שחקן השבוע

sapir aloud555

New member
גם אני חושבת.

(תבקשי את הכרכים כבר. נגמרה שנת הלימודים!) וגם אני שונאת מרי-סו's. @__@

ווינגז

New member
הממממ

- איך התחלתי? חברה הכירה לי את המשחק כשהוא עוד היה בבטא. החלטתי שזה נראה ממש כיף, אז נרשמתי. אחרי חצי שנה בערך פרשתי, וחזרתי לשחק כמה חודשים לפני שהפורום הוקם (מה שמביא אותי לשאלה השנייה שלך). - יעל (ToryMaster) ואני שיחקנו לנו להנאתינו
במייפל תוך כדי שיחה בפלאפון, ותהיתי בקול רם איך זה שאין פורום למייפל בתפוז. דיברנו על זה במשך כמה ימים, עד שהחלטתי לפנות להנהלת תפוז ולראות מה יקרה הלאה. תוך יומיים בערך הפורום הוקם (25.12.06) והשאר היסטוריה

miss_t

New member
בא לי לשאול

איפה את רואה את עצמך בעתיד? מה השאיפות שלך והחלומות? יש דברים(חלומות) שאת רוצה לעשות ואת לא יכולה כרגע? האם את חושבת שתמשיכי לשחק מייפל כשתיהי בת 30?

ווינגז

New member
יו, עוד שאלות, כיף לי../images/Emo122.gif

איפה את רואה את עצמך בעתיד? ניסיתי לענות על זה, אבל כל תשובה יצאה או מרירה מידי או מבואסת מידי. לכל דבר יש זמן, כרגע אני לא מסוגלת לראות את עצמי אחרי הצבא (שלא לדבר על הגיוס עצמו, שככל שהוא מתקרב אני מאבדת את מעט השלווה שעוד הייתה לי
). מה השאיפות שלך והחלומות? שאיפות? זה אולי נשמע קיטש, אבל זה באמת נכון מבחינתי - ללמוד לקבל את עצמי לטוב ולרע, לא לפחד לעשות דברים כדי להתקדם לתוצאה שבסופו של דבר תתרום לי, לפעול לפי המוטו שלי באמת, לא רק להגיד שזה מה שאני מאמינה בו... ולהיות אדם טוב יותר, עם כל מה שכרוך בזה. יש דברים(חלומות) שאת רוצה לעשות ואת לא יכולה כרגע? יש הרבה דברים שאני לא יכולה להגשים כרגע, בין אם לטייל למקומות כאלו ואחרים או להתקדם הלאה בדברים שאני אוהבת בלי לפחד. לאט לאט.
האם את חושבת שתמשיכי לשחק מייפל כשתיהי בת 30? מי יודע מה יקרה? יש לי עוד קצת יותר מ-11 שנים וחצי לחשוב על זה.

miss_t

New member
../images/Emo45.gif אם כבר ציינת

מתי תאריך גיוס? יודעת לאן תלכי? זה משנה לך? תרצי להיות צלמת צבאית? לוחמת? פקידה?

ווינגז

New member
יו, שאלות זה כיף../images/Emo6.gif

מתי תאריך גיוס? 20.12.07 יודעת לאן תלכי? כן זה משנה לך? בוודאי
תרצי להיות צלמת צבאית? לוחמת? פקידה? צלמת צבאית, ווהו.

miss_t

New member
ועוד אם כבר....

מה עד הגיוס? עבודה? בילויים? טיולים? ואמממ משנה לך באיזה חיל תיהי? או שממש בא לך מדים של חיל הים השווים ביותר ~משוחדת~

ווינגז

New member
הממממ

מה עד הגיוס? עבודה? בילויים? טיולים? אני מניחה שבעיקר לבלות עם חברים, מקווה גם לטוס לטייל לתקופה קצרה (כמעט החלטתי לפני כמה ימים לטוס בספונטניות, נגיד). אנוח עד תחילת שנת הלימודים ואז אתחיל לחפש לי עבודה, בינתיים הכל עמוס לגמרי. להתקדם קצת בצילום, להעלות תערוכה בקרוב [יש מקום, ווהו] ובאופן כללי - להרגע מעט. ואמממ משנה לך באיזה חיל תיהי? משנה לי, כן, כי השאיפה שלי בשנים האחרונות הייתה לתפקיד מאוד ספציפי בחיל מאוד מסויים

למעלה