דיון~קונים~את~זה?!

במקרה כזה מסכימה איתך ביותר

לא הבנתי כנראה כל-כך בהתחלה. בהחלט אין כל מקום ללגיטימציה. אני בעד שיאהבו את עצמם ויחיו עם עצמם בשלום ואין לי בעיה עם זה שהם לא רוצים להשתנות (כמו נגיד סכיזופרן שחי לצד המחלה או נגיד אדם נכה שאומר שלא היה רוצה להיוולד לא נכה, זכותם - כל עוד הם לא פוגעים באף אחד), אבל אני כמובן מתנגדת מאוד לפדופיליה כעוד נטיה מינית לגיטימית (בעיקר כי אין כיום טיפול הולם וגם כי כל דבר שעלול לסכן ילדים הינו בגדר הלא לגיטמי בעליל!). ואני לא חושבת שאם תיהיה תרופה הם לא ירצו בה. למרות שמצד שני, אנשים בעלי הפרעות אכילה גם לא רוצים תרופות או טיפול...

snavgm

New member
נכון.. מסכימה איתך.

זו כאילו זכותו של אדם לקבל את הנכות/ הפרעה/ מיגבלה שלו. ולא לרצות בטיפול. מותר לאדם להיות גם בעל הפרעות אכילה- אפילו אנורקסית עד כדי התאבדות. ולא לרצות בטיפול. אבל זה פגיעה והרס עצמי בלבד. נרקומנים למשל- בנוסף לפגיעה בעצמם- גם צריכים לגנוב/ לסחור בסמים/ וכו -כדי להשיג כסף לסמים ואז יש פגיעה בסביבה כנל" עם פדופיליה. ברגע שיש פגיעה בסביבה- זה לא לגיטימי. ואגב- גם אם הקשר המיני לא ממומש, לא פעם הקשרים הרגשיים שם מאד עוצמתיים והרסניים לילדים גם.

snavgm

New member
הקטע על "אהבת פילים"- מתוחכם.. ומטעה!

הקטע כתוב מאד יפה ומתוחכם= באמת כתיבה מעולה אבל- זה מניפולציה מתוחכמת. כי כמו שכתבתי יצר מיני זה צורך כמו רעב. ומי שיש לי משיכה לילדים- ורק לילדים- ושוש משיכה מינית למבוגרים- מתישהוא יהיה חייב לבטא ולת סיפוק לצרכים המיננים וזה יהיה על הילדים.

forglemmigej

New member
פדופיליה וזה

קודם כל זה יחסי מין עם ילדים זה לא חוקי אפילו אם יש שיתוף פעולה מטעם הילדים ולא פעם יש. קטינים לפי הגדרה צריכים הגנה ולכן יש למשל גיל אחריות פלילית שהוא 12 מתחת לזה אין בכלל עונשים הקבועים בחוק. בנוסף לגיל אחריות פלילית יש גם גיל ההסכמה שהוא בין 14-18 כלומר מאיזה גיל מותר לקיים יחסי מין בלי לעבור על החוק. זה באשר לחוק היבש ועכשו מה דעתי בנידון. יש המון דברים איומים שבני אדם עושים כמו גילוי עריות, זנות , יחסי מין עם חיות מה שקוראים זואופיליה, אבל פדופיליה כאילו נמצאת בכמה שלבים למעלה מבחינת ההתנגדות , למה בעצם ,בגלל שילדים מצטיירים לנו כיצורים תמימים מלאכיים שלא יכולים לעשות רע לאיש ותפקידנו כבוגרים לשמור עליהם מכל משמר. למה לא קמה צעקה על תעשיית הזנות, היא בהרבה יותר מרושעת מכל פדופילים באשר הם, למה אף אחד לא קם להגן על טרפיקינג, על ילדות בתאילנד שנשלחות על ידי משפחתן לעבוד בתעשיית המין, אני לא מקבלת שזה ענין תרבותי. מצד שני ילדים בגיל ממש צעיר נחשפים לכל מיני תכנים מיניים ברשת ובטלויזיה מי מגן עליהם בנושא הזה..אולי כדאי שיחשפו וילמדו להשמר מכל מיני אנשים חולים שם בחוץ. הטיפול שנותנים לפדופילים היום הוא סירוס כימי זוהי מעין זריקה שמדכאת אצלם את היצר המיני ומדכאת עוד המון דברים אחרים ולכן פדופילים מתקשים לעמוד בטיפול הזה הוא גם צריך להיות בהסכמת האדם אי אפשר לכפות את זה עליו. לבני האדם יש כל סטיות מהנורמה וקשה לי לראות איך אפשר לשלוט בהכל.

למעלה