יום קר קודר ועצוב

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo122.gif יום קר קודר ועצוב

אז עלי אגדת צילום הרחם לא עבדה, וגם נס חנוכה לא היה לי - ובאופן רישמי אני מוסיפה את הסיבוב החמישי למניין הכשלונות
כל מה שבא לי לעשות, זה להיכנס מתחת לפוך החם ולהתעורר עוד 1000 שנה. עצוב לי ונמאס לי ודי לי כי כבר נגמר לי ונשבר.

תכנסי מתחת לפוך.......

תבכי קצת ומחר תקומי לבוקר חדש כי אין ברירה אחרת....... אמנם את לא מכירה אותי אבל אם את זקוקה לאוזן או סתם לכתף אני פה...

טוויטיל´ה מתוקה

חמודונת, אני יודעת שאת מרגישה נורא, אז אני אשלח לך המון המון
ועוד אחד
. תיכנסי מתחת לשמיכה, תתחממי, שתי ברנדי, או את המתכון החביב עלי: 1/3 כוס ליקר קפה (עדיף טייה-מריה) 1/3 כוס אייריש קרים 1/3 כוס חלב חם
ותיזכרי שכולנו אוהבות אותך מאוד מאוד, ומחבקות חזק חזק, וגם מלטפות את הראש. ומחר או מחרתיים, כשתסיימי את האבל על הילד שלא נוצר החודש, תאגרי כוחות נפש לסיבוב הבא. בסוף זה מצליח! (תמיד רק בסוף, את יודעת, אחרי הנסיון המוצלח כבר לא מנסים...). התוצאה שווה את המאמץ. ובכל מקרה, מסר בפרטי אלי, ואני אשלח לך את מספר הטלפון שלי, נתקשקש ונעבור גם את זה. אוהבת מאוד, ענת ובטח גם כל שאר הבנות, שנשענו עליך כשכאב...

betya

New member
טוויטונת

קשה למצוא מילים, צר לי מאוד. כן, היכנסי לפוך והרשי לעצמך קצת זמן ל
אח"כ - אנא חיזרי אלינו שמחה ואופטימית ומתוקה, כמו שאת יודעת להיות כי בסוף אין לו/ה ברירה - יצטרך להגיע.
(אחד עבור כל כשלון) ו-
אחת גדולה מראש להצלחה מסחררת בעתיד. אם תצטרכי
כל שהוא או סתם לנשוף קיטור אשמח להיות כאן עבורך.

אוראושר

New member
טוויטי יקרה שלי ../images/Emo7.gif

צר לי כ"כ על ההודעה שלך רק היום דיברנו וחשבתי שאולי זה זה חמסה למזל גם אני נכשלתי הפעם בחמישי אז אולי שתינו נעשה את השישי ביחד ואז באמת נוכל להפגש עם הילדים יהיו באותו הגיל בדיוק
טוב אני לא טובה בלעודד אנסה מחר לעודד אותך בצ´ט או באיי סי (בעצם זה כבר היום) אז יקירתי מקווה שנחת היום כדי שמחר יהיה לך כח לחזור להתפרע כמו שאת יודעת... אל תאכזבי אותי,,,,את הוצאת אותי מהדיכי של השלילי מהר מאוד תוך שניות מספר,,,,אם אני אראה שאת נכנסת לדיכי אתחיל גם (יא קנאית שכמותי,,,,,,
) שולחת לך מליון חיבוקים כמו שאת יודעת לשלוח לכולם אוהבת פלוריי שעכשיו השם נרשם אור אושר - תפוז מעצבן ולבנות הפורום מוכרת כחדשה במבי16 או אושרת@@

דבורי

New member
ניסי חנוכה יכולים לבוא גם קצת

באיחור. צילום הרחם שלי עזר (או שלא הפריע) רק לאחר כמה חודשים - המיתוס הוא שזה עוזר לחצי שנה. מצטערת על הכישלון הנוסף. אני יודעת איזה דכאון זה. בסיבוב הזה היו לי שבעה נסיונות, שהתפרשו על-פני שנה וחצי. אבל הסוף הטוב מגיע, והוא שווה הכל.

betya

New member
היי דבורי, מה זה

צילום הרחם הזה? באילו מיתוסים מדובר? מצטערת על הבורות, אותי שלחו לרנטגן ואינני יודעת עדיין באם מדובד באותו הדבר, אבל אברר במרפאה לבריאות האישה אחרי שאבין טוב יותר על מה אתן מדברת.

דבורי

New member
צילום רחם - האמת והמיתוס

צילום רחם הוא צילום רנטגן פנימי של הרחם. פנימי - כלומר נעשה וגינלית, ע"י החדרת מכשיר הדומה לזה של האולטרסאונד הוגינליים. לפעמים זה מאד מכאיב, לפעמים סתם טרדה קלה. אצלי זה לא הכאיב במיוחד, אולי מפני שלקחתי לפני כן שני כדורי ADEX. יש נשים שמדווחות על סבל של ממש. שמעתי שככל שיש יותר "ממצאים חשודים" בצילום (חצוצרה סתומה, אנדו, גידולים וכו´) הבדיקה יותר כואבת. המיתוס הוא שלאחר צילום האשה נהיית פוריה יותר למשך כמה חודשים, אולי כי היוד שבו משתמשים בצילום פותח כמה מן המעברים. כנראה שזה יותר מסתם מיתוס, וגם הרבה רופאים מאמינים בזה. אבל לא לכולן זה עוזר: לפעמים צריך יותר מפתיחת אינסטלציה.

דמלזה

New member
יהיה בסדר מתוקה../images/Emo25.gif

אני עוד מעט סוגרת שנה עם כ"כ הרבה הזרעות עד שהיה שווה לי כבר לקנות את כל התורם ולהשאיר אותו נעול בשירותים, עם כל המנות האלו
אבל בכל זאת אני אופטימית, לפחות היום- החודש אני בהפסקה כי נורא בא לי חופש קצת המפרוייקט, וזה בהחלט מסדר לי את הראש ואפילו ה IVF לא נראה כ"כ נורא עכשיו. אז תתעודדי, יהיה בסדר- ואולי באמת תקחי איזה חודש חופש ותעשי רק דברים שאת אוהבת לעשות ותפנקי את עצמך עד בלי די? מגיע לך!!

גליה ש

New member
בפעם הבאה...

זה יקרה, לשתינו יחד, כמו שסיכמנו... ינואר זה החודש שלנו!!! עד אז תתנחמי לך עם הג´ינג´י השתקן שלך... ותחשבי כמה טוב שהצילום רחם כבר מאחורייך, וגם כולנו כאן: מאחורייך, מלפנייך, מצדדייך, סביב סביב, איתך. שולחת לך חיבוק. גליה

TWEETY =^.^=

New member
אני מוחה../images/Emo11.gif

עד שרואים אותך במחוזותנו, אופו לעזעזל התוכן??????????????????? סתאםםםםםם יקירי המון תודה לך

אל תידאגי צהובת פלומה שכמותך ../images/Emo98.gif

עוד תיראי אותי במחוזותיכם ומי יודע אולי עוד תיצטערי על זה סתאאאאאאאאאאאאם אוהב אותך יקירתי

למעלה