לא הבנתי את הסיפור של הלנה

../images/Emo122.gifלא הבנתי את הסיפור של הלנה

אבל בכלל לא
אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח
אוקי אז ככה... למה הלנה כל הזמן אומרת שהיא צריכה לחזור הביתה כי אנבאל תכעס? מה יש לה בבית ילדה קטנה או מפלצת? בכלל לא הבנתי כי פיספסתי איזה 10 פרקים שאי אפשר להשלים כי הורידו את זה מהVOD
ועוד משהו, היא מתנהגת בצורה נור אמוזרה.. בכלל אל הבנתי את הדמות שלה ומה היא מנסה לעשות..
תודה למי שיענה

מאיה125

New member
חחח אני גם לא קטלתי אותה לגמרי

והקשר לפרקים שהפסדת, תראי קטעי וידאו באתר הרשמי.. http://www.tapuz.co.il/pickup/ ותקראי תקצירים...כ יש הרבה לספר

Miss Taubenfeld

New member
אפחד לא יודע את זה -בינתיים... ../images/Emo13.gif

יש לי הרגשה שמקס והלנה היו פעם יחד ואנאבל היא התוצאה של זה... כי זוכרים שהוא סיפםר לרז שהיה לו סיפור עם אישה מבוגרת ממנו ששיגעה אותו..? [התאהב בה חזק]

loli kiss

New member
כל הקטע הזה עם הלנה באמת מוזר...

זה כאילו היא מפחדת מהבת שלה... אולי יש לבת שלה בעיות התנהגות או משהו כזה... כי הלנה אמרה שאנאבל גם לא מרשה לה להביא גברים הביתה...אז אולי אבא שלה נטש אותה או משהו כזה
דווקא נראה לי נכון שכל הרומן שהיה לאדם עם אישה מבוגרת ממנו זה בעצם אם הלנה ועכשיו כאילו אבא שלו יוצא איתה...

mayansis

New member
יש לי השערה יותר מפותחת

אולי היא רוצה לנקום באדם (יוצאת עם אבא של אדם) וגונבת לו כסף. בטח על זה שהוא עזב אותה או זרק אותה או שהיא זרקה אותו והשאיר אותה עם הילדה אז היא בטח רוצה לנקום בו על זה שהוא לא נתן לילדה כסף.. היא נוקמת בגלל שהוא נטש אותה

shahafs

New member
נראה לכם???!!!!

דבר ראשון הבת של הלנה לא קשורה בכלל לאדם!!! האנבאל הזאת... דבר שני אדם ניהל לרומן עם היועצת של הבית ספר שלו... לא עם הלנה!!!

loli kiss

New member
זה דווקא הגיוני...

תראו..אדם אמר שהוא יצא אם... מזכירת בית ספר שהייתה מבוגרת ממנו..אולי בעבר הלנה הייתה מזכירת בית ספר..ועכשיו היא יוצאת עם אבא של אדם (שלמה) כדי לגנוב לו כסף כנקמה על משהו שאדם עשה..וכאן אנאבל נכנסת לתמונה..אולי אדם קשור למשהו שקרה לאנאבל..אבל... זה הכל השערה..סתם אין לי על מה לחשוב אז אני מחפשת פיתרון... ביי..ביי

Ayax123

New member
מי זאת הלנה שטקין???

הלנה שטקין היא אמא של אנאבל, ואשתו של חמום מוח שמחזיק באנאבל וסוחט את הלנה תמורת היכולת לראות את אנאבל. לכן הלנה גונבת כספים מטראנס ומעבירה אותם ל"בעלה" כך הוא מאפשר לה לראות את אנאבל! כמו כן הוא לא מרשה לה לצאת עם גברים אחריןם לכן היא דחתה עד עתה את שלמה צוקרמן. לידיעתכם!

../images/Emo12.gifיהההה מגניב!! בגלז זה היא תמיד..

אומרת שהיא צריכה לחזור כי אם היא לא תמהר "אנבאל תכעס", וכילו אנבאל כועסת עלייה בגלל שהיא לא באה לבקר [אולי בכלל אנבאל לא יודעת שאבא שלה לא מרשה לאמא שלה לראות אותה בלי שהיא באה עם כסף, והיא כועסת כי היא רוצה לראות אותה]

Miss Taubenfeld

New member
וואלה השערה הגיונית!!

אבל אני עדיין חושבת שמקס הוא אבא של אנאבל... וכשבעלה שמע שהיא בגדה בו והתינוקת לא שלו הוא החליט לענות את אנבאל ועכשו הלנה בדילמה ומנסה לעזור לה דרך כספי טרנס כמו שאמרת כי הוא סוחט אותה.. וואי מגניב!! מתה כבר שיגלו עליהם!!

Ayax123

New member
מי זאת אנאבל???

עוד פרט אחד אני אגלה לכם, אבל הוא יתגלה רק בשלבים מאוחרים של הסדרה. בעלה החמום מח של הלנה כניראה לא נותן להלנה להיפגש פנים אל פנים עם אנאבל, כך שהלנה לא ראתה פיזית את אנאבל שנים רבות. בסופו של דבר (בפרקים שעדיין לא נכתבו....) יתברר שאנאבל היא בעצם .... נועה צוקרמן....!

2ירוש

New member
נועה?!?!

שיט... איך לעזאזל הגעת לנועה צוקרמן? זה לא הגיוני...

Miss Taubenfeld

New member
מה פתאום נועה.. היא אחותו של אדם..

היא נולדה לפני אדם וזה לא מסתדר אם אדם הוא הבאה חחח...

למעלה