סכמ"ש

adii1201

New member
../images/Emo122.gifסכמ"ש

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
זמר/להקה טובים:
ספר טוב:
סדרה טובה:
פרק שיצא לי לראות השבוע:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

adii1201

New member
../images/Emo122.gifמסכמ"שת

משהו כיפי: יומולדת
משהו מעצבן: עבודה, אנשים מניאקים, פריחה, שיני בינה, לחכות שעה ורבע בתור לרופא, החום הנוראי הזה.
משהו מצחיק: לא היה... אה בעצם כן, הפאדיחות שלנו מנסים לשחק באולינג כשנבחרת ישראל שם
משהו טעים: מקס ברנר
משהו חדש: מתנות ליומולדתתתת
סרט טוב: לא ראיתי
שיר טוב: אנה נאליק כמעט כל האלבום החדש
זמר/להקה טובים: אנה נאליק
ספר טוב: לא קראתי
סדרה טובה:פל"ל *יו המפענחת חזרה לי!!! הלכתי להשיג את הפרק*
פרק שיצא לי לראות השבוע: פל"ל 205 ודה ביג C 203
היום הכי הכי: יום שבת וראשון
בילוי השבוע:חגיגות יומולדת
ציטוט השבוע:ברכות מהיומולדת
האדם שעשה לי את השבוע: חברות ומשפחה
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
לכולם
איך עבר עלי השבוע: אחרי היומולדת קצת קשה אבל לא נורא
תכניות לשבוע הבא: היו תוכניות לטוס ללונדון בדקה ה-90 אבל כנראה שזה לא ייקרה
תמונת השבוע:

Robin Sparkles

New member
יאא הפרק של פל"ל היה כ"כ טווווב

רק השבוע ראיתי את פרק 4 שגם היה מאוד טוב (חוץ מהמחסור בעזרא).

Robin Sparkles

New member
אוי בפרק 4

כשאריה וג'נה היו ביחד ואריה סובבה את הדבר הזה עם הנר,פתאום ג'נה הרימה את המבט וראו את ההשתקפות של האור במשקפיים שלה..זה היה בערך הדבר הכי מפחיד שראיתי בזמן האחרון!!

adii1201

New member
אני בטענה שהיא לא עיוורת../images/Emo11.gif

עובדת על כולם זאתי. חוצמזה, אם היא באמת עיוורת (לא השחקנית) אז היא (כן השחקנית הפעם) עושה עבודה גרועה

Robin Sparkles

New member
גם אני וחברה שלי חושבות ככה!

ותמיד שמדברים לידה אני מחכה לרגע שהיא תסובב את הראש כדי להסתכל או משהו
אבל מה שכן,יותר יפה לה עם משקפיים מאשר בלי

adii1201

New member
כן נו גם יש לה את המבט הזה

שהיא יעני משחקת אותה. אז אמרתי- או שהיא לא באמת עיוורת או שהיא שחקנית ממש ממש גרועה
ונכון, היא מכוערת

../images/Emo45.gifאני לגמרי איתכן!, גרועה ויפה לה יותר עם!

אח של אליסון מעביר בי צמרמורות (רעות), ההורים של ספנסר ממש מעצבנים אותי, ובכלל מעצבן קצת שאין בהן מרדנות מסויימת, כאילו ספנסר, ההורים שלך אומרים לך בפנים שהם לא מאמינים לך, והיא לא מתעצבנת, מנסה להסביר/לדבר/לצעוק כדי שיקשיבו לה, נכון שמאז דברים השתנו,ואמא שלה התנצלה, אבל מרגיש כאילו היא במקום האחרון בהיררכיה המשפחתית. ושאר הבנות, אומרים לכן שאתן לא יכולות לראות את החברות שלכן יותר (לא אחת, אלה כולן) ואתן מקבלות את זה בשלווה? לא לא נשמע הגיוני, אין טאנטראמס, אין פרצופים, הערות ציניות? ואיפה טובי?

adii1201

New member
אח של אליסון מעלה לי את הסעיף../images/Emo46.gif

ושיפסיקו לעשות ממנו חתיך, הוא ממש לא!!!!! ושיפסיקו לדחוף את אריה לכיוון שלו! טיפשה, יש לה את עזרא! וכן, ההורים של ספנסר ואמא של האנה
הן קיבלו את זה בשלווה והמשיכו להיפגש
ובאמת איפה טובי בפרק האחרון

Robin Sparkles

New member
../images/Emo6.gif

גם אחות של ספנסר מעצבנת! כל המשפחה הזאת!!!
אריה יכולה להיות טיפשה (עם כל זה שאני אוהבת אותה)..עומד מולה עזרא,עם חלוק,אוהב אותה והיא פשוט הולכת לה! זה בזבוז של עזרא!

Robin Sparkles

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

משהו כיפי:השבוע הזה..רובו משהו מעצבן:אנשים מסויימים משהו מצחיק:הכל! משהו טעים:המבורגר משהו חדש:היפנוטיק!
סרט טוב:ג'קאס 3.5 שיר טוב:Loick Essien ft. Tanya Lacey - How We Roll Mohombi feat.Nicole Scherzinger - Coconut Tree ה-שיר! Akon-Keep Up The Wanted - Glad You Came Flo Rida Feat. Kat Deluna - I'm Alright זמר/להקה טובים: ספר טוב: סדרה טובה:פל"ל!!! פרק שיצא לי לראות השבוע:פל"ל!! 2 הפרקים האחרונים היו כ"כ טובים!!!!!!! היום הכי הכי:ראשון בילוי השבוע:מסעדה ציטוט השבוע:ידיד שלי איבד את החוגר והלכנו להביא אוכל והוא רצה שנביא לו.. אני (מושיטה יד):"תביא את החוגר" ~~~ "אם אני לא יושנת גם את לא ישנה!" ~~~ היינו בכנס משתחררים.. חברה:"הוא לא הולך איתכם?" אני:"הוא משתחרר שנה אחרינו" חברה:"אההה נכון..יאוו איזה רע זה.אל תספרי לו את זה"
האדם שעשה לי את השבוע:חברות פירגון ו- למישהו מהפורום: איך עבר עלי השבוע:סבבה תכניות לשבוע הבא:שיהיה טוב!!!!!!!!! תמונת השבוע:

למעלה