The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif ../images/Emo32.gif

היי..... אוקיי, אני מקווה שמותר לי לפתוח סתם הודעה של אוף טופיק---> אם אסור לי, אז תמחקו... בכל מקרה, יש פה מישהו???? כרגע חזרתי מיום הולדת של חברה שלי.... אני עייפההההההה
(זה אמור להיות מפהק...לא מצאתי משהו אחר...) יש לי שאלה (בעיקר לבנות.....) אתן לובשות צמידים/טבעות/שרשראות או דברים כאלו? איזו חברת בגדים אתן הכי אוהבות? טוב, למי שבא לו לדבר, שיכתוב לי בחזרה, אני משועממתתתת! וואי, אין לי מושג מאיפה זה הגיע, אבל בא לי פתאום-->
...חחחחח, ברצינות!

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif

אווווווווף
אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מצטערת!! זה ממש לא היה אמור להישלח פעמיים!!!
!!!!!!! מוטי- אם אתה יכול, אז תמחוק אחד! (אתה יכול, נכון?) ושוב!!! ס-ל-י-ח-ה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

יש מספיק הודעות
בעמוד הזה... יכולת לשרשר לאחת מהן.

../images/Emo6.gif

אני אכלתי היום
האט [המפגרים הגיעו אחרי שעה בדיוק בלי רטבים וכלום
אבל נתנו לנו עוד פיצה חינם:)] חחח.....אה, ובקשר לשאלה- המממ....כעיקרון כן... אני לובשת בד"כ טבעת כזו עם פרחים בפנים שקופה [מכירים?
], ובקיץ צמידים צבעוניים כאלו או שחורים. ולפעמים שרשרת של מגן-דוד:)

אה,

ואני הכי אוהבת את רשת FOX [לא בשביל הסטייל, אלא פשוט יש להם בגדים יפים {רובם, יש כאלו שלא...}]

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifאם זה כבר אוף....

אז תראו... היום אני הולכת לשנקין.. לקנות בגדים לפסח....
... ואז אני הולכת לצופים...
... ואז אני הולכת לראות את האולם לבת מצווה שלי...
.... אני מקווה שזה אולם יפה...

RinRan

New member

אם כבר זה אוף
חחחחח... אורוש הזכרת לי- גמאני הולייכת היום לשופינג, אבל בדיזינגוף סנטר [עם חברה שלי...] טוף אז אממממ... תהני מלראות את אולם[?]
ומהצופים [למרות שאני לא מבינה איך אפשר בכלל...
] ו..... שופינג מוצלח
אה יש לך פלא?

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

קארין
"מהצופים [למרות שאני לא מבינה איך אפשר בכלל...]"
מה זה אמור היה להביע
ד"א- אם זה כבר אוף- ההורים שלי קנו לי מכנס חאקי חדש כזה מ-א-מ-ם
הוא בגזרה נמוכה והוא מתרחב

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifקארין ואריאלה...

קארין - אין לי פלא'...
... אבל קונים לי כנראה בסוף השנה... ונהנתי בשופינגגגגגג... קניתי בגדים מהממם!!!!! אני יפרט אחר כך.. פשוט אח שלי היה פה לפני.. ואני תופסת לו ת'מחשב... ואריאלה - את צודת... אבל היום הייתה פעולה ממש חרא... כי היה חם ועוד עשינו מדורה...

חבל לך על הזמן...

בגלל החום עשינו לחניכים שלנו פעולת מים... הדבר הראשון שעשיתי כשחזרתי הביתה זה להתקלח ולהוציא את כל הג'יפה ששפכו עלי

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifלנו גם כן מדריכה מפגרת..

עשתה לנו מדורה בשרב....
יכולתי למותתתתתתתתתתתתתת

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifוואי אנשים אתם לא יודעים

... תראו אני יספר לכם מה קניתי...
בגדים לפסח - ג'ינס שבע שמיניות... עם מלא מלא כיסים... עם חגורה לבנה כזאתי עבה...
... חולצה מממש מוסבכת.. אני ינסה לתאר.... : אוקי זה גופיה שוחרה... ומעליה חלק לידים... שמחובר לגופיה... ואז יש עוד חתיכות בד שמחוברות לכתפיים... ואז לוקחים אותם וכאילו מסובבים אותם כזה מסביב לציצי וקושרים בגב.......
... חחח... זה ממממממש יאפה
אני כבר מחכה ליל הסדר....
... ת'בגדים קניתי ב"פאן" בשנקין....
בגדים לקיץ - סתם... 2 מכנסיים קצרים...
... ו-3 גופיות - 2 ספגטי ואחת עבה...
- גומיות באודם
טבעת עפם פונפון לבן כזה... מזה יאפפפפפפפפפפפפפפפפה......
עגילים... כאלה מסילקון... אתם יודעים?!!? כאלה שיש כזה גם טבעות שרשראות וצמידים... מכירים
אני בטוחה שאת מכירים...
...[ וזהו....
... מקווה שלא שיעממתי אפ'חד....

RinRan

New member

אורוווווווש 'תחדשי על הההההכל!
ויש לי כמה שאלות: #מי כן הבין את החולצה הזאת?!
#איפה זה 'פאן'? אני אלך לשם בהזדמנות
[הבנתי שזה בשינקין
אבל איפה? לאיזו חנות זה קרוב?] #מזה ספגטי?!
#הטבעת עם הפונפון- זה כמו של מריצה? בלעעע שונאת כאלה
#העגילים מסיליקון- אני יודעת על מה את מדברת... חצי ביצפר שלי הולך עם זה

../images/Emo14.gifפרה|כמה שאלות...

קודם כל... עכשיו... לשאלות: 1.ת'אמת אני מבינה למה לא הבנתם... פסח ההורים שלי יצלמו ואז אני ישים פה בפורום.. ותבינו...
2."פאן" זה... תראי באים מכיוון נחלת בנימין... ואז יש את החנות "היפים והמיצים" של מיצים טריים... וממולה יש את פאן... מקווה שעזרתי...
3.כשאומרים גופיית ספגטי זה הגופיות עם השרוול הדק דק דק הז..
4.זה לא כמו של מריצה... זה בצבע לבן... ושל מריצה זה כזה פונפון גדול... שלי זה קטן וחמודי...

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifנ.ב.

אבל אם אתם הולכיחם לפאן תיזהו\!| כמעט ובעלת החנות ריתה אותנו
אמא שלי שמה
... ואז שאלנו את המוכרות האחרות בחנות ואמרו לנושהיא טעתה... אז אם אתם הולכים לשם... תבדקו ת'חשבון... אבל יש שם בגדים מהממים

Moran Rojas

New member
טוב אם זה אוף../images/Emo153.gif

אתמול הלכתי לקניון לילה והיה ממש כיף לקחנו מקסטרו קטלוג עכשיו זה לא בדיוק קטלוג זה קלפים שמאחורה יש תשובות לשאלות למשל שואלים :כדי ללכת לזה ולזה ולהגיד לו שאני אוהבת אותו בוחרים קלף וזה עונה [הקטע של התשובות לא בדייוק נכון אבל זה רעיון מגניב[וזה בחינם]
בקניון לילה הייתה גם אישה שעושה ציפורניים ב20 ש"ח עשיתי ויצא מגניב וזהו.....

RinRan

New member

טוב נו... אממממ.. [זה לאליה, ביי דיה וויי..] אוקיי אז אני אוהבת צמידי פלסטיק צבעוניים וטבעות... לי, אישית, יש צמידי גומי דקים עם נצנצים בכל מיני צבעים.... ויש לי כמה טבעות כסף וטבעת זהב, ויש לי גם כמה שרשראות, אבל היום אני הולכת לדיזינגוף סנטר [ע"ע בהודעה שרשרתי לזאת של אור בשרשור הזה
] ואני מקווה למצוא שם צמידי פלסטיק וטבעות פלסטיק וטבעות כסף כי אני חולהההההה על הדברים האלה!
למישהי יש הצעות לחנויות? [בדיזינגוף סנטר!
]

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif

אמממממ, מלללא זמן כבר לא הייתי בדיזינגוף סנטר, אז אני לא יודעת בדיוק איזה חנויות יש שם, אבל אני יכולה להמליץ לך על החנויות שאני אישית אוהבת ויכול להיות שהן נמצאות שם... אוקיי, יש את קסטרו (חנות מעולה, לדעתי, מבחינת הבגדים
), יש את H&O (כנ"ל), ויש את זארה וגולף... שגם הן חנויות טובות... מקווה שעזרתי...
.... איזה כיף!! היום אנחנו לא לומדים, כאילו, כל יום שישי אנחנו לא לומדים... אנחנו לומדים רק חמישה ימים בשבוע...!

למעלה