לא הבנתי את הסיפור של הלנה

Ayax123

New member
אנאבל??

הלנה בעצמה לא יודעת איך נראית כיום אנאבל, בעתיד יתגלה שנועה היא בכלל בת מאומצת של שלמה צוקרמן ואשתו המנוחה. ובכלל בעלה של הלנה כבר לפני שנים מסר אותה לאימוץ. הלנה כמובן שלא יודעת מכל הסיפור כיוון שבעלה נותן לה לדבר עם אנאבל רק בטלפון... אבל אל תגלו שסיפרתי לכם... אני הורס לכם את ההמשך...

mayansis

New member
אני יודע

זה מסביר את זה שהיא אמרה ללינג שניהם מעריצות את אביבה צוקרמן

loli kiss

New member
די.....................

זה נישמע ממש הגיוני...וואי הסידרה הזאתי הופכת לממש שווה
אבל מאיפו אתה יודע את הכול

Ayax123

New member
מאיפא אני יודע את כל זה???

אני בעלה של הלנה, אני זה שחטפתי את אנאבל בגיל צעיר מאשתי הלנה ומסרתי אותה לאימוץ. אני זה שסוחט את הלנה תמורת זה שאני יתן לה לשמוע את הבת שלה בטלפון. אני זה שבגללו הלנה גונבת כספים מטראנס. ורק אני יודע שמי שאימץ את אנאבל זוהי משפחת צוקרמן... כלומר אנאבל היא בעצם נועה צוקרמן! עכשיו אתם מבינים מאיפוא אני יודע את כל זה?

שושו 15

New member
אהה נראה לי שהיא צודקת!

כשבר רפאלי באה להתראיין אצל יצפאן אז יצפאן אמר גם אמא שלך מאוד יפה והראו ישר את הלנה מתוך פרק בפיק אפ . אז בראיון חשבתי שהלנה היא אמא של בר במציאות :D.. עכשיו הכל מתברר..D:

danap

New member
לפי דעתיייי

לפי דעתי להלנה אין בכלל בת.. שימו לב שהתמונה ממש ישנה והיא גם לא מרשה לאף אחד לגעת בתמונה... או שהיא סתם המציאה בת.. או שהבת שלה מתה או משהו באשמת הלנה... בכל מקרה הלנה הזאתי ממש מוזרה וגם אני עוד לא הבנתי את הקטע שלה....

shiran2020

New member
לי נראה..

התמונה של הילדה היא ישנה יחסית.. אז אולי זאת ילדה שמתה לה או ילדה שעזבה את הבית.. או ילדה שהשאירה ברוסיה ???!!! אנערףף!! חחח.... מצידי שתיהיה חייזר... למרות שנראה לי שזאת שירה... לא יודעת למה.. כי היא לא מדברת עם אמא שלה... ?!!!!

mayansis

New member
אני יודע מי זאת אנאבל! יש לי תמונה!

בטח אנאבל היא איזה בן שהיה בת והוא על סמים והוא מפלצת והוא רוצח והוא תמיד משתגע כי בנים אחרים מתחילים עם אמא שלו ואז הוא רוצה להרוג אותם. והוא מתעלל בהלנה

alona hodory

New member
לא נראה לי שהיא בכלל קיימת!

אולי למען מטרה מסויימת היא משתמשת בזה שהיא אומר שיש לה בת

SeXxy GirL 2

New member
למה הלנה תמיד אומרת

"אנאבל כועסת" למה היא לא אומרת "הבת שלי כועסת" היא אף פעם לא אמרה בת שלי או משו כזה...

nofar17

New member
ברור שיש משהו עם הבת שלה.

בגלל זה היא כל הזמן אומרת אנאבל, או לא מרשה בדיוק לאנשים לראות ת'תמונה שלה. זה שקוף שיש איזו תפנית עם הבת של הלנה.

אני חושבת שאלנה היא

משוגעת ושאנבל זו בעצם היא כי יש מחלה שגורמת לאנשים ליצור עוד בנאדם ותחשבו על הדימיון בין השמות אלנה אנבל כול מה ששונה זה האות ה והסידור אותיות לדעתי אנבל זה אולטר איגו של אלנה כאילו התעללו בה כילדה אז היא יצרה את ענבל במוחה ראיתם שהתמונה ישנה בעצמכם ואיך שהיא אומרת "אנבל תהיה כועסת" למה לדבר בגוף שלישי אז אלנה ואנבל זה אותו איש כמו דוקטור גקל ומר הייד דוקטור גקל היה איש נחמש ואדיב ומר הייד היה רוצח סידרתי זה סרט ממש ישן אז ניראה לי שככה זה עם אלנה והעינין עם נועה ואדם ניראה יותר מידי מופרך הוא לא יכול להיות אבא שלה אז תחליטו

אבל ממה שאני רואה עכשיו

הם העבירו ישר מאלנה למקס אז אולי יש קשר אבל לא מובטח והיא לא תירצה לינקום בו ביגלל שהלפי מה שהוא אומר היאע לא רצתה אותו

אנאבל זאת הבת של הלנה .

כנראה היא גרושה או משהו כזה ... והיא גונבת כסף היא מניאקית משחקת אותה טובה אבל בעצם היא מועלת בכספים של החברה.. :)

אבל מאיפו אנחנו נדע עם מה שאמרתי

נכון או לא כי התמונה ישנה ואנחנו לא ראינו אותה באמת ויש סיכוי שהיא הבת של אדם כי בתמונה היא ניראית בגיל המתאים

כן קראי את הכול היה לו קשר עם אישה

מבוגרת מזכירה בבית הספר שלו וזה אפשרי כי לא ידוע לנו כמה זמן הלנה עובדת בטרנס

למעלה