שאלות מדרסים וחזרה לריצה אחרי שבוע

מרב.

New member
נועה,

אני לא מבינה במדרסים, אבל- הצטרפתי השבוע ל"איילות". יש להם מחירים חסרי תקדים לנשים (300 ש"ח לשנה!!!) ורשימת הטבות מפליגה, שאחת מהן כוללת מדרסים במחיר מוזל אצל מישהו ששמעתי את שמו בפורום ריצה וטריאתלון כמה וכמה פעמים. אין לי מושג כמה עולה לעשות מדרסים בסבסוד של קופ"ח, אבל שווה לך לבדוק את האופציה הזו דרכו, עם או בלי חברות לאיילות... תיכנסי לקישור ותחפשי למטה יותר את ההטבות: http://www.ayalot.com/modules.php?name=News&file=article&sid=625

הבעיה שהם לא רצים באיזור שלי

מדרסים בסבסוד עולים 200 שקלים במקום 900. אני אנסה ואם לא ילך, ארשם לאיילות ואעשה דרך תמיר כפיר. דיברתי איתו. הוא עושה רק את הפרופשיונל. יעלו 900 שקלים ועוד 300 רישום לאיילות (שמחייב 4 מרוצים בשנה. כרגע לא ברור לי שאוכל לרוץ
)

מרב.

New member
את לא חייבת לרוץ איתם.

המפגש בשבתות הוא חברתי ולא מחייב, רצים סה"כ 8-9 ק"מ. אני מגיעה כשמתאפשר לי ויותר בשביל החוויה החברתית מאשר בשביל הריצה עצמה. מה שהם נותנים זה באמת הנחות במירוצים והטבות מפליגות (חליפת ריצה, הנחה בקנית נעלי ברוקס ועוד ועוד), הנחות בטיפולי פיזיו ובדיקת ארגומטריה. מהשנה הנוכחית יש הסדר שווה ביותר לשירותי אימון עם מאמנים מצוינים, אבל זה בגדר בונוס. ובוודאי שתרוצי נועה!
"אולי זה רק משבר קטן וזה עובר"
תנוחי, תשמרי על כושר ע"י אימוני קרוס- ואת תשובי לריצה, זה בטוח (וטפו ליתר ביטחון
)

../images/Emo22.gifמתחילה לשקול את זה ברצינות

לאור העובדה שמצב הרוח השתפר אחרי ריצה של שישה ק"מ בשבת ועוד אחת של שבעה, אתמול. הקצב עדיין איטי וטוב שכך. הגוף שלי שומר על עצמו. אתמול כבר היה פחות לאט משלשום. ברגל נשארו כאבים עמומים ביותר. עדיין מתלבטת לגבי מדרסים ב900 שקלים.

bs69

New member
אין מה להתלבט לגבי מדרסים

מדרסים פותרים בעיות קימות ומונעות בעיות בעתיד....מומלץ בחם מדרסים אם את מתכוונת למדרסים של תמיר כפיר ב900 ש"ח שוווה ,מעבר לזה שעוזר מאוד ההרגשה מדהימה בזמן הריצה ממש רחוף....מכירה את תמיר אישית איתך לאורך כל הדרך , עד שהבעיה חולפת

900 שקלים+300 שקלים הצטרפות לאיילות

שמחה בשביל מי שזה לא משהו שהוא צריך להתלבט לגביו.

חבר צוות שלי שרץ מרחקים דומים לשלי

אמר שהמדרסים של קופת חולים, אלו שעולים 200 שקלים, עזרו לו מאד. זו הסיבה שאני מתכוונת לנסות אותם. אם לא יהיה טוב, אני אעביר אותם לנעליים שאני עומדת בהן בכיתה ואקנה מדרסים מקצועיים לספורט.

מור שלז

New member
לא הספקתי להגיב

אבל ראיתי שקיבלת תשובות מעולות. מנסיוני: אני היום רצה עם זוג המדרסים השלישי שלי. הראשון היה במימון קופת חולים - והאמת היה על הפנים השני היה פרטי, השקעתי הון כסף, ולא נתן תמורה. הזוג השלישי והנוכחי שלי הוא של תמיר כפיר (כמו שאתן רואות מהארוח) והוא פתר לי בעיית כאבים קשה שפשוט השביתה אותי מריצות. אבל כאמור זה הנסיון האישי שלי, ואני מכירה הרבה אנשים שרצים עם המדרסים שלי לא עזרו בכלל, ומרוצים מאוד. איך הרגליים היום?

אתמול יצאתי לריצה והרגשתי כמה חשוב

לי לקנות מדרסים. הצלחתי לרוץ ששה קילומטרים. לא כאב אבל היה רגיש. רצתי לאט מאד וקיצרתי לששה קילומטרים שרצתי ממש לאט ובדופק נמוך. בגלל הרגישות ברגל, הרגשתי איך אני מניחה את הרגל לא נכון על הכביש. זה שילוב של העקמת והפלטפוס. קבעתי תור לאורתופד ומצאתי מקום מומלץ במודיעין שאפשר לקנות מדרסים דרך מכבי ב200 שקלים ברגע שהאורתופד יפנה אותי. היום אשוב לקרוס טריינר ומחר ספינינג. אם הרגישות לא תעבור, אני אמשיך בהם עד המדרסים. החלטתי לקחת סיכון של 200 שקלים. אם לא יעבוד, אני אשתמש באלו של קופת חולים לעבודה (מורה - כל היום על הרגליים) ובשניים לריצה. מקווה שבכל זאת תפתר הבעיה עם מדרסים ב200 שקלים ואם צריך, פיזיותרפיה.

מור שלז

New member
אני איתך ../images/Emo140.gif

כאמור, אני כיום רצה עם מדרסים של תמיר כפיר ומאוד מרוצה. אבל גם אני התחלתי קודם כל ממדרסים של קופת חולים, וכשזה לא הספיק התקדמתי. אחד הדברים שקשים לי עם התחביב הזה זה העלויות המטורפות. ואני מאמינה שלא צריך להתחיל ישר עם הכי יקר, הכי טוב, הכי הכי. ואני מכירה המון אנשים שלא רצים עם מדרס בכלל. תרגישי טוב, ותעדכני מה עבד לך!

../images/Emo51.gif

בעיקר בפורומים של הגברים לפעמים נדמה לי שכולם מיליונרים ושמי שלא מוכן לקנות הכי יקר ומייד, הוא לא באמת ספורטאי...

למעלה