אם כבר, אז כבר../images/Emo6.gif

טוף... אני...עדיין לא קניתי משו חדש במיוחד, אבל בימים הקרובים אני יקנה בגדים לפסח
המממ...אבל בשעה-שעתיים האלו שהיה סרט בערוץ 3, הכנתי צמיד+צמיד לרגל, וזה מאמם
[בלי להשוויץ...] אבל יצא לי יאפפפה
הצמיד לרגל הוא כזה עם חרוזים קטנים, כל אחד בצבע אחר, וככה הצבעים חוזרים על עצמם וזה כזה לא נוצץ או משו...פשוט חרוזים צבעוניים שיוצאים נורא יפה:) וליד עשיתי צמיד עם חרוזים סגולים וורודים [הסגול הוא סגול לילך כהה, והוורד הוא בהיר] וכל עשרים חזורים כאלו בערך [זה אחד ורוד אחד סגול] שמתי חרוז גדול יותר שקוף בצבע כלשהו [הרוב בגווני סגול כהה ובהיר וכו'] טווווווווףףףףףףף זהו

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif

יא! את גם עושה צמידים? כמה יש לך כבר?? גם אני רציתי לעשות היום, אבל אז נזכרתי שיש לי מללללא שיעורים למחר...
בכל מקרה...את יודעת איך עושים טבעות
אני כבר מלא זמן מנסה לעשות ולא ממש מצליחה.. מה אתם חושבים שיותר יפה-----> צמיד ליד כזה ארוך ארוך ארוך (כבר עשיתי כמה כאלה...) שמסובבים מלא פעמים על היד, או צמיד אחד? אני אישית חושבת שיותר יפה צמיד אחד ארוך
וואי, איזה חום היום!! אנחנו כבר הפעלנו מזגנים... אז תזכרו ל-
(זה אמור להיות כאילו לשתות...שיהיה....) ול-
הרבה! כי צחוק טוב לבריאות!

:)--->

הממ...את רוב הצמידים שאני עושה אני שמה בחדר ועליי לפעמים, אבל טבעת זה לא קשה לעשות
פשוט לוקחים חוט, מודדים על האצבע ומשאירים מרווח לקשר. אז משחילים את החרוזים שרוצים, קושרים, ושמים על האצבע
לי יצא מזה יפה
עשיתי אחת עם פרחים ורודים שבאמצע החרוז אדום
אני גם יודעת לעשות ריבועים [ז'תומרת, ממש ריבועים מחרוזים וככה לעשות את כל השרשרת\צמיד\טבעת
] נ.ב הדלקנו מזגנים גם

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif

תודה!!!
אני אנסה גם
אני יודעת לעשות עיגולים, כאילו, שרשראות או צמידים בצורה של עיגולים עיגולים....(כמו שאת עושה ריבועים ריבועים, אז ככה במקום, עיגול...) ריבועים ניסיתי, אבל זה יצא לי יותר כמו משולשים מוזרים....חחחח...

rahelm

New member
ניצול שירשור...

משהו ראה את העיתון הזה ? זה באמת שער של עיתון?

rahelm

New member
אני בכלל לא חדשה...

אבל נעים מאוד קוראים לי רחלי אני בת 17. ואני כבר יודעת בקשר לעיתון הוא יצא או יצא השבוע בארה"ב

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifאני ידעתי שאת לא חדשה פש

וט לא ידעתי איך קוראים לך.. ובת כמה את...

לא השבוע...

העיתון ייצא בתאריך 14.4 לחנויות בארה"ב... שמתם
שהשמלות הן בול השמלות הכחולות עם הכוכבים רק בצבע לבן

Super Keshet

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif ה../images/Emo32.gif שלי../images/Emo70.gif

ראיתי אתמול הצלצול בDVD וזה היה הדבר הכי מפחיד בעולם
יש לי עוד סיוטים
אבל הסרט ממולץ בטירוף...

אוי אלוהים....

הסרט.... הזה... פשוט.... בעעעעעע... מפחיד.... חטפתי כזו בחילה כשהראו את איך החבר של האישה נראה אחרי שהוא מת (כנ"ל על הבת דודה שלה).... בערך הבנתי את הקטע של הסרט... לא עד כדי כך...

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifגמאני ראיתי אותו בדיוידי

... סרט מפחיייייייייד אחושיליננג...

למעלה