The Sun Girl
New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif
מאמר שכתבתי... ~התאומות
סמל למיסחור-או לגאווה מתוקה
~ "למכירה, המסגרות הכי יפות בעיר של התאומות מרי-קייט ואשלי אולסן!" מה אתם תעשו כשתראו שלט כזה? אם אתם מעריצים 'שרופים' של התאומות, בוודאי תרוצו לקנות מסגרת אחת או שתיים, או אפילו חמש. "למי אכפת? לתאומות? בטח שלא, כל מה שהן מרוויחות מזה זה עוד כסף..." אמרה אישה אחת שראתה חבורת ילדים מתנפלים על המסגרות החדשות שזה עתה הגיעו לחנות. מי לא מכיר את שתי התאומות הכי יפות,חמודות ומצליחות בהוליווד? הילדה הקטנה,שגילמה את מישל בפול האוס,צמחה להיות לשתי אחיות בנות 16, כמעט 17,יפות,נאות,מרוויחות מספיק בשביל לממן חצי מאנשי לוס אנג'לס וחמודות להפליא-מרי-קייט ואשלי אולסן. כמובן, שיחד עם כל הגדילה הזאת, התאומות הספיקו לסובב חצי עולם בסרטיהן, לגרוף רווחים של כחצי ביליון שקלים,ולמסחר את עצמן בצורה שלא נראתה כבר הרבה שנים על פני הוליווד הקשישה. בימים אלה, שתי הבחורות הצעירות, עובדות על סרטים בלי סוף. "הן כל כך יפות ומוכשרות, הן המודל לחיקוי שלי!" אומרת נערה נלהבת בת 14 וחצי. אולי התאומות לא מבינות כל כך (או שמא הן כן?) שהן מודל לחיקוי להרבה נערות, "הבת שלי מעריצה אותן מגיל 8, יש לה את כל הסרטים שלהן וחלק מהמוצרים...היא אוהבת את האיפור שלהן, אני יודעת שזה הרבה מיסחור, אבל הן בהחלט משמשות דוגמא טובה לבתי". אומרת אמא של נערה מתבגרת. האם התאומות מודעות לכך שטעות קטנה שהן עושות, יכולה לשנות הרבה מאוד נערות וילדות? "הדבר היחידי שהתאומות שואפות אליו, זה להביא את הבלונד לתודעה ואת המוצרים שלהן לתודעה עוד יותר גדולה", אמר אב אחד שנתקלתי בו. האם זה נכון? לפחות לפי הסקרים והמצעדים, שתי הבחורות שלנו, אשר מככבות בדרגת הרשימות, לא צריכות לדאוג בינתיים. אז נכון שיש אנשים שיגידו לבנותיהן- "אל תלמדו מהן", "הן לא עוסקות בקריירה מבטיחה" וכו', אבל ישנם גם הורים שיגידו לילדיהן- "למה לא?", "מחר נלך ל'וול מארט'" ועוד... אבל לעת עתה, התאומות בהחלט מצליחות, והעובדה שהן יכולות לשלב גם מקצועיות, גם בית ספר, וגם משמעת ואחריות, מרגיעה המון הורים ברחבי העולם, ואת האמת? גם אותנו! סוף מקווה שאהבתם את המאמר!....רשמתי אותו בעצמי... אה, ודרך אגב, את כל הציטוטים אני המצאתי, אז נא לא לקחת את זה כאמת, פשוט הנחתי שיש אנשים שחושבים ככה, ויש אנשים שחושבים אחרת.
מאמר שכתבתי... ~התאומות