בעקבות הסדנה הוירטואלית

wildspirit

New member
../images/Emo122.gif בעקבות הסדנה הוירטואלית

כל השאלות שעולות לכם, כל הרצונות והאי ידיעות שרשרו לכאן ואנחנו נעזור במקביל בהצלחה ומחכות לראות בסוף תוצרים

אוףףף אני לא יודעת איזה חרוזים

אלו.. אפשר לעשות גם עם מולטי פייר פוליש?

wildspirit

New member
זה בסדר ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה ואכן נעלה את הקובץ וורד בסיום ההדרכה

גם אני סליחה...

אבל אני דיי תקועה, מה זה החרוזים השחורים האלו? חייבים שחור? אני לא אוהבת כ"כ.. אולי כדאי צבעוני יותר, משהו חי יותר ?

kajal

New member
לדעתי התמונות הן למחשה../images/Emo39.gif

ואת יכולה להשתמש בכל חרוז שתרצי

wildspirit

New member
החרוזים זה רק בגדר המלצה

את לא חייבת שחורים - כל אחת עושה לפי הטעם האישי שלה בעיקרון הסוג הזה הוא חרוזי אייס פנינה גודל 10 את יכולה כל חרוז אחר שאת רוצה עדיפות לחרוזים עגולים

wildspirit

New member
בעיקרון יש ברשימת חומרים המצורפת

בהודעה הראשונה של ההדרכה את לא חייבת להשתמש בהם - זה רק בגדר המלצה.. תשתמשי במה שיש לך מה שחשוב בעיקר זה ההתנסות פחות הסוג חרוז

wildspirit

New member
חרוזים

ונציה אין מה להחליף.. עדיף אותם מן הסתם אם את מדברת על אייס פנינה אז במקומם את יכולה כל חרוז עגול אחר אפילו גדלים שונים אם זה 10 או 8 - פשוט הכמות תהיה שונה בהתאם לפרק כף היד של כל אחת ואחת לגבי הסברבסקי - את יכולה גם מולטי קאט (עגולים) או אפילו בונציות עצמן אין שום התחייבות לעבוד עם סברובסקי או מולטי קאט אם אין לך

wildspirit

New member
אל ייאוש ../images/Emo122.gif

מצליבים הכוונה - להכניס את שני החוטים מכל כיוון לחרוז אחד כלומר החוט הרי מחולק לשניים - את מכניסה חוט אחד בצד אחד של החרוז והחוט השני בצד השני של החרוז - זה מה שנקרא הצלבה מקווה שהבנת אם לא תשאלי ואני אנסה להסביר שוב

למעלה