בעקבות הסדנה הוירטואלית

noyuve

New member
חדשה עם שאלה

קודם כל תודה על הסדנה היפה והברורה, למדתי ממנה הרבה. כמה שאלות קטנות: בשלב 14, מאיזה חרוז החוטים יוצאים? האם כדאי לקשור את החוט לסוגר או שרק להשחיל זה מספיק? מקווה לקנות במהלך השבוע חרוזי אייס פנינה ולהכין צמיד בעצמי.

wildspirit

New member
ברוכה הבאה למשפחתנו החדשה

בכיף - שמחות שיכולנו לעזור תשובות: בשלב 14 אנחנו בעצם מסיימים את הצמיד בחרוזי הונציה, ואז מה שעושים פשוט מביאים את החוטים אחד מול השני וקושרים אותם יחד... ואז את יכולה לשרוף אותם. בגלל שאת מעבירה אותם בחרוזים השונים ומביאה אותם חוט מול חוט לא משנה מאיזה חרוז הם יצאו . במקרה זה מספיק להעביר את החוט בטבעת של הסוגר ואין צורך לקשור כיוון שהונציות מחזיקות את הסוגר ביניהן. מקווה לראות תוצרים בקרוב
ושוב אין חובה להשתמש דוקא בחרוזי אייס פנינה בהצלחה

wildspirit

New member
ברור

השרשרת תצא קולר - פשוט יותר חומרים ועגילים את עושה אותו דבר רק במקום סוגר את שמה את הסוגר של העגילים

coral chan

New member
../images/Emo210.gifבאמת תהיתי לעצמי איך עושים צמי

צמידים מסוג זה. תודה רבה למדריכה
ד"א,אני קורל,בת 14 חובבת גדולה של חרוזים

wildspirit

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שמחות שהצטרפת ושמחות שנהנית ונשמח גם לראות עבודות

פשוט מדהים

מצד אחד פשוט של צמיד כביכול להכנה אבל מצד שני הוא מרשים ביותר כל הכבוד אני שמח להיות חלק מכן בנות

בקשר לשלב מספר 11

מליבים זה שגיאת כתיב של מלבישים או שזה טכניקה כמו המילה הצלבה?

wildspirit

New member
טכניקה של הצלבה

כלומר צריך להיות מצליבים ושוב שמחות שאתה חלק מאיתנו

קרפי98

New member
סדנת הצמיד

צמיד נחמד, קל להכנה, אבל:::: זה לא סוגר מתאים לצמיד אם את צריכה לסגור אותו לבד כי צריך שתי ידיים כדי לסגור אותו ולכן היה כדאי למצוא פטנט אחר לסגירה, אשמח להצעות תודה, תודה, תודה

wildspirit

New member
סוגר זה עניין אישי של כל עונד

את יכולה להשתמש בסוגר הספציפי הזה שנקרא סוגר הברגה את יכולה להשתמש בסוגר מוט שיש בצד אחד עיגול או ריבוע וצד שני מוט ואת משחילה את המוט לצד השני את יכולה להשתמש בסוגר שהוא בצורנ טיפה, מה שיש ברוב השרשראות יש עוד אין סוף אפשרויות

GooDream

New member
מקסים כל הכבוד, מחכה כבר לפריט הבא

המון תודות על הקובץ - עשית לי חיים קלים.

למעלה