דיון~קונים~את~זה?!

my world 88

New member
../images/Emo122.gifדיון~קונים~את~זה?!../images/Emo153.gif

ברוכים הבאים לפינה חדשה עקרות הציגה לנו מגוון רחב של נושאים שכונתיים, המתאימים לרחוב ה"מושלם" בפרברים. בוויסטוריה ליין לא פסחו על על נושאים רגישים או טאבו בחברה האמריקאית, כאלה שלא היינו מעלים בדעתנו כל שבוע יוצג דיון
רציני בנושאים שונים. מי שלא יסכים עם עדי, כמובן יורחק מהפורום. ובתור התחלה, הלכנו על משהו די קיצוני, לשיפותכם
קפיצה לעונה 3 http://www.youtube.com/watch?v=E6RDWzbLmI8 לינט מגלה שהמרתף של ארט מלא במשחקי ילדים היא מתחילה לרכל על כך, בלי שום ראייה חותכת. ארט בינתיים לא עשה שום דבר. מתארגנת הפגנה, שבה לינט בוכה על כמה זה לא הדבר אליו התכוונה. ואז אחותו של ארט נפטרה, ממש באמצע ההפגנה מול ביתו. לינט באה להתנצל אבל ארט בשלו, מסביר לה שאחותו היא זו ששמרה עליו עד עכשיו ואין לדעת מה ירה איתו בהמשך הוא מפחיד את לינט שחוזרת סוערת לביתה http://www.youtube.com/watch?v=FbOu1yHkANM
קפיצה לקמפיין חדש - תמיכה בפדופיליה. תרגעו. לא באונס קטינים, אלא באנשים שמרגישים משיכה מינית לילדים http://ilbl.net/ הסבר על הקמפיין עצמו בפורטל הפרסום הישראלי http://mizbala.com/?p=27467 שמרו על שפה נאותה
וזכרו שעדיין אין שיוויון בישראל לאנשים רבים כל כך מאותה סיבה - זה מפחיד אחרים. אני לא טוען שהומוסקסואליות ופדופיליה זה אותו דבר. זה במפורש לא. אבל אין מה לעשות, הקונצנזוס מזכיר. מה אתם חושבים על הקמפיין? עוד יעבור זמן רב עד שיפתח פורום "פדופילים" בתפוז? נ.ב אל תפספסו את http://ilbl.net/?page_id=224

adii1201

New member
טוב אני אמרתי לך את דעתי בעניין

אני חושבת שההשוואה בין הומוסקסואליות לפדופיליה היא לא נכונה מיסודה. הומוסקסואליות זו נטייה מינית, והיא לא פוגעת באף אחד. פדופיליה היא מחלה נפשית, או סטייה, תקרא לזה איך שתרצה, שפוגעת באנשים אחרים. ילדים הם כאלה שיכולת השיפוט שלהם לגבי מה טוב ומה מותר עוד לא מפותחת מספיק בשביל להבין האם הם באמת רוצים להיכנס למערכת יחסים מינית עם מישהו שמבוגר מהם בכמה שנים טובות, והאחריות כאן מוטלת על המבוגר, שצריך לדעת יותר טוב שילדים לא אמורים לקיים יחסי מין. אגב, זו בדיוק הסיבה שפדופיליה אסורה על פי חוק בעוד שלגבי הומוסקסואליות אין איסור בחוק, וטוב שכך. אני כן מבינה שלרוב מדובר במשהו שלא ניתן לשלוט בו, ואני לא חושבת שצריך להעניש את כולם, אבל אין ספק שצריך לטפל בזה כדי למנוע פגיעה באנשים אחרים. יש גם הרבה רוצחים ואנסים ופושעים מסוגים כאלה ואחרים שסובלים מבעיות נפשיות כאלה ואחרות, אז גם זה בסדר? בסופו של דבר החברה שלנו אולי מאוד שמרנית בנוגע להרבה דברים, שאני עם הרבה מהם אגב לא מסכימה בכלל (כמו למשל הומוסקסואליות) אבל יש דברים שנועדו גם להגן עלינו ועל הילדים שלנו. אנחנו צריכים לפתח יותר מודעות לדברים האלה- אבל לא במובן של רק להישמר, אלא גם במובן של לעזור. אולי ככה תהיה פחות פשיעה אצלנו.

דעתי על הקמפיין

פדופיליה היא הפרעה נפשית לכל דבר לפי ה-DSM. לדעתי אם כבר יותר הגיוני להשתמש נגיד בסכיזופרניה אל מול פדופיליה. ברור שאף אחד לא בוחר להיות מתמודד עם סכיזופרניה, בדיוק כמו שאף אחד לא בוחר להיות פדופיל. השימוש בהומוסקסואליות לא במקום לדעתי בכלל. זה כמו לומר שאף אחד לא בוחר להיוולד גבר או אישה, אז גם הוא לא בוחר להיוולד פדופיל. הקמפיין - אני כן חושבת שהאנשים האלו צריכים עזרה וטיפול, בדיוק כמו שכל אדם עם כל הפרעה פסיכיאטרית שמפריעה לתפקודו או מסכנת אותו או את סביבתו צריך. אני גם חושבת שצריך לדבר על זה גלויות ואני מאמינה שלמרות כל הפחד וחוסר הידיעה, אנשים כן יוכלו לגלות הבנה. כי כמו שלא כל סכיזופרן בעת פסיכוזה יילך לרצוח (שזו אגב סטיגמה מאוד רצינית עליהם), כך גם לא כל פדופיל יילך לאנוס ילדים. ולדבר על זה ולהציף את זה יכול לעזור לאנשים האלו להתמודד ולדעת לשלוט בעצמם ולא לסכן אף אחד. וזה יעזור גם לציבור להבין. אני מאמינה שפעמים רבות מתייחסים להפרעות פסיכיאטריות בבורות גדולה. לרוב אין מספיק מידע נגיש ומהימן לציבור (ויקיפדיה לא באמת נחשבת בעיניי מהימנה, כן?). כשרוצים מידע אמיתי צריך לדעת איפה לחפש, ולא כל אחד יודע או יכול או בכלל רוצה. אז כן, כל דבר שיכול לעורר שיחה על הנושא הזה שהוא טאבו גדול, מבורך בעיניי. אני כן חושבת אבל שהרבה אנשים יתקפו את הקמפיין ככזה שמעודד פדופיליה או מנסה להפוך אותה לליגטימית. אני רק רוצה להזכיר לאנשים האלו שיש גם אתרים על הפרעה דו-קוטבית, הפרעות אישיות למינהן (כמו למשל סכיוזוטיפלית או גבולית), סכיזופרניה - וקבוצות תמיכה שהן חשובות מאוד!!! כל אתר שמספק מידע מהימן, יכול לשמש כבמה לדיונים, יכול להיות מועיל לציבור כמו גם לאנשים בעלי ההפרעה.

my world 88

New member
../images/Emo45.gif מסכים כחולה נפש../images/Emo140.gif

ה-OCD שלי במצב לא פעיל, אבל בכל רגע יכול להתפרץ. זה שלי יש תרופות ולהם לא דווקא גורם לי לרכוש אליהם יותר סימפתיה. בעוד אנשים בורים בנוגע לשנינו, וחושבים שממש עכשיו אכה אותם או אגנוב מהם, או שאתנהג כחולה טורט, גם אנשים בורים ביחס לפדופילים. בעוד שפנטזיות מיניות סאדו מזכוסטיות הפכו לדבר לגיטימי לצד פוט פ'טיש, עניין המשיכה לילדים עדיין נחשב כסוטה אפילו יותר, למרות שהם בשום פנים ואופן לא שולטים בזה. רק בבקשה, אל תקחי את ה-DSM המקולל והגזעני הזה כתימוך. עד לפני 10 שנים גם הומוסקסואליות הוגדרה בו כמחלה נפשית, ועד היום, בשניות אלה ממש, טראנסקסואליות נחשבת למחלת נפש. עושים נגד זה הפגנות בכל העולם, כולל ישראל, אך לצערי זה לא שינה כלום.

snavgm

New member
ממש לא מדויק לגבי הומוסקסואליות.

זה לא נכון שעד לפני 10 שנים הומוסקסואליות הוגדרה ב DSM כמחלת נפש! זה קרה כבר ב- 1973-, משמע לפני 40 שנה!! ויש הבדל ע נ ק- הומוסקסואליות ואפילו S&M לא פוגעים בחלשים- וכל עוד שנעשים בהסכמה בין בגירים! פדופיליה- בבסיס שלה מערבת מין פלילי עם קטינים ותמיד תהווה פגיעה בחלשים- זה לא ישתנה בDSM -כי זה עבירה פלילית שפוגעת בחלש - ויותר בקטגוריה יחד עם אונס וגילוי עריות. בשנת 1973 הוציאה האגודה הפסיכיאטרית האמריקאית את ההומוסקסואליות מרשימת ההפרעות הנפשיות, ה-DSM. במהדורה DSM II שיצאה לאור ב-1968 עוד מופיעה הומוסקסואליות ברשימת ההפרעות הנפשיות, אך במהדורות שיצאו מ-1973 ואילך אין התייחסות להומוסקסואליות כהפרעה. ב-17 במאי 1990 נקט גם ארגון הבריאות העולמי בצעד דומה."

אולי אתה מתכוון לארגון הבריאות העולמי (WHO)?

ב-1990 הם החליטו לא להתייחס להומוסקסואליות כהפרעה, סוף-סוף! ב-DSM השלישיש שיצא בתחילת שנות ה-70 אין כבר כל התייחסות להומוסקסואליות כהפרעה.

ולעניין החלק הראשון של מה שכתבת ../images/Emo9.gif

לצערי הרב אני ממש לא מכירה את הפרעת הפדופיליה על בוריה, ולכן אני לא יכולה להגיב בעניין היכולת לשלוט על ההפרעה. או בכלל להגיב בצורה עניינית כי אני לא אוהבת לדבר על נושאים שאני לא מכירה. כמו שכתבת, ומאוד התחברתי, לפדופילים בינתיים אין תרופות וזה באמת עצוב מאוד. ישנם טיפולים התנהגותיים שאני יודעת שהם בשימוש, לא יודעת אם הם יעילים או לא, אבל אני מאמינה שחלקם כן. אני מאוד מסכימה איתך בעניין הבורות, גם אני לא באמת יודעת על ההפרעה ויכול להיות שאני מקלה בחומרתה כי אני חושבת לפי דברים שקראתי שדווקא ישנו אחוז (לא יודעת אם זה הרוב או המיעוט) ששולט בדחף ולומד לחיות איתו ולהשתלט עליו.

../images/Emo13.gif

למרות שהייתי באתר בדיוק חצי דקה ולא ראיתי את הקמפיין. אבל נרא הלי לפי מה שאני קורא, שפדופילים רוצים נגיד שפדופיליה תחשב בעצם עוד סוג של נטיה מינית כמו גייז ולסביות וסטרייטים. ואז באמת מתיישהו לקבל לגיטימציה לקבל זכות "לאהוב" ילדים. לכל אחד יש סטיה שהוא שומר לעצמו - השאלה מה עושים עם הסטיה הזאת. אם זאת סטיה שיכולה לפגוע באחר או לא. ואם יש סיכוי אפילו קטן של פגיעה באחר, הסטיה הזאת צריכה להשאר בגדר פנטזיה בלבד וכאן נכנס האלמנט של שליטה בעצמך.

snavgm

New member
פדופיליה זה לא כמו הומוסקסואליות

והתקווה והציפיה לקבלה ולגטימציה של פדופיליה כמו קבלה של הומוסקסואליות ונטיה מינית גייז היא מטעה ומסוכנת- ,כי יש הבדל ע נ ק- בין קושי עם השונה (אהבה של גייז) שאין ב פגיעה באחר לעומת מין בין בוגר וקטין או ילד, שהוא הרסני ופוגע בילדים.

snavgm

New member
כתבת לעינין! רק בעיה אחת לגבי פדופיליה-

אני לגמרי מסכימה עם מה שכתבת. ניתחת יפה נכון את המצב. רק דבר אחד אני חולקת-, בנעגוד לסכיזופרנים- שלא רוצחים בדר"כ, סכיזופרניה יכולה לגרום לשיפוט מציאות קוי, הזיותוכו- מה שאולי יכול להוביל לפגיע באחר. אבל אלימות זה לא הכרחי בסכיזופרניה. לעומת זאת בפדופיליה- ההגדרה שלה היא משיכה מינית ולא ניתנת לשליטה בילדים- ושם זה לרוב מתבטא במין עם ילדים ולרוב כפוי, ובכל מקרה פוגע ומוגדר כאונס (גם אם לא בוצע באלימות) ופדופיליםלא רק קוראים ספרים וגולשים באתרים- מין זה צורך בסיסי כמו אוכל.: אי אפשר רק לדבר על אוכל ולראות תמונות באינטרנט ותוכניות בישול.. כשרעבים- הדבר היחיד שירגיע ויספק את הרעב זה אוכל!![ כנ"ל אם משיכה ורעב מיני לילדים.

אפשר להעיר משהו?

התקף פסיכוטי הוא בעצם, כמו שכתבת, אובדן בוחן מציאות. ויכולות להיות הזיות, מחשבות שווא או שניהם יחד. נכון, רוב הסכיזופרנים לא אלימים בעת ההתקף הפסיכוטי - אבל חשוב לזכור שיש כאלו שכן, ולאו דווקא ברמת הלרצוח. לא לחינם במחלקה סגורה (בה ישנם בין השאר אנשים בעלי התקפים פסיכוטיים חמורים כחלק או לא כחלק מסכיזופרניה) לדוגמא לכל עובד יש כפתור מצוקה. ולא לחינם החוק מגדיר אשפוז כפוי בעזרת זה שהאדם פסיכוטי וכושר שיפוטו או ביקורת המציאות שלו פגומים ובנוסף הוא עלול לסכן את עצמו או זולתו סיכון פיזי מיידי. ומסכימה לחלוטין שאלימות לא הכרחית לסכיזופרניה, כמובן. אבל שים לב שההגדרה היא שהמשיכה לא ניתנת לשליטה, לא הפעולה עצמה, בדיוק כפי שנגיד מחשבות שווא של גדלות או רדיפה או קנאה לא ניתנות לשליטה... בדיוק בגלל זה פדופילים נענשים לפי החוק - המשיכה לא ניתנת לשליטה, אבל הפעולה עצמה כן. הקמפיין הזה, לדעתי, בא לעורר את זה שלא, לא כל פדופיל אונס ילדים. אהבת הילדים והמשיכה אליהם יכולה להתבטא גם באמצעים אחרים שלא פוגעים פיזית או נפשית בילד. ספציפית מכל ההפרעות הפסיכיאטריות זו ההפרעה שכלל לא למדנו עליה כך שהידע שלי עליה הוא בעיקר מקריאת מאמרים (שלא מצאתי בגוגל, אל דאגה
), ושם כן מצאתי שלא כולם הופכים מחשבה למעשה.

snavgm

New member
להעיר זה תמיד טוב- זה דיון..

מה שטענתי שמשיכה מינית זה לא משהו שניתו לתעל למשהו תיאורטי או רוחני.ב טח לא אצל גברים שהצורך בביטוי של היצר המיני חזק הרבה יותר מנשים. נשים יכולות להמנע ממין שנים- אני מאמינה שמעט גברים אם בכלל יכולים. לכן גם הומוסקסואלים שניסו להדחיק את הנטיה והתחתנו.. נשברים ומוצאים סיפוקים מינניים מהצד.. אני חושבת שצריך להיות אמפטי לאנשים שזו הנטיה שלהם. זה מולד. זה בלטי נשלט. הם לא אשמים הנטיה שלהם. אבל- משיכה מינית שלגברים לילדים (וזו לרוב המשיכה המינית הבלעדית שלהם!!) גורמת לכך שהם ילאצו לבטא את המיניות שלהם עם ילדים וקטינים. ואני מ א ד מתקשה להאמין שרוב הפדופילים יכולים להדחיק את היצר המיני ל כ ל החיים- ורק לפנטז. ורק לחשוב על זה.. אמרתיי כבר- שמין זה כמו אוכל. יצר בסיסי. צורך. כמו שאי אפשר לפנטז על אוכל כל החיים- כשרעבים ..רק אכילה ממשית תרגיע את הרעב.. גם רק מין ירדיע רעב מיני. ולכן- אני לא מאמינה ב"פדופילים תיאורטים" שרק נשארים המחשבה ובפנטזיות. והקמפיין הלכורה ידידותי לסביבה ששלהם- מטעה ומסוכן.

מצטערת, לא כל-כך מסכימה איתך

קודם כל, הטענה שנשים יכולות להימנע ממין שנים? יש נשים, בדיוק כמו שיש גברים!, עם יצר מיני חלש יותר. בדיוק כמו שיש אנשים עם תיאבון חלש יותר ועוד ועוד. אני מאמינה שזו אמירה שלא מתאימה ושרק מחזקת את הסטיגמה הקיימת על נשים ומיניות... אני יכולה להעיד על עצמי שאני לא אוכל להימנע\להתנזר לכל חיי ואני מכירה עוד רבות שיעידו כמוני... בהקשר להומוסקסואלים - באופן כללי אנשים נשואים מחפשים לעיתים סיפוקים מהצד... ובכלל לא רק הומוסקסואלים... יש למשל נשים שמתחתנות כי הן מצאו אדם שנעים וטוב להן איתו אבל הן לא רואות בו את אבי ילדיהן אז הן מוצאות מהצד גבר לעשות איתו ילד... (ולראיה: בריטניה). ויש גברים שפשוט רוצים לשכב עם נשים אחרות, אז הם שוכבים ולא מדחיקים את הרצון הזה (ויש גם נשים כאלה, מן הסתם). יש פדופלים שלדעתי מסתפקים במחשבות ויודעים לשלוט בדחף שלהם, כי הם למדו איך. לאנשים שונים יש אופי שונה, וכן, יש פדופלים שיודעים להשתלט על הדחף שלהם. יש גם פדופלים שמגיעים מרצונם החופשי לבקש סירוס מאחר והם חוששים שלא יוכלו לשלוט בדחף... אין לי נתונים מספריים ואני לא יודעת כמה אחוזים באמת יכולים לשלוט בעצמם ולהתנהל לצד ההפרעה שלהם, ולכן אני לא משתמשת במושגים של "רוב" או "מיעוט". אבל מה שאת אומרת כרגע, על זה שהקמפיין מטעה ומסוכן - זה גם מה שאמרו למשל על קמפיינים לאמצעי מניעה או למניעת מחלות מין - אמרו שהם מסוכנים, מטעים ומעודדים את הנוער לעשות סקס... כשבעצם ברור שבני נוער עושים סקס - פשוט צריך שהוא יהיה מוגן. ולא שאני משווה בין הקמפיין לאמצעי מניעה לקמפיין לפדופיליה - אני פשוט משתמשת בדוגמא הזו כדי לומר שעל הרבה דברים אומרים שהם מסוכנים ומטעים... לפעמים בגלל הפחד להתמודד, בגלל חוסר הידיעה, בגלל דעות קדומות, בגלל אג'נדות שונות ועוד. למסגר את כל הדיון הזה תחת "מין הוא דחף בסיסי", זה כמו לומר, בעיניי, שאם לגבר או אישה יש דחף מיני חזק במיוחד (ויש כאלה. לא כלפי ילדים, אלא כלפי מבוגרים מאותו המין או מהמין הנגדי) והם לא יממשו אותו - הם יילכו לאנוס... כי רק ככה הם יוכלו... וגם ההקבלה לאוכל - אוכל זה הישרדות. מין זה לא הישרדות. אומנם שניהם צרכים בסיסיים - אבל ללא אוכל מתים... ללא סקס מקסימום משתגעים קצת :) אני מבינה מאוד מאוד את הטענה שלך שאסור להפוך את הפדופיליה למשהו לגיטימי ושצריך להיזהר מאוד במסרים של הקמפיין - אבל אני גם חושבת שכל עוד אין לנו נתונים ממשיים והבנה אמיתית של ההפרעה, ההתבטאות שלה בחיי היום-יום וכו' - אי אפשר, לדעתי, באמת לדבר על כל ההיבטים של הקמפיין.

snavgm

New member
טוב.. אנחנו לא מסכימות. לא נורא..

כמה הערות למה שכתבת: 1. עדיין אני עומדת על הטענה שהיצר המיני והמיניות של גברים ונשים שונה, באופן ובעוצמות. ושלגברים- בניגוד לנשים- היכולת להמנע לחלוטין ממין היא כמעט לא אפשרית. וזה לא דעתי מול דעתך. יש לזה סימוכין מדעיים רובם קשורים לביולוגיה, ולהבדל במבנה המיני, ולהורמונים .וזה לא מקטין את המיניות של נשים. רק טוען שיש הבדל. ואני עדיין מתקשה להאמין שיש פדופילים רבים שמצליחים כל חייהם להמנע ממין. זה לא טבעי ולא אנושי. ואני בספק אם זה אפשרי. ובכל אופן- לחלק שזה לא אפשרי (לדעתי זה הרוב)- המשמעות זה מין עם ילדים. 2. מין עם ילדים זה לא בהכרח אונס. או מעשה אלים. חלק מהפדופילים הם אוהבי ילדים ומתקשרים נפלא עם ילדים והם יוצרים דינמיקה חיוביות ובונים אמון עם ילד- והמין לעיתים הוא בהסכמה של הילד אבל זה עדיין הרסני ופוגע, ובעיני אסור. 3. נכון שגם גברים סטרייטים, ונשים -שוכבים עם אחרים מחוץ לנישואין. ברור. אבל זה לא הנקודה- מה שטענתי זה שיצר חזק עם נטיה מינית כמו הומוסקסואליות או פדופיליה- קשה לבדחיק לאורך שנים. גם אם מנסים. גברים הומואים שניסו לא פעם להדחיק משיכה לגברים, והתחתנו- לרוב מרגישים אחרי תקופה שהיצר חזק מהם. זה לא בגידה "רגילה" אלא צורך לממש את הנטיה והצרכיים המיניים לגברים. לדעתי גם פדופילים הכי מוסריים- שיודעים שמין עם ילדים אסור, ןינסו להדחיק = לא פעם היצר יהיה חזק מהם. 4. אני לא רואה שום דמיון בין קמפיין לאמצעי מניעה או לפדופיליה. נראה לי שלא הבנת אותי כאן. אני חושבת שכל קמפיין למניעת איידס, מחלות מין הריון סקס בטוח- הכל תקין וטוב. הבעיה שלי הייתה אחרת. אני מבינה שיש פדופילים- וכנראה הרבה יותר ממה שהייתי מודעת לו. וזו נטיה בלתי הפיכה ובלתי נשלטת. הם נמשכים לילדים. רגשית ומינית. ואני חושבת שזה חשוב שיהיה להם פורום וקבוצות תמיכה להתמודד עם זה. אני רק לא מסכימה לתת לגטימציה ליחסים עם קטינים. אני מבינה שיש להם משיכה. אני לא מקבלת שזה לגיטימי לממש אותה. והיות שזה לרוב לא רק משיכה רגשית אלא גם מינית- אני חושבת שיש פה סכנה לילדים. וכאמור אני לא חושבת שלגבי הרוב- זה ישאר רגשי ותיאורטתי- אלא הרוב יממשו את זה בשלב כזה או אחר. ולא הייתי רוצה שזה יהיה עם הילדים שלי. סורי. 5.אני לא אומרת שכל פדופיל ילך לאנוס. אנירק חושבת שבדחף המיני והמשיכה לילדים גדולה -והם לרוב בוחרים לעבוד עם ילדים- והפיתוי קיים. וגם אם זה לא יחסי מין זה לא פעם התאהבויות וקשרים רגשיים לא בריאים לילדים. לסיכום- אני חושבת שזו הפרעה מאד לא פשוטה, בעיקר שאין לה ריפוי. והיא לא הפיכה.ליבי עם האנשים שסובלים ממנה. באמת. אני לא בעד לא לתת להם ביטוי ותמיכה. אבל אני גם בעד להגן על הילדים שלנו.

מסכימה בנוגע לחשיבות ההגנה

וכמובן גם בנוגע לזה שברור, אין כל לגיטימציה ליחסים עם קטינים... וגם בצורך בתמיכה וכו'. סוגיית המימוש תלויה רבות לדעתי גם ביכולת להתמודד עם ההפרעה מבחינה טיפולית. כיום אני לא מכירה דרכים למעט טיפול פסיכותרפי, התנהגותי וכו'... אז ברגע שיהיה טיפול טוב יותר - המימוש יפחת בצורה ניכרת. זאת כמובן בתנאי שאנשים יפנו או יופנו לקבלת הטיפול. ובשביל זה צריך מודעות, חשיפה לכך שיש טיפול, הבנה, הסרת מחסומים חברתיים ועוד. אני רק אומרת - אני לא באמת מכירה את ההפרעה כמו שצריך ולכן לא רוצה לומר דברים שנראים לי הגיוניים אבל אין להם שום תמיכה ממשית כרגע. בנוגע לסוגיית הנשים-גברים: אכן יש הבדל בין נשים וגברים, אבל חלק גדול ממנו טמון גם בחינוך מיני לקוי, בעמדות או דעות שליליות סביב המין, בתפקידים בבית ובחברה. ולא רק בהורמונים והתפתחות מינית, למרות שכמובן גם. ושוב, כמו שאמרתי - אני מאמינה שאכן יש פדופילים שנמנעים לחלוטין ממין עם ילדים, לא אומרת שהרוב או המיעוט - אבל יש. השאלה אבל שהכי מציקה לי - למה את משווה פדופיליה אל מול נטייה הומוסקסואלית? למה את לא משווה פדופיליה אל מול נטייה הטרוסקסואלית? כי גם לנשים וגברים סטרייטים יש נטייה חזקה מאוד לממש את הנטייה המינית שלהם לא רק עם בן-הזוג שלהם.... וגם נשים סטרייטיות מתקשורת להדחיק את היצר המיני שלהן ושוכבות עם גברים מחוץ לנישואין...

snavgm

New member
אז ככה.. עונה:

אני לא משווה לכלום. ההשוה להומוסקסואליות עלתה פה כמה פעמים בדיון- (ועולה כל הזמן בפורום של הפדופילים) כמשהו שהיה טאבו ולא היה לו לגטימציה חברתית.. והנה זה השתנה. כאילו זה רק בורות ושמרנות חברתית של החברה. והנה החברה הפכה יותר מקבלת וסובלנית להומוסקסואליות-- אולי זה יקרה פעם עם פדופיליה.? וכאן טענתי שיש הבדל גדול. הומוסקסואליות באמת עברהשינוי וקבלה חברתית. וזה לא יקרה עם פדופיליה- כי פה מעורבת פגיעה בילדים. נכון שחלק קטן מההבדל המיני בין נשים וגברים טמון בחינוך מיני ובעמדות. יש אמנם עדיין יותר שמרנות כלפי מיניות נשים. אבל עדיין ההבדלים הביולוגים- פיזיולוגים- הורמונליים- הם 80 % מההבדל. או יותר. שוב. לא אני- מחקרים רבים. ודבר אחרון לגבי הטיפול שעדיין אין ואולי יהיה לפדופיליה- כאן בדיוק הבעיה בעיני. כי רוח הפורום הזה- נכנסתי וקראתי שם - היא" שזה מי שאנחנו . !!" "...בוא נקבל את עצמנו ואף נראה את היתרונות (לצד החסרונות) של להיות פדופיל". וחלק אף הגדילו וכתבו שם בפורום- ש"..הם לא היו משנים כלום. הם למדו לאהוב את עצמם ולקבל את עצמם ולראות את היתרונות של היותם פדופילים. ולא היו רוצים לשנות את זה." מה שהם מבקשים בפורום- זה את הלגטימציה והקבלה של פדופיליה כ"עוד נטיה מינית" בדיוק כמו הטרוסקסואליות והומוסקסואליות- . וקבלה כזאת אומרת שגם גם אם תרופה- הם לא ירצו בה. כי זו זכותם הלגיטימית להמשיך ולהיות פדופילים. זה עוד נטיה מינית. לגיטימית. כאן הבעיה שלי. אין לי כל בעיה שאדם יהיה הטרו- הומוסקסואל- ביסקסואל שיאהב את מה שמתאים לו. אבל- משיכה לילדים -פדופיליה איננה " עוד נטיה מינית לגיטימית". זו הבעיה בעיני. מה דעתך?

למעלה