, מעולם לא הייתי שם יותר מכמה שעות. לא כזה להיט להיות פה יותר מכמה שעות
מעניין למההההההההההההההה. נהנהנהנינינהנהנהני למה את לא מזמינה אותי לאשדוד, אה?!?! מה אני צריכה להזמין תגידי שאת רוצה לבוא ואני אגיד לך מתי XD כפרעלייך, תזמיני אותי. אני אישן אצלך, נעשה חפלה. אוקיי עדיף שלא תבואי
נתניה, חדרה, או עזה? D: עזה, הכי מגניב D: אוונג'ד, מכ"ר או דה יוזד? D: דה יוזד, הכי פחות
שמיכת פוך או שמיכת צמר? אה.. אני עם שתיהן
אני או היטלר? היטלר! אני או סדאם? סדאם! אני א או שרהל'ה שרון? שרהל'ה שרון נשמתי
...
יאללה, שלום שלום ואל תבואי אליי בחלום! סלאמתתת
אלא אם כן הוא רטוב.
לאביו.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהיי, את. ../images/Emo11.gif

טוב, אין לי כוח לחפור בשאלון;; אז משהו אחר: תני לי 20 עובדות רנדומליות עלייך.
GO! [וברנדומליות, אני מתכוונת לדברים מוזרים שאת עושה/אוהבת/ווטאבר~ לא את השם/גיל/מקום מגורים שלך, כי זה לא מעניין
]

למעלה