שאלון!*|

"סוף עונת התפוזים עם ניצה"

שם מלא:עוז אשכנזי תאריך לידה:3.11.90 מין: זכר בית:בת ים איפה עוד גרת?בשום מקום מזל:עקרב מידת נעליים:45-46 גובה: 190+ מוצא:טורקי חיות מחמד: תוכי מפגר אחים:2 צבע שיער:חום אורך שיער:סביר צבעת פעם את השיער?לא באיזה צבע? : לא צבעתי כיתה:י' תחביבים:אין כל כך בגלל הצופים מוזיקה: רוק להקה: גרין דיי איזה שפות אתה מדבר?עברית ואנגלית אוהב ספורט? לא איפה נולדת?בקריה אתה בן אדם של לילה או של יום?לילה רגיש לדגדוגים?כן מאמין באלוהים?כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם?oz1 יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול?לא יודע איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? הרבה מה הדבר הכי מביך שקרה לך?לא עולה לי באש איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? הרבה מה הדבר הכי חשוב לך?המשפחה יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד?לא יודע מאמינה באהבה וירטואלית:לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון?כלום למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודע פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?לא מאמינה באהבה ממבט ראשון?כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת?ידידה שלי כשיש לך אהבה את נאמנה?כן את אוהבת ילדים?כן את ותרנית או עקשנית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא כל כך ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא החיים טובים לדעתך?כן היחסים עם ההורים טובים?לא לבוש:ג'יונס וחולצה איפור: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דברים אהובים מאכל: שניצל וצ'יפס שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה:לא יודע טעם גלידה אהוב:פסק זמן פרי אהוב:תפוח ממתק:שוקולד מכונית:אין שיעור: אין חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע:שלישי ושישי צבע:אדום מגזין:אין שם לבת:טלי שם לבן:דור קבוצת ספורט אהובה:אין חודש אהוב:נובמבר ספורטאי/ת אהוב:אין שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב:אין . תוכנית אהובה בטלוויזיה:אין אתר אהוב:אין חיה אהובה:כלב חבר לאימייל:אין בדיחה:אין אומר הרבה:בהצלחה מילה אהובה:צ'אלום נעליים:ואנס או אולרסטאר תחנת רדיו:גלגלצ חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית:מוניקה סקס דיסק אהוב: אין נשיא: אין סלט:אין בשר: אין תוספת לפיצה:אין ארץ:אין עיר: אין מקום אהוב: השבט שלי ריח: אין רעש: אין טעם: אין רגש: אין מספר:3 ספר:אין סבתא: כן דגנים:כן דברים פחות אהובים אוטו:אין צבע:ורוד מורה: כולם שיעור:כולם יום בשבוע: יום רביעי חג: אין עונה:חורף חודש: אין ספורט: אין קבוצת ספורט: אין סרט:אין שחקנ/ית: אין תוכנית: אין אתר: אין אוכל:חיצילים שתיה:אין להקה: אין זמר:כל הזמרי דיכאון . זמרת: זמרי דיכאון חיה: אין חנות: אין מילה: אין הופעה שהיית בה:יוני בלוך דיסק:אין סלט: אין ארץ:אין עיר:אין מקום להיות בו:אין ריח: אין רעש: אין. רגש:אין תאריך: אין ספר: אין דגנים: אין ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:כן חיבקת מישהו:לא בכית:לא צחקתכן: גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:כן הסתפרת:לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:לא האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו?לא מישהו בגד בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב?כן ראית את הבית הלבן?כן בטלוזייה עישנת? לא עישנתי שתית אלכוהול?לפניי שבועיים עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?מזמן ראית טיטאניק?מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן נישקת מישהו?אתמול התנשקת צרפתית? לא יודע הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה?מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עשית אמבטיית קצף? מזמן טסת? לא טסתי שטת?בסמינר נסעת ברכבת?מזמן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? מזמן שיחקת בברביות?חחחחחחחחחח לא שיחקתי נשארת ער כל הלילה? לפניי כמה ימים דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא זוכר דיברת בשיעור? מתי לא פחדת מהחושך? שהייתי קטן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? הרבה נרדמת בשיעור?לא יצא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? לפניי חודש או חודשיים עברת על החוק? הרבה אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?לאיודע שנאת את עצמך?לא יודע נשבר לך הלב? לא יודע שברת למישהו את הלב? לא יודע רצית להרוג מישהו?הרבה נפלת מכסא?הרבה נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות?לא זוכר זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: הרבה לשמוע:מוסיקה להיות כמו: אף אחד הדבר האחרון ש: קניתי:בגדים קראתי:תשאלון עשיתי: ? סרט אחרון שראיתי?לא זוכר מספר אחרון שחייגתי:לנטע דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי:בננה פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכר פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתילא זוכר הבחור האחרון שדיברת איתו:חן אפללו ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת יותר מאוחררררררררררררר

Glortz

New member
עונה...

שם מלא: גל ורצברגר תאריך לידה: 11.11 מין: זכר בית: רמת גן איפה עוד גרת? מקומות אחרים ברמת גן מזל: עקרב מידת נעליים: 47.5 גובה: 182 מוצא: רומני חיות מחמד: דג אחים: אח ואחות צבע שיער: בלונדיני אורך שיער: קצר צבעת פעם את השיער? כן! באיזה צבע? : פעם בלונדיני ופעם חלק כחול-חלק אדום כיתה: יא תחביבים: צופים, טלויזיה מוזיקה: הכל, בעיקר רוק להקה: כנסיית השכל איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית ערבית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? בארץ אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? לא יותר מדי מאמין באלוהים? לא!! יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? יש לך גשר? היה יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? הרבה דברים.... לא סגור עדיין איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה כאלה.... מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הייתי חבר של החברה הקודמת שלי איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לאזוכר מה הדבר הכי חשוב לך? אמממ.... וואי לוידע... יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? במאחורה של הראש על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על המירמור שלי למה אתה הכי מתנגד? ערבים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? ותרן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא החיים טובים לדעתך? לא היחסים עם ההורים טובים? לא לבוש: לא משו מיוחד איפור: לא דברים אהובים מאכל: עוגה של סבתא שתיה: קפה המקום האהוב לחופשה: אורלנדו טעם גלידה אהוב: מנגו פרי אהוב: אבטיח ממתק: שוקולד מכונית: ב-מ-ו ספורט שיעור: ערבית חג: יום העצמאות היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: כחול מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: הפוע תל אביב חודש אהוב: נובמבר ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: ג'וני דפ. תוכנית אהובה בטלוויזיה: חבירם אתר אהוב: חיה אהובה: סוס חבר לאימייל: בדיחה: איש אחד הרים רגל, התלהב, הרים את השניה ונפל אומר הרבה: כאילו מילה אהובה: כאילו נעליים: ואנס תחנת רדיו: 100FM חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: אביב גפן בהנגר דיסק אהוב: חלולים, כנסיית השכל נשיא: סלט: ערבי בשר: הכל תוספת לפיצה: פטריות ארץ: ישראל עיר: אמסטרדאם מקום אהוב: ריח: אוכל טעים רעש: מוזיקה טעם: חמוץ רגש: שמחה מספר:3 ספר: סבתא: מלטצ'י דגנים: כריות ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא שאני יודע נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? מישו לא, מישי כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כל הרבה.... השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מלחמות אוכל זה החיים פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לעבור באור אדום זה נחשב?? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואף לשלמות אבל לוקח את זה בקלות חתולים או כלבים? אפחד אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? מוקה חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הרבה אנשים הדבר האחרון ש: קניתי: אוכל קראתי: עיתון עשיתי: עניתי על השאלון המטומטם הזה סרט אחרון שראיתי? 88 דקות מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: עוגה פעם אחרונה שבכיתי: פולין פעם אחרונה שצחקתי: היום מתישהו הבנאדם האחרון שנישקתי: לא זוכר... הבחור האחרון שדיברת איתו: ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת..

מיכמיך3

New member
../images/Emo9.gif

שם מלא: מיכל פרצמן. תאריך לידה: 15.6.1991 מין: נקבה. בית: פ"ת. איפה עוד גרת? ----- מזל: תאומים. מידה בנעליים: 40/41. גובה: 1.70. מוצא: חצי בוכרית חצי ליטאית. חיות מחמד: דגים. אחים: אח אחד שגדול ממני. צבע שיער: חום. אורך שיער: עד הכתפיים ועוד קצת אורך. צבעת פעם את השיער? לא. באיזה צבעת? לא צבעתי, אתם מעקשים? כיתה: י'. תחביבים: תנועת נוער, נגינה בגיטרה, מחשב, חברים. מוזיקה: הכל רק לא מזרחית ודיכאון. להקה: הדג נחש. איזה שפות אתה מדבר? עברית. אוהב ספורט: ככה ככה. איפה נולדת? בית חולים "בלינסון" פ"ת. אתה בנאדם של יום או לילה? לילה. רגיש לדגדוגים? כן. מאמין באלוהים? אההה... יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן. מהם? michi (שזה אומר בעברית מיכי, למי שלא הבין). יש לך גשר? כן. יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן, משקפיים אבל רק לרחוק. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? ממממ... אין לי מושג מה אני רוצה להיות, עדיין לא סגורה על זה. איזה יום היה הכי גרוע בחים שלך? כל כיתה ט', לא סבלתי את הילדים בכיתה שלי. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת.. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 20.6.2006, יום האחרון שראיתי את הילדים בכיתה שלי בחטיבה שלא סבלתי. מה הדבר הכי חשוב לך? הגיטרה שלי, המשפחה והחברים. יש חבר/חברה/קראש? לא.. ממה אתה הכי פוחד? שיפוצצו בלון לידי. מאמינה באהבה וירטואלית: לא. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב. על מה אתה חושב בדר"כ לפני שאתה הולך לישון? על מה יהיה מחר. למה אתה הכי מתנגד? אם היית מישהו אחר, מי היית? אין לי מושג. פגשת אי פעם מישהו או מישהי מאינטרנט? לא. מאמינה באהבה במבט ראשון? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? בילוי עם חברים. כשיש לך אהבה את נאמנה? כן, למה לא? את אוהבת ילדים? כן. את ותרנית או עקשנית? שניהם, אבל יותר עקשנית. אני שונה ממך, תשני אותי? תלוי במה שונים ממני, אם אני לא יכולה לשנות אז אני אקבל אותך איך שאת/ה. ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתני לו צ'אנס לכבוש את ליבך? לא נראה לי, אם הוא לא מוצא חן בעיני אז אין לו סיכוי. החיים טובים לדעתך? לא הכל טוב בחיים. היחסים עם ההורים טובים? היחסים עם אבא יותר טובים. עם אימא יש את רוב הויכוחים. לבוש: גי'נס, מכנס דגמח, חולצת טי שירט. איפור: אני לא מתאפרת. דברים אהובים מאכל: ביסלי. שתייה: קולה. המקום האהוב לחופשה: אילת. טעם גלידה אהוב: שוקולד ווניל. פרי אהוב: אבטיח. ממתק: סוכריה על מקל בטעם תות. מכונית: לא משנה לי, העיקר שתיסע כמו שצריך ולא תעשה יותר מדי בעיות. שיעור: מתימטיקה. חג: פורים. היום הכי אהוב בשבוע: שבת. צבע: כחול. מגזין: מעריב לנוער. שם לבת: נוגה. שם לבן: יונתן. קבוצת כדורגל אהובה: לא מעניין אותי כדורגל. חודש אהוב: יוני. ספורטאי/ת אהוב/ה: איתן אורבך. שחקנית אהובה: לא יודעת.. שחקן אהוב: לא יודעת.. תוכנית אהובה בטלוויזיה: מועדון לילה. אתר אהוב: תפוז. חיה אהובה: כלב. חבר לאימייל: אין לי כזה. בדיחה: סיני אחד הרים את הרגל שלו, התלהב, הרים גם את השנייה ונפל. אומר הרבה:
מילה אהובה: מתוק/מתוקים/מתוקות (כל דבר באותו שורש). נעליים: אולסטאר. תחנת רדיו: 99 FM חדר בבית: החדר שלי. ההופעה הכי טובה שראית: לא זוכרת.. דיסק אהוב: בעזרת הג'אם - הדג נחש. נשיא: דוד בן גוריון. סלט: כרוב. בשר: שישליק. תוספת לפיצה: טונה או תירס. ארץ: איטליה. עיר: חיפה. מקום אהוב: החדר שלי. ריח: לא יודעת... רעש: של מוזיקה. טעם: מתוק, חריף. רגש: אהבה. מספר: 3. ספר: לא קוראת ספרים. סבתא: אוהבת את שתיהן. דגנים: כריות. דברים פחות אהובים אוטו: לא יודעת. צבע: חום. מורה: המורה שלי ללשון. שיעור: תנ"ך. יום בשבוע: רביעי. חג: יום כיפור. עונה: סתיו. חודש: דצמבר. ספורט: גולף. קבוצת ספורט: לא יודעת.. סרט: בקושי רואה סרטים. שחקן/ית: שי גולדשטיין. תוכנית: בשורות טובות. אתר: אתר של חברת האוטובוסים "קווים". אוכל: המבורגר. שתייה: קפה שחור. להקה: מחבבת את כולם. זמר: אבי ביטר. זמרת: בריטני ספירס. חיה: נחש. חנות: קוסמטיקה. מילה: המבורגר. הופעה שהיית בה: של משינה בערב העצמאות לפני שנה. דיסק: ----- סלט: ----- ארץ: לבנון. עיר: ----- מקום להיות בו: במעלית. ריח: ריח של זיעה. רעש: צפצוף שמצפצף שעה ולא פוסק. רגש: שנאה. תאריך: 1.4 ספר: לא קוראת ספרים. דגנים: שוגי. ב-24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו: כן. בכית: לא. צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: לא. קנית משהו? לא. הסתפרת? לא. הרגשת טיפש? לא. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא. התגעגעת למישהו? כן. האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא. אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא. נזרקת ע"י מישהו? לא. מישהו בגד בך? לא. נשראת ביום שישי בבית בערב כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? כן, עדיין.. ראית את הבית הלבן? הסדרה או הבית הלבן עצמו? בכל אופן, את שניהם לא.. עישנת? לא. שתית אלכוהול? לא. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? כן. ראית טיטאניק? כן. נישקת מישהו? כן. התנשקת צרפתית? האמת? לא.. הזדיינת? לא. ביקרת בארץ אחרת? כן. צבעת בספר צביעה? מי לא? עשית אמבטיית קצף? כן. טסת? כן. שטת? לא. נסעת ברכבת? כן. רכבת על פיל? לא. הכנת אתר אינטרנט? לא. שיחקת בברביות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? לא. דיברת בשיעור? כן. פחדת מהחושך? כן. היית בבי"ח? כן. עשו לך תפרים? כן. זרקת מישהו והתחרטת? לא זרקתי אף אחד. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו זמן? לא. שיקרת? כן. נרדמת בשיעור? לא. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא. פגשת סלבריטי? כן. עברת על החוק? לא. אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן. שנאת את עצמך? לא. נשבר לך הלב? כן. שברת למישהו את הלב? לא. רצית להרוג מישהו? כן. נפלת מכיסא? לא. נתת למישהו לאפ דאנס? לא. הלכת מכות? כן. זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון. קפה או תה? קפה. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת את זה בקלות. חתולים או כלבים? שאלה קשה. אוכל או ממתקים? אוכל. קרמבו וניל או מוקה? מוקה. חורף או קיץ? קיץ. מה או מי היית רוצה... ? להרוג: אחד מפורום אחר. לשמוע: להיות כמו: הדג נחש, כי אין לי שום חשש. הדבר האחרון ש... קניתי: מנה פלאפל. קראתי: אני לא קוראת ספרים. עשיתי: צבעתי את החדר. סרט אחרון שראיתי: שודדי הקאריבים. מספר אחרון שחייגתי: 8. דבר אחרון ששתיתי: קולה. דבר אחרון שאכלתי: עוגת שוקולד. (אל תיבהלו, זאת הייתה עוגה כשרה). פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת.. פעם אחרונה שצחקתי: היום בליל סדר. הבנאדם האחרון שנישקתי: את סבתא שלי. הבחור האחרון שדיבתר איתו: אבא שלי.

טולייצ

New member
../images/Emo161.gif מי לוקח אותי טרמפ לרמאללה?

שם מלא: אורטל תאריך לידה: 24-7-88 מין: נקבה גאה בית: באר שבע איפה עוד גרת? בה"ד 7,ב 3 חודשים האחרונים מזל: אריה מידת נעליים: 36 גובה: 1.62 בערך מוצא: אה? חיות מחמד: פינגווין אחים: 3 צבע שיער: בלונד אורך שיער: מגיע לחזה צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? - כיתה: סיימתי לייק דה! תחביבים: ספרים,מוזיקה מוזיקה: רוק בעיקר להקה: יהושע איזה שפות אתה מדבר? עברית,אנגלית אוהב ספורט? ברור!
איפה נולדת? בארץ אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם רגיש לדגדוגים? יאפ מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? - יש לך גשר? - יש לך משקפיים/עדשות מגע? - מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אדם שמגלה לאנשים אחרים מה הם רוצים להיות כשיהיו גדולים. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? יום חמישי האחרון. סיוט. נגמר בכך שאני אפילו לא זוכרת מה עשיתי בסופו. תעלומה
מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא הכי,אבל שבוע שעבר,הייתי עם תחתונים בחדר,ומישהי פתחה את הדלת,ועמדו כמה בנים במסדרון,במגורי בנות,מביך.. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אממ.. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה יש חבר/חברה/קראש? יש כמה ממה אתה הכי פוחד? מוות ומה שקשור אליו מאמינה באהבה וירטואלית: לא ממש אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? לא הכי מקורי,אבל בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על מה שהיה,ומה שיהיה למה אתה הכי מתנגד? אי שוויון אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אני,משופרת פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אממ.. כשיש לך אהבה את נאמנה? יש מצב את אוהבת ילדים? לא את כולם את ותרנית או עקשנית? תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אולי ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? יש מצב החיים טובים לדעתך? למרות הכל,כן היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: ניתן להוריד.. איפור: מינימלי דברים אהובים : מאכל: אורז שתיה: לף בלונד המקום האהוב לחופשה: רחוק מהבית טעם גלידה אהוב: פקאן פרי אהוב: נקטרינה ממתק: דוריטוס חמוץ חריף,צ'יטוס בוטנים מכונית: פולקסווגן שיעור: תאטרון חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: צהוב (אני לא מורעלת!) מגזין: - שם לבת: - שם לבן: - קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: יולי ספורטאי/ת אהוב: - שחקנית אהובה: קיירה נייטלי שחקן אהוב: ג'וני דפ תוכנית אהובה בטלוויזיה: אבודים אתר אהוב: - חיה אהובה: פינגווין חבר לאימייל: אין בדיחה: - אומר הרבה: מוזיקה מילה אהובה: סבבה נעליים: ואנס תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: היו כמה,ועוד יהיו
דיסק אהוב: אין אחד ספציפי כרגע נשיא: קצב סלט: שתי גבינות (נאפיס) בשר: עוף תוספת לפיצה: בולגרית ארץ: - עיר: חי,צומח,דומם.. מקום אהוב: בית ריח: אמור אמור רעש: מוזיקה טעם: מתוק רגש: אהבה מספר: 2 ספר: "מלך החומוס,מלכת האמבטיה" סבתא: יש רק 2 דגנים: קראנץ' דברים פחות אהובים : אוטו: מלוכלך צבע: ורוד מורה: - שיעור: ספורט יום בשבוע: ראשון חג: פסח-בגלל הנקיונות עונה: חורף
חודש: ינואר ספורט: - קבוצת ספורט: - סרט: קיטש שחקנ/ית? - תוכנית: - אתר: - אוכל: בצל,שום שתיה: וודקה זולה להקה: גיים בויז זמר: - זמרת: - חיה: נחש חנות: קסטרו מילה: - הופעה שהיית בה: - דיסק: - סלט: טונה ארץ: - עיר: - מקום להיות בו: צבא ריח: ביוב רעש: צעקות רגש: שנאה תאריך: 7.1.07
ספר: - דגנים: - ב24 שעות אחרונות : היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: יש מצב קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לגמריי דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? בערך מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? יאפ היית מאוהב? לא ממש ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? יותר מדי עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? יותר מפעם אחת נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? בלי מילים גסות! מה זה?!
ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן
טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? נראה לי שכן.. זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? כן שיקרת? כן נרדמת בשיעור?ברור השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אה? פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? אולי רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? לא זה או זה : מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? תלוי חתולים או כלבים? כלב אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: חצי מהאנשים בעולם. עכשיו
לשמוע: קולדפליי להיות כמו: אממ.. הדבר האחרון ש: קניתי: בובה של כלב קראתי: חכמת הבייגלה עשיתי: סידרתי את החדר סרט אחרון שראיתי? לא זוכרת מספר אחרון שחייגתי: צרפתי דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: עוגיה פעם אחרונה שבכיתי: היום פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: איציק הבחור האחרון שדיברת איתו: צרפתי

jack 1

New member
הארי פוטר 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שם מלא: שלומי תאריך לידה: 26.08 מין: לא תודה בית: מה איתו? איפה עוד גרת?בבית? מזל: נאחס מידת נעליים:45 גובה: 170 ומשו מוצא: אין חיות מחמד:אחים נחשבים? אחים:4 צבע שיער:חום אורך שיער: ארוך יחסית לחייל,קצר יחסית לאזרח צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : בלונד
כיתה: תחביבים: ציור מוזיקה: כל מה שלא פופ ראפ או מזרחית להקה: אין איזה שפות אתה מדבר?עברית אנגלית אוהב ספורט? לא,ספורט זה לא בריא איפה נולדת? בבית חולים אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? רוב הזמן יש לך כינויים נוספים באינטרנט?כע מה הם?חחח למי יש כוח להתחיל יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע?כע מה תרצה להיות כשתהיה גדול? קטן איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא מצליח לחשוב על אחד מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הממ איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ה21 ביולי 2007 יהיה היום הכי טוב בחיים שלי בטוח. מה הדבר הכי חשוב לך? הממ יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מממ מאמינה באהבה וירטואלית: ישמצב אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? ממ למה אתה הכי מתנגד? ממ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? וולדמורט!!סתם לא פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כע מאמינה באהבה ממבט ראשון? יכול להיות מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הספר השביעי של הארי פוטר!!(כן כן פיתחתי אובססיה) כשיש לך אהבה את נאמנה? בלע את אוהבת ילדים? אני לא אוהבת כלום את ותרנית או עקשנית? אוקי,מישהו פה רשם את השאלון בלשון נקבה:/ אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא החיים טובים לדעתך? לא היחסים עם ההורים טובים? לא לבוש: לא,טוב נסחפתי איפור:ממש לא דברים אהובים מאכל: במבה פיצה שתיה: ספרייט קולה פאנטה המקום האהוב לחופשה:נה טעם גלידה אהוב:קרם עוגיות פרי אהוב:אין ממתק: קינדר בואונו מכונית: בעע שיעור: בעע חג: בעע היום הכי אהוב בשבוע:חמישי שישי שבת צבע: צהוב ירוק כחול מגזין: נה שם לבת:חפציבה שם לבן: שקדיאל קבוצת ספורט אהובה:אין חודש אהוב: יולייי!!! ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: . אין תוכנית אהובה בטלוויזיה:אין אתר אהוב: מאגלנט@#%+%(@# חיה אהובה:אין חבר לאימייל:XD טוב שאתם לא ישנים בדיחה: נה אומר הרבה:נה מילה אהובה: הארי פוטר 7!!! אה לא ,זה שלוש מילים
. נעליים: מי נעליים? תחנת רדיו:גלגלצ חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: היהודים בעיר האדומה 2005
דיסק אהוב: אין נשיא:מה סלט:איכ בשר: המבורגר!!! תוספת לפיצה: זיתים כמובן,ואבקת שום,וטבסקו לפעמים ארץ:עיר עיר: ארץ מקום אהוב:הבסיס.סתם לא. ריח: איפה ריח? רעש: בום טעם: מתוק רגש: פוי מספר:9839209083893290230992303099234398948 ספר: הארי פוטר7! סבתא: יש לי רק אחת דגנים:כריות שליטה!וגם סיני מיניז. דברים פחות אהובים:אויש /שונא את זה,נראה לכם עכשיו שאני אעלה למעלה כדי לראות מה רשמתי ואז לרשום מה אני אוהב פחות? אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לאD-: חיבקת מישהו: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: קצת0 דיברת עם מישהו שאתה אוהב:תגדירו אוהב התגעגעת למישהו:לא האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?איזה עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? יכול להיות מישהו בגד בך? נה נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כע ברור היית מאוהב? יכול להיות ראית את הבית הלבן? הסדרה או את הבית הלבן עצמו,כי את שניהם לא
.אלא אם כן מדובר בתמונה של הבית הלבן. עישנת? לא שתית אלכוהול?יכול להיות עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?יכול להיות ראית טיטאניק? יכול להיות נישקת מישהו?יכול להיות התנשקת צרפתית? יכול להיות הזדיינת אוך סתמו עם השאלות המעצבנות האלה ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? יכול להיות עשית אמבטיית קצף? יכול להיות טסת? יכול להיות שטת?יכול להיות נסעת ברכבת? יכול להיות רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט?לא שיחקת בברביות? יכול להיות נשארת ער כל הלילה? יכול להיות דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?בארור דיברת בשיעור? יכול להיות פחדת מהחושך? יכול להיות היית בבית חולים (לא לביקור)?יכול להיות עשו לך תפרים? יכול להיות זרקת מישהו והתחרטת על זה?יכול להיות יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת? יכול להיות נרדמת בשיעור?יכול להיות השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?אין תגובה פגשת סלבריטי? יכול להיות,תגדירו סלבריטי עברת על החוק? יכול להיות אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?בלע שנאת את עצמך? יכול להיות נשבר לך הלב? יכול להיות שברת למישהו את הלב? יכול להיות רצית להרוג מישהו?יכול להיות נפלת מכסא? יכול להיות נתת למישהו לאפ דאנס?הא? הלכת מכות? יכול להיות זה או זה מועדון או מסיבה פרטית?לא זה ולא זה קפה או תה?שוקו שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות?אנאערף חתולים או כלבים?עכברים אוכל או ממתקים? ממתקים דה קרמבו וניל או מוקה?פוי חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: אפחד לשמוע: אףחד להיות כמו: אפחד הדבר האחרון ש: קניתי: גלידה קראתי:הארי פוטר 5!!!!ועוד שלושה חודשים 7!!!!!! עשיתי: עניתי על שאלון מטופש בפורום שייגעצ סרט אחרון שראיתי?נה מספר אחרון שחייגתי: 050444444444444444444444444 דבר אחרון ששתיתי:מיץ ענבים דבר אחרון שאכלתי:במבה פעם אחרונה שבכיתי: נה פעם אחרונה שצחקתי:היום או אתמול הבנאדם האחרון שנישקתי: נה הבחור האחרון שדיברת איתו:אמא שאלון טיפשי

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifוואי איך באלייייי.. :]]

שם מלא:
גלוש תאריך לידה:
15/3/89 מין:
נ בית:
מה איתו? איפה עוד גרת?
רק פה מזל:
מידת נעליים:
בין 39 ל 41 גובה:
1.65 בערך מוצא:
חצי סורית, רבע רומנייה, רבע פולנייה חיות מחמד:
אין אחים:
אחות צבע שיער:
שחור עם משו בקצוות שהיה פעם סגול [ומחר כל השיער יהיה שחורר :]]] אורך שיער:
ארוך צבעת פעם את השיער?
חחחחח..מפתאום
באיזה צבע? :
באיזה לא? כתומ,אדומ,סגול,כחול...שחור...לאזוכרת כיתה:
י"ב תחביבים:
לישון, לנגן, לרקוד, הופעות... מוזיקה:
Pאנק,רוק,רגאיי... להקה:
הרבה.עכשיו [סתם בגלל שאני שומעת אותם]-30 Seconds to Mars איזה שפות אתה מדבר?
אנגלית ועברית ומבינה ספרדית אוהב ספורט?
לא משו איפה נולדת?
חיפה אתה בן אדם של לילה או של יום?
תלוי רגיש לדגדוגים?
אההא מאמין באלוהים?
ממ סוגשל יש לך כינויים נוספים באינטרנט?
אההא מה הם?
גלוש באנגלית..,גוש [טוב, זה לא רק בנט] יש לך גשר?
לא יש לך משקפיים/עדשות מגע?
אההא מה תרצה להיות כשתהיה גדול?
קטנה
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?
כלמיני מה הדבר הכי מביך שקרה לך?
כלמיני איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?
כלמיני מה הדבר הכי חשוב לך?
כל מיני יש חבר/חברה/קראש?
כן ממה אתה הכי פוחד?
מוות, מחלות... מאמינה באהבה וירטואלית:
נראלי שכן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?
בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון?
תלוי למה אתה הכי מתנגד?
לערסים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?
מישו מוצלח יותר פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?
ברור מאמינה באהבה ממבט ראשון?
אההא מה הדבר שעושה אותך מאושרת?
אנשים טובים... כשיש לך אהבה את נאמנה?
אההא את אוהבת ילדים?
לא את ותרנית או עקשנית?
עקשנית בד"כ אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
תלוי ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?
תלוי החיים טובים לדעתך?
לפעמים היחסים עם ההורים טובים?
דיי.. לבוש:
מה איתו? איפור:
כנ"ל דברים אהובים מאכל:
חביתה שתיה:
מים/קולה המקום האהוב לחופשה:
אילת טעם גלידה אהוב:
מוקה פרי אהוב:
אפרסק, אבטיח ממתק:
כלמיני מכונית:
לא מבינה בזה שיעור:
חופשי חג:
פורים היום הכי אהוב בשבוע:
חמשוש צבע: |פפר|שחור, אדומ, סגול מגזין:
ראש1..? שם לבת:
לאדעת שם לבן:
איליי קבוצת ספורט אהובה:
אין חודש אהוב:
יולי אוגוסט ספורטאי/ת אהוב:
איתן אורבך
שחקנית אהובה:
ג'ולייה סטיילס שחקן אהוב: .
יו גרנט תוכנית אהובה בטלוויזיה:
חברים אתר אהוב:
לאדעת חיה אהובה:
אוגר חבר לאימייל:
אין בדיחה:
יש לי ת'כוחחח אומר הרבה:
"ישלי ת'..."
, "אבלללל" מילה אהובה:
אבל אני חייבת לזוז להתארגן אז אני אמשיך בלילה.. בה ביי!! נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו: ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו ל

אפרת P

New member
נהנהנה../images/Emo112.gif

שם מלא: איפרת תאריך לידה: 20.2.92 מין: נקבה בית: חתיך.. איפה עוד גרת? בפרדס חנה וציריך מזל: דגים מידת נעליים: שלושים ושבע שמונה משהו גובה: לא דעת מוצא: אשכנזי חיות מחמד: כלבה חתוליים אחים: אחיות שתיים ואח צבע שיער: שחור חום אורך שיער: ארוך כזה צבעת פעם את השיער? את הקצוות באיזה צבע? : אדום כיתה: ט'7 תחביבים: יש מוזיקה: גם ברוך השם להקה: אין לי איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? בשוויץ אתה בן אדם של לילה או של יום? של הכל רגיש לדגדוגים? לא ממש מאמין באלוהים? לא ממש יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא נראה לי מה הם? הם לא יש לך גשר? כן יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא רוצה להיות גדולה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא משנה>< איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו מספיק מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שלי יש חבר/חברה/קראש? כן ממה אתה הכי פוחד? לא יודעת מאמינה באהבה וירטואלית: בהיכרות כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אחת באמצע המצח ואחת מתחת לעורף על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על מה שקרה לפני למה אתה הכי מתנגד? לילדתיות לאטימות לרוע אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אף אחד פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? בערך מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אנשים כשיש לך אהבה את נאמנה? בינתיים כן את אוהבת ילדים? חלק את ותרנית או עקשנית? תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? מאוד היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: גם טוב איפור: לא משהו דברים אהובים מאכל: פסטה פיצה שתיה: מים תה נענע המקום האהוב לחופשה: הארץ טעם גלידה אהוב: כל מה שבאלדו כמעט פרי אהוב: אבטיח ממתק: שוקולד מכונית: שנוסעת שיעור: שלח אנערף חג: הממ הכל שבועות היום הכי אהוב בשבוע: סופ"ש ושלישי צבע: ירוק וסגול מגזין: המושבות
שם לבת: מה שיש שם לבן: מהשיש קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: עגבניות בצל גבינה בולגרית ארץ: ישראל עיר: חי צומח דומם מקום אהוב: הבית אולי ריח: טוב רעש: של הים טעם: של אוכל טוב רגש: כל אחד חיובי מספר: 3 ספר: מישהו לרוץ איתו סבתא: שתיהן מה דגנים: סינימיניז דברים פחות אהובים: אין כוח אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: כעס תאריך: ספר: דגנים: קורנפלקס של תלמה ושלווה :S ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: בקטנה כזה דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? עם עוגיות כמו של אחותי איך לא
נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? כן הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אממ זרקתי על אח שלי ביצה פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? אנערף שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו? בתיאוריה נפלת מכסא? כן המון
נתת למישהו לאפ דאנס? שכחתי הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מה שיש קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?איכ חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: אופנה נורמות לשמוע: מוזיקה להיות כמו: אף אחד הדבר האחרון ש: קניתי: גלידה קראתי: SMS מזהר עשיתי: אכלתי סרט אחרון שראיתי? דה היסטורי אוף דה וורלד
מספר אחרון שחייגתי: לתמר אבל לא חייגתי זה בזיכרון דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: לזניה פעם אחרונה שבכיתי: יום ראשון פעם אחרונה שצחקתי: כשאבא קם הבנאדם האחרון שנישקתי: אחותי הבחור האחרון שדיברת איתו: אבא

keeeren

New member
מה לא עושים כדי להתחמק מבצפר....../images/Emo9.gif

שם מלא: קרן תאריך לידה: 8.9.89 מין: כן, בבקשה.
בית: בת ים איפה עוד גרת? בבאאאאאאת ים מזל: בתולה מידת נעליים: 37 ככה.. תלוי איזה נעליים. יש גם 36 וחצי ויש גם 38. גובה: 1.62 משו כזה מוצא: חצי מרוקאית חצי אשכנזיה חיות מחמד: כלבה אחים:אחד, זכר. צבע שיער: שחור אורך שיער: לא יודעת נו. אמצע הגב ככה צבעת פעם את השיער? כן, לשחור באיזה צבע? :
כיתה: יב' תחביבים: אהמ לרקוד לשיר ולשחק בברביות. נו מזה השאלות האלה מוזיקה: הכל מהכל חוץ מדיכאון ומזרחית בעיקרון להקה: שייגעצ נחמדים פלוס
ול30 seconds to mars יש שירים טובים איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית אוהב ספורט? ככה.. איפה נולדת? וולפסון אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה, בעצם תלוי במצב רוח אבל בד"כ לילה רגיש לדגדוגים? החלט! מאמין באלוהים? מאמינה שיש משו, לא יודעת מה.. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא שזכור לי מה הם? יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? כבאי
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? וואו.. לא יודעת.. שעשו עלי חרם פעם כשהייתי קטנה אולי? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא יודעת. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? יש הרבה ימים טובים. בפולין היה לי ממש טוב למרות כל השואה והכל ובלי קשר בטיול חנוכה האחרון עברו עלי 4 ימים הכי שולטים בארץ. מה הדבר הכי חשוב לך? חברות ונאמנות יש חבר/חברה/קראש? לא לא ולא.
ממה אתה הכי פוחד? מסתבר משיעזבו אותי לכן אני מפגרת ואני עושה דברים בלי לחשוב עליהם ובעעעע... מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב כאילו דא על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? תלוי בתקופה למה אתה הכי מתנגד? ניסויים בבע"ח! אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אולי ליום אחד אנג'לינה ג'ולי. אחחח בראד
פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כה מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא, אהבה זה משו שצריך לעבוד עליו זה הרבה יותר מפרפרים בבטן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אלכוהול.. חחחחח וחברים כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? לאאא את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? הייתי אומרת שלא אבל אני אעבוד על עצמי. כן. במיוחד אם איכפת לי ממך. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? יש מצב החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? בעיקרון כן לבוש: תלוי במצברוח, לפעמים הכי מוזנח ועל הזין שלי ולפעמים הכי פאקצה שיש ולפעמים פריקית כזאת. לא יודעת איפור: לא יותר מדי דברים אהובים מאכל: פסטה ולזניה ואגאדיר צמחוני.. והסנדוויץ' שלי
שתיה: נסטי אפרסק, בירה המקום האהוב לחופשה: הטיול אחרי צבא שלי יהיה בדרום אמריקה מקווה אז נראה אחרי זה... טעם גלידה אהוב: ווניל עוגיות פרי אהוב: שזיף,אפרסק,אבטיח.. פירות של קיץ ממתק: הפי היפו וכל הגומי למייהם מכונית: קודם שיהיה רישיון אבל האודי TT גרררררר
והב.מ.וו X5 שיעור: אף אחד וכמה שפחות חג: פסח כי זה חופש ארוך היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: אדום מגזין: קוסמופוליטאן שם לבת: אביב שם לבן: אביב, מורן קבוצת ספורט אהובה: אין ממש חודש אהוב: ספטמבר, יומולדת:] סתםה אמת שחודשי הקיץ.. ספורטאי/ת אהוב: דיוויד בקאהם
שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי, אליסה מילאנו, מישל פייפר שחקן אהוב: . וונטוורת מילר, ג'ייק ג'ילנהל, שון פן, בראד פיט.. וואי מלא.. אה וגם אושרי כהן כמוהן
תוכנית אהובה בטלוויזיה: נמלטים, חברים, עקרות בית נואשות.. אתר אהוב: תפוז(?) אנערף חיה אהובה: כלב,דולפין חבר לאימייל: חחחחח בדיחה: לא יודעת אומר הרבה: כוסאמק, מה הייתי צריכה להגיד לך, מאמי, חומד מילה אהובה: אין במיוחד נעליים: וואו הנעליים שלי של זארה של פרחות ירוקות עם עקב מברזל מדהימותתתת
אה וגם הDC שלי יפות ולאלדו יש נעליים מדהימות.. תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: וואו, לא יודעת.. הרבה.. נהנתי כמעט בכל הופעה שהייתי בה דיסק אהוב: זה בתקופות נשיא: חחחחח על הזין שלי סלט:כל סלט אפשרי בערך, אני מתה על סלט בשר: צימחונית תוספת לפיצה: תירס ארץ:שלנו כמובן עיר: בת ים ות"א מקום אהוב: הבית שלי ואני גם אוהבת את רחובות ת"א באיזור נחלת בנימין אלנבי שנקין שם ואת עזריאלי והסנטר.. אני יכולה להסתובב שם שעותתת ריח: של אמפריו ארמני רעש: מוזיקה טעם: מתוק רגש: אהבה מספר:8 ספר: אם יש גן עדן של רון לשם. סיימתי שלשום והוא מדהים סבתא: :-\ דגנים:קראנץ', פיטנס והרגיל |

keeeren

New member
חלק שני..

דברים פחות אהובים אוטו: לא יודעת צבע: אפור מורה: כמעט כולן שיעור: הכל יום בשבוע: ראשון חג: כיפור עונה: אני שונאת את הבאמצע שיום קר יום חם יום אביך יום גשם.. זה בד"כ בסתיו חודש: ספטמבר, כי חוזרים לבצפר ספורט: טניס קבוצת ספורט: הפועל ת"א סרט:הכפר בעעעע שחקנ/ית: כל השחקני טלנובלות האלה שלא יודעים לשחק בגרוש תוכנית: מוזיקה ים תיכונית ב24
אתר: אין אוכל:בשר ובטטה שתיה: תפוזים של פריגת מהבקבוק.. בעעעע להקה: בית הבובות זמר: . עופר לוי וכו' זמרת: זהבה בן וואטאבר חיה: ג'וקים חנות: אין מילה: נשמה שלי הופעה שהיית בה:הג'ירפות בעעע דיסק: מטרופולין, כל כך מיותר ומאוס סלט: סלט מיונז ארץ: לא יודעת עיר: אין מקום להיות בו: אין ריח: מסריח רעש: . של מכוניות רגש:קנאה תאריך: לא יודעת ספר: הארי פוטר.. דגנים: אין ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא במיוחד... דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא, לא יודעת התגעגעת למישהו:כן, מאוד האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא ממש מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא בדיוק ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת
ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כןןןןן פחדת מהחושך? כן
היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?חחח כן, לעבודה בביולוגיה פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? בקטנות אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?בכיתי על מישו כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא יודעת, לא נראה לי. אבל לצערי פגעתי באנשים רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? חחחח לא בדיוק הלכת מכות? לא שזכור לי זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואפת לשלמות לצערי חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? תלוי במצברוח קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: אף אחד לשמוע: לא משנה להיות כמו: אף אחד | הדבר האחרון ש: קניתי: ישבתי באגאדיר אתמול ב2 בלילה, זה נקרא קניה? קראתי:אם יש גן עדן עשיתי: דיברתי בטלפון סרט אחרון שראיתי?קינג קונג באמצע כזה מספר אחרון שחייגתי: של אנה דבר אחרון ששתיתי: יופלה 360 הזה דבר אחרון שאכלתי:אגאדיר פעם אחרונה שבכיתי: בזמן קריאת הספר כלומר שלשום פעם אחרונה שצחקתי: אתמול הבנאדם האחרון שנישקתי: :-| הבחור האחרון שדיברת איתו:הבחור? אהמ הנהג מונית בדרך הביתה, דווקא נחמד.. נתן לי עצות ממש טובות בזיחה הזויה באמצע הלילה ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת..הכל גדול אז אני לא ממש יכולה אבל נשים משו שכבר שמתי.. אני האמצעית כמובן..

Big Joni1

New member
נמנמנמ

שם מלא: ג'וני תאריך לידה: 6.9.92 מין: או יד ימין. בית: רמת גן איפה עוד גרת? רק פה מזל: בתולה
מידת נעליים: אווו אני ביגפוט
46. גובה: 1.72 נראה לי. מוצא: אשכנטוז חיות מחמד: דגי זהב
אחים: 4 יותר מדי צבע שיער: שטני אורך שיער: באמצע, לא ארוך ולא קצר צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : -- כיתה: ט'7 תחביבים: כדורגל, צופים, גיטרה, חברים, בנות. מוזיקה: רוק ישראלי בעיקר, וגם קצת לועזי. להקה: שייגעצ איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וקצת ספרדית\איטלקית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? תל השומר
אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? במקומות מסוימים... מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מתפשטת במצלמה17.... סתם נו
מה הם?
יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקן תיאטרון, נראה לי. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודע, היו כמה. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? פעם הוצאתי ביצה החוצה כדי לצחוק על איזה חבר... ופתאום המורה שלי עברה
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה
מה הדבר הכי חשוב לך? בלי לחץ, סבלנות. יש חבר/חברה/קראש? עובדים על זה P: ממה אתה הכי פוחד? חושך מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בכף הרגל על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? ג'נה ג'יימסון למה אתה הכי מתנגד? יש לי חבר שאוכל סנדוויץ' עם שוקולד וגבינה לבנה ביחד. אני נגד!!@ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא הייתי פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מלא מאמינ באהבה ממבט ראשון? הידלקות ממבט ראשון, כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר? נחשי גומי, זה ענק... כשיש לך אהבה אתה נאמן? משתדל אתה אוהב ילדים? רובם. אתה ותרן או עקשן? תלוי מה הנושא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ברור ראית אחת שלא מוצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: שיהיה נוח איפור: נגד. דברים אהובים מאכל: הכל כמעט שתיה: וודקהרדבול המקום האהוב לחופשה: סיני טעם גלידה אהוב: תות פרי אהוב: תפוז ממתק: גומי מכונית: אדומה שיעור: של"ח חג: לא אוהב היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: צהוב מגזין: בלייזר שם לבת: אור שם לבן: עמרי קבוצת ספורט אהובה: מכבי תל אביב חודש אהוב: ספטמבר ספורטאי/ת אהוב: אבי נימני שחקנית אהובה: אמממ לא עולה לי שחקן אהוב: . ליאור אשכנזי תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: הא? בדיחה: איש אחד הלך... אומר הרבה: מגניב-לאמגניב מילה אהובה: אור נעליים: כפכפים תחנת רדיו: צלגלג חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: רוקצ שנה שעברה היה נפלא דיסק אהוב: שייגעצ השני נשיא: קלינטון סלט: ירקות בשר: פרגיות תוספת לפיצה: תירס זיתים עגבניות פפרוני ארץ: ספרד עיר: ברצלונה מקום אהוב: ברצלונה ריח: תפוז רענן רעש: ביט69
טעם: גומי מתוק רגש: אהבה מספר: 42 ספר: הדרך ארוכה למטה סבתא: אין דגנים: כריות עם חלב דברים פחות אהובים אוטו: סוסיתא צבע: אדום מורה: כולן שיעור: היסטוריה יום בשבוע: שלישי חג: חנוכה עונה: חורף חודש: דצמבר ספורט: קריקט נשים קבוצת ספורט: הגועל תל אביב סרט: לא יודע שחקנ/ית: מייקל לואיס, הוא גרוע. גם אגם רודברג על הפנים תוכנית: הש"ש1234 אתר: נענע אוכל: חומוס שתיה: סודה להקה: היהודים זמר: מרלין מנסון זמרת: כריסטינה חיה: חתול חנות: דיקיז מילה: בלע הופעה שהיית בה: לא זוכר דיסק: רוני דואני סלט: יווני ארץ: יפן עיר: בלגרד מקום להיות בו: קזחסטן ריח: נוד רעש: המכונת כביסה רגש: שנאה, קנאה תאריך: 4.11 ספר: מעשה בחמישה בלונים דגנים: צ'יריוס ישן ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו: ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת..

למעלה