סכמ"ש

Robin Sparkles

New member
נזכרתי בעוד ציטוט

הלכנו בקריה וחברה שלי אמרה שהיא צריכה להשתזף וידיד שלי אמר לה שהיא באמת צריכה והוא אמר שגם אני צריכה.. ואז התחלנו להשוות בין הצבע עור שלנו ואמרתי לידיד שלי:"אני לא צריכה!אני כבר שזופה,רק שאני צהובה!!!" ידיד שלי:"זה לא משהו שאת אמורה להגיד כשאת פה..או בכלל"
בבית שלי היה ריח של שרוף.. גיסי:"מה נשרף?" אבא:"עוד יום נשרף"

חזרתייייי../images/Emo24.gif

משהו כיפי:
היה לי מבחן אחד ממש טוב, יצאתי בתחושה טובה!(מחכה לציון במתח) ומבחן אחד קטסטרופה (אני עדיין בהלם שעברתי אותו) משהו מעצבן:
אין לי כמעט חופש, הסמסטר הבא מתחיל עכשיו. משהו מצחיק:
בחור אחד נגש ללשכה לחתום אבטלה, בדרך החוצה הוא רואה פתק "דרוש סיוע לגניקולוג", הוא חוזר חזרה ונגש לפקידה ומתעניין במשרה: "מה זו העבודה הזו?" אז הפקידה אומרת לו: "צריך להכין את הנשים, להרגיע אותן לפני, להפשיט אותן, לעזור להן לעלות לשולחן ועוד", הבחור שלא יכול לעצור את התלהבותו אומר לה: "מתי להתחיל?" אז הפקידה אומרת לו שהוא צריך לנסוע לאילת, הבחור שואל אם העבודה באילת, אז הפקידה עונה לו: "לא, בת"א, אבל באילת התור נתחיל." משהו טעים:
סושי מג'ינג'ר. משהו חדש:
שמלה יפה לים. סרט טוב:
פחחחח (אותה תגובה גם לספר ושיר, אולי שבוע הבא) סדרה טובה:
פל"ל ודם אמיתי. היום הכי הכי:
יום רביעי, יצאתי מהמבחן בעננים, מקווה לא להתאכזב מהציון. בילוי השבוע:
ראה סעיף ספר/שיר/סרט האדם שעשה לי את השבוע: פירגון ו- למישהו מהפורום: איך עבר עלי השבוע: תכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע:

Itay Simons

New member
../images/Emo9.gif

משהו כיפי: חמי געש!
משהו מעצבן: עדיין לא מצאתי עבודה \: משהו מצחיק: יום שלישי, כולו
משהו טעים: אמא עשתה טביט
סדרה טובה: אחים ואחיות
פרק שיצא לי לראות השבוע: אחים ואחיות 515 היום הכי הכי: שלישי ^^ בילוי השבוע: חמי געש, פריינדס אנדרגראונד האדם שעשה לי את השבוע:
איך עבר עלי השבוע: סבבה לגמרי
תכניות לשבוע הבא: למצוא עבודה

Itay Simons

New member
../images/Emo6.gif

אל תשכחי שאני נכנס ללימודים באוקטובר...קצת בעייתי להתחיל עבודה "רצינית" כרגע...\=

adii1201

New member
הו אל תדבר איתי על הלימודים

בהקשר של העבודה, זה נושא כאוב במיוחד

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמת שבוע קצת באיחור

משהו כיפי: בת דודה שלי באה לבקר אותי עם התינוקת החדשה שלה. היה כיף והתגעגעתי אליה (לבת דודה) כי לא ראיתי אותה הרבה זמן. חוץ מזה שבגלל שאני לא עובדת עכשיו ומרגישה טוב יותר אחרי הניתוח יש לי הרבה זמן פנוי אז נפגשתי עם מלא חברים ובני משפחה שרציתי לבקר המון זמן ולא יצא לי. משהו מעצבן: עד שהגיעה החבילה שחיכיתי לי בדואר גיליתי שהורידו לי פריט אחד שהזמנתי. אומנם זיכו אותי ב-67 ש"ח כשהפריט עצמו עלה 5 דולר אבל עדין הייתי מעדיפה את הפריט. חוץ מזה שהפסדתי במכירה הפומבית באיביי. התעוררתי באיזה פאקינג 4 לפנו"ב כדי להציע הצעה אחרונה לפני שסוגרים את המכירה אבל הציעו הרבה מעליי
משהו מצחיק: בעלה של חברה שלי בא לאסוף אותי היום מהבית וזו הפעם הראשונה שהוא ראה אותי אחרי הניתוח אז הוא שואל "נו, הניתוח הצליח?" עניתי שכן, ואז הוא אומר "אבל לא רואים" שאלתי מה בדיוק הוא מצפה לראות? (בכל זאת מדובר בניתוח פנימי ולא משהו שרואים כלפיי חוץ) אז החצוף הזה אומר לי "לא רואים שהגדלת"
אני סו לא צריכה להגדיל בובז מה אני נראית לו פליסיטי הופמן|הא| משהו טעים: קובה של דודה שלי
משהו חדש: 2 חולצות של שוגרלנד וטור בוק. 2 טבעות מגראס (פעם ראשונה שאני משקיעה כל כך הרבה כסף באקססוריז) ושלושה ספרים; של טינה פיי, החדש של הרלן קובן והחדש של רם אורן. סרט טוב: לא ראיתי סרטים. שיר טוב: LeAnn Rimes - Give עדי זה בשבילך
זמר/להקה טובים: מרטינה אהובתי ספר טוב: Lies That Chelsea Handler Told Me לא יודעת אם הוא טוב. מצאתי את עצמי יותר מתוסכלת מאשר משועשעת כשקראתי אותו אבל הוא היחיד השבוע שקראתי. סדרה טובה: סיימתי את Off The Map, ואת העונה השניה של 30 רוק. והתחלתי לראות את 9 החיים של קלואי קינג. זה מזעזע. פרק שיצא לי לראות השבוע: את פרק הסיום כדי להיזכר מה קרה בו בשביל שאוכל לכתוב את התסריט. היום הכי הכי: מממ חמישי בילוי השבוע: מפגשים עם חברים ובני משפחה היו הבילויים היחידים שלי השבוע. ציטוט השבוע: הבן של בת דודה שלי (בן 3) הציק לאחי הקטן שניסה להרכיב איזה משהו באיזה משחק דמוי לגו והתחיל לזרוק עליו חלקים אז אחי התחיל להיעלב ולהתעצבן ולזרוק על הילד בחזרה (אחי בן 13) אז הבן של בת דודה שלי צוחק עליו "מה אתה נעלב יא חנן" זה אחרי שהוא שמע שאני קוראת לו כל הזמן חנן כי הוא כזה חנון
נקרעתי עליו מצחוק ובת דודה שלי התעצבנה עליי שאני מלמדת את הבן שלה שטויות וקראה לילד שיבוא אליה ולא יקשיב לי אז הוא עושה לה "אמא, תכיני חמוצים"
למקרה שהסלנג שלנו לא הגיעו לאזורים שאתם מתגוררים בהם, לשלוח מישהו להכין חמוצים זה כמו להגיד "טוב טוב חפרת, שקט!" הרס אותי מצחוק
האדם שעשה לי את השבוע: יהונתני שלי כמובן
פירגון ו- למישהו מהפורום: עדי
איך עבר עלי השבוע: סבבה תכניות לשבוע הבא: עוד פגישות עם אנשים שלא ראיתי שנים תמונת השבוע: האינדיאני הקטן שלי
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

adii1201

New member
אאוצ'../images/Emo122.gif כלומר את צודקת

אבל אאוצ' בשבילה
איך השיר הזה בשבילי?
את משחיטה ילד תמים

LeAnnDylan

Well-known member
אאוץ' בשביל מי ../images/Emo12.gif

והשיר הזה בשבילך כי הקדשתי לך אותו |הא|

adii1201

New member
בשביל פליסיטי../images/Emo6.gif

השיר הזה יפה
יש לך עוד מאיפה שזה בא?

LeAnnDylan

Well-known member
אההה. חח אני מנסה לקרוא שוב את ההודעה

ולהבין על מי אפשר להגיד אאוץ'
לגביי השיר. הוא חדש אז אולי יבואו עוד מאיפה שהוא בא בהמשך כשיצא האלבום. כרגע יש לה רק עוד שיר אחד שהוא לא בדיוק חדש אבל רק לאחרונה הכרתי אותו אז אולי תאהבי אותו - http://www.youtube.com/watch?v=hzbSa1ZhnLU

למעלה