ליד כל הודעה שנרשמה יש שם. לוחצים על השם שאליו רוצים שלוח ---->יפתח הכרטיס האישי שלו. בכרטיס האישי מצד ימין יש שלח מסר ---->לוחצים עליו יפתח דף לכתיבת המסר ומפה ואילך הכל כתוב שם בעברית - משרבטים קשקושציה ושולחים. איך רואים אם יש מסר? בסרגל הכחול מצד שמאל ממוקם הלחצן של תיבת מסרים. אם הוא מהבהב, יש מסר לוחצים וקוראים. ואם לא אז לא. |כוכב| לכל מי שיש איזו בעיה בהפעלה של משהו מפה, פשוט תגידו כי אני לא נביאה ולא רואה נסתרות ואם לא אומרים לי אני לא יודעת. יש פה חדשים שחלק מהדברים למדו להפעיל לבד וחלק לא, אז פשוט תגידו כדי שאוכל לדעת במה לעזור יותר ובמה פחות. שיהיה לכם אחלה סופשבוע שבעולם
די נמאס לי מהתפוז חפוז הזה אני אף פעם לא מצליחה לשנות את שם המשתמש שלי למה? מחקתי קבצים, עשיתי את כל מה שאמרתם לי ונדה כלום שום כלום!!!!!!!!! שלא נדבר על העובדה שמסרים אני לא מצליחה גם להעביר אאאאאאאאוווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
O.K. לאחר שיצרתי אגם קטן מתחת לפוך, וחשבתי לי ממש המון,קמתי בבוקר עם מספר החלטות. לאאאאא צריך להיבהל, אני לא נוטשת את המערכה
החלטתי ש- 5 נסיונות, זה די והותר ואני הולכת ל-IVF - לא ששם מבטיחים לי הריון מיד, אבל מיציתי ואני רוצה להמשיך הלאה. הרופא לא ממש הסכים, אבל גם לא שלל ויחד מילאנו טפסים לועדת אישורים. בנתיים, החלטתי שאני לוקחת כבר פורטוקול טיפול לחודש הבא, על כל צרה שלא תבוא - הרי אנחנו כבר יודעים איך מכבי פועלים
אז עכשיו נותר לי לחכות לאישור של הוועדה ולמחזור הבא. החודש במילא אני לא יכולה לעשות טיפול כי חברותי הטובות ביותר לא הכזיבו גם החודש ובאו לבקר
הלא הן הציסטות כמובן. נו מה, אצלי הן חתמו קבע, ובאות לבקר אחרי כל טיפול. אז זהו להפעם, ואני ממשיכה להחזיק אצבעות למי שבהמתנה ומאחלת המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
למי שנקלטה, ולידה קלה למי שכבר אוטוטו שם. ויאללה תשלחו לנו כבר תמונות לגלריה
אני שמחה שאת שוב עם הראש למעלה. כרגיל אני בהלם מכח ההתמדה שלך. כל פעם נשמע לי יותר ויותר "בצער תלדו בנים". וואוו אני לא בטוחה שהייתי עומדת בזה. כל הכבוד לך. ולפי התוכניות שכתבת (שכמובן אני עדיין לא מבינה מילה מזה) נשמע כאילו יש לך עוד מה לעבור. אני גאה בך ומחבקת אותך חיבוק גדול של חיזוק ואהבה. מי יתן ותקלטי במהרה...ואולי בשנה הבאה? זה בשבוע הבאה נכון? בהצלחה לילה מחוייך לך דינה