עונש

אורי 0

New member
../images/Emo8.gif פחות נפוח

(למה אין איקון של סיכה בבלון?) אבל גם נורא מרובע. ומקצועית - מעניין אותי איך סיפורים כאלה מתגלגלים.

נופשת

New member
הצעות יעול , אולי..

לארגן לקטינא צנצנת או אקווריום קטן לחלזונות, לרכוש בריסטול שחור גדול ועבה, ויחד עם שני הילדים לראות ולעקוב כמה ימים אחרי השבילים שהחלזונות משאירים על הבריסטול.. להסביר שוב לילדה את כל מה שאנו נוהגים להסביר במקרים כאלה.. לקוות כמו כל הורה שהקומבינציה של העשרת הידע על החלזונות וחייהם יחד עם הסבר על מה מקובל ומה לא מקובל בחברה שבה אנו חיים, יופנם בשלב זה או אחר.. ולהגיד תודה שזה כולה חלזונות שאפשר למצוא אחרים לקטינא, ולא משחק שעולה הון עתק.או לחילופין מכות לאח הקטן.. לומדים בחיים, אסור לשכוח את זה, לדעתי בשמחות..

יערה! ../images/Emo24.gif

שרינק נחמד היה לך. אבל מה? לא פולני. מה נעשה בלי רגשות האשם? איך נחייה? במה נמלא את החסר? ואיזה מורשת נעביר לילדינו?
...

Yaara77

New member
My 10p Anti-Polish Rule

Drorit Sweetheart I was raised on Polish guilt as vitamins. And I converted into an Anti-Polish Anti-Guilt one. So when people start to aplogise I always tell them "no aplogies, just compensations, chocolate is OK" "Why ?" they ask "Cause when you apologise, two people feel uneasy, but when you bring compensations, we both feel great. Can I get a Hug ?" End of 10p - Huggles Yaara

אבא גאה

New member
יערה

את אשה מ-ד-ה-י-מ-ה
אני מת לפגוש אותך....
תכתבי לך, מיד אחרי שאת חוזרת ואחרי שאני בא לביקור אנחנו הולכים לשתות קפה.

the conversion נראה לי

כמו קריעת ים סוף. הפולניות כל כך טבועה בדם שזה נראה לי התסריט לסרט MISSION IMPOSSIBLE. אבל בשבילך, הכל. שוקולד? אין בעיה. למרות שאותי אפשר לרצות רק עם איזה סטייק בריא או משהו מלוח. אז הנה קחי שוקולד (ליידי גודייבה - לא פחות!) וגם המון

פיכס עליכם...

איזה תיאורים ציוריים. חלזונות נמחצים. ג'וקים נמעכים ומתפוצצים. פורום של סוטים...
יופי שנפתר כמו שנפתר. נראה לי הדס ממש לענין. למה לא באה לפה יותר???

Yaara77

New member
What's the difference

You know what's the difference between Phychs-ology and Phychs-oscopy ? In the latter you need instruments. Wild Smiles Yaara (Sitting on my daughnut) Thailand

רק אל תנסי...

לאכול את הסופגניה הזו...
סופגניה. איזה מאכל טעים. ורק כמו שאנחנו יודעים להכין אותו. טוב גם האיטלקים לא רעים. אבל האמריקאים? לא נחמדות הסופגניות שלהם. סופגניות. אני בטראנס. עוד מעט חנוכה והחנות שעושה את הסופגניות הטעימות ביותר כבר שולחת רמזים לעתיד לבוא. מסך קידה מסך.

שמנתולה

New member
החג האהוב עלי הוא... סוכות!

יום אחרי סוכות מתחילים למכור סופגניות ואז יש חודשיים להתפטם עד חנוכה... (כמו הדובים, כך אני אוגרת שומן לקראת החורף...)

בגללך

אני שוקלת כבר לעבור F2M , ולפתח נטיה הומואית. (במקרה כזה, מה יישאר ממני המקורית?)

למעלה