אך ידעתי שזה מה שיהיה

עלמה 3

New member
../images/Emo123.gif אך ידעתי שזה מה שיהיה ../images/Emo35.gif

כפי שידוע לפני כיותר משנה היתה איזה שהיא התפייסות ונוצר קשר עם המשקפים, ילדיו של מורכב. אני לא יודעת האם לקרוא לזה התפייסות , אני חשה שעדין המפלצת הממורמרת שולטת בחוטים...והיא מספרת לכולם על ההתפייסות ושהיא בעצם נקיה ועשתה את שלה... שיחררה את ילדיה לידיו של אביהם..!!! בקיצור, המשקיפים אף פעם לא חגגו עמנו חג במשך כל שנות הכרותינו.. מעולם לא ! בפסח החג הקודם... היו תירוצים , אשר התקבלו ..בלית ברירה..נו שויין.. אבל עכשיו מה ???? המשקיפה כבר לפני שלושה חודשים, אמרה שנשארת בבסיס, אני נוטה להאמין שהעדיפה כך..! משקיף, שאוהב לבוא ולהיות איתנו בביתנו, בפעם האחרונה אמר שהוא אוהב לבוא אלינו..ולבקר..ולישון. מאז ביקורו האחרון, הטלפונים פסקו... שוב ניתק מגע, מהחשש איך יגיד שהוא לא מגיע לחג ! מורכב הזמין אותו לפני כחודש , ואף שוחחו על כך לחגוג יחד עם משפחת המורכב..והוא שמח ורצה לבוא... ואני בבפנוכו שלי, ידעתי.. שהמפלצת לא תרשה לו להגיע...ואכך כל קרה.. אתמול המורכב שוחח איתו על האיסוף..מתי , איפה וכמה... והמשקיף , אמר שהוא לא יכול... כי הוא עובד... הוא חושש ומתבייש לספר שהמפלצת לא מרשה... אז תגידו, איזה התפייסות זאת ? מה שנותר לי , בימים אלה של חגים , ברכות וסליחות .. זה רק לברך אותה שתחכים, שתסכיל ושתקבל שלמשקיפים יש אבא שאוהב אותם ורוצה להיות גם בקירבת, אפילו קצת. הייתי חייבת לשתף , זה אוכל אותי ... תודה על ההקשבה, עלמה

../images/Emo151.gifקראתי , עלמה ../images/Emo151.gif

זה עצוב , למה אלוהים בורא אנשים שפוגעים בילדיהם???למה? עלמה ומורכב אין מה להגיד חוץ מאשר להתפלל כמו עלמה ולברך את האשה-ה"אמא" שנאטמה לצרכי ילדיה לטובת הנקמה.הלוואי ואלוהים יפתח לה את הלב,אמן. אני שולחת לכם ליצנים לנסות לשמח אותכם בחגים הקרובים.
שנה טובה ומאושרת עם המון בריאות ונחת!

עלמתי האהובה והאוהבת כל כך

אין אין נשמה גדולה כמו שאת. מורכב צריך להיות גאה בך על האהבה שיש בך לילדיו ורצונך העז שיהיו ויחלקו אתכם את החג. חבל שההיא מקלקלת הכול. אני כל כך מקווה שאולי עוד יהיה שינוי (החג מתחיל בעוד כ-7 שעות..) ואם לא, אין מה לעשות, אתם עשיתם הכול והילד יודע בליבו בדיוק עד כמה הוא רצוי ואהוב. התשלום יגיע בבוא היום. הילדים גדלים ומתחילים להבין מי הצד הפוגע ומי הצד המחבק והמאמץ אל הלב. אוהבת אתכם ומאחלת לכם המון שלום ובריאות ושלווה בשנה הבאה עלינו לטובה, אמן,

בונוסית

New member
יעלי כתבה כול כך יפה שאין מה להוסיף

יום אחד הילדים יבינו, לצערי, איזה אמא יש להם (ואולי עדיף שלא יבינו..). אין לך מה לעשות חוץ מלחכות.. שזה לא יהרוס לכם את החג! ששנה הבאה תהייה יותר טובה... אמן

1נתי 1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כמה שאני מבינה אותך אצלנו - בן זוגי כבר לא יוצר קשר (פשוט הרים ידיים - כי נמאס לו להתחנן) אבל אני רואה וחשה את הכאב שבליבו על ריחוק ילדיו - ופיזית הם גרים במרחק 5 דקות הליכה מצטרפת לברכתך שהלואי וכל המרעילים והמרעילות ישכילו ויפקחו עיניים ויראו את הנזק הנגרם לילדיהם/ן ושתהייה שנה של קרוב לבבות ואיחוד משפחות

שיט, לא מצליח לי../images/Emo10.gif

אם מישהו יודע ללמד אותי איך עושים קישור מהקאזה ושולחים לפורום, אני אשמח. השיר מקסים כל כך.

עלמתי היקרה

האמת שאני כבר לא מבינה כלום,מדובר בשנים גדולים ובוגרים שלא מצליחים להתגבר ולהבין את החיים. ההשפעה של האקסית היתה צריכה כבר מזמן לעבור ותובנות חדשות היו צריכות למלא את ראשם. מי ייתן ובשנה החדשה הם יבינו ולא יוותרו על הקשר עם אביהם אחייהם ואיתך. חג שמח

rolan

New member
עלמה ומורכב יקרים

ש נ ה ט ו ב ה
עכשיו... מחזיקה אצבעות שזה יום אחד ישתנה ואם לא... אתם כבר יודעים - פרק ב'
נשיקות לנשם ומיוחדת

עלמה 3

New member
יוניץ' גם אני לא מצליחה להבין...

כנראה שרמת הפוגענות וההשפעה שלה כך גדולה בהם, שהם אפילו לא יכולים לחשוב אחרת או לנסות, א"פ שהיו סממנים להתחלה כל שהיא... הם אלה שפנו להתפייסות ובקשו קשר , קשר אחר - סוכם שיהיה קשר יותר יציב , גם עבור ילדנו המשותפים... אני לא מאשימה אותם, זה מה שירשו מאמם, קשרים לא יציבים , אפילו עם קשרי דם...אבא שלהם.

עלמה 3

New member
יעליק, תודה אני כל כך אוהבת את השיר

אני יעלה אותו בקאזה...ויגביר את הרמקולים... זה המוטו של - " רק אהבה תנצח " תודה ,

אולי קצת ינחם

אתכם לדעת איזה ילדים טובים הם. כי ברור שהם לא רוצים לפגוע בהורים. אמא מאד חשובה להם , אולי הם יודעים שהיא תהיה לבד בלעדיהם ואילו אבא - עם כל הכאב יהיה אתך ועם ילדכם. אז נכון שזה עצוב אבל זה חשוב לקחת בחשבון את כאב הזולת.אני משערת שבין השאר הם מזהים אתכם כחוליה החזקה בשרשרת...יש בכם יותר כוח לסבול.

זה נורא יפה מה שאת כותבת ,סביבוש

אבל הם פוגעים באבא והוא חלק מההורים. יותר מזה הם פוגעים בעצמם בכך שהם משמרים את המתח ולא זוכים להורים מתפקדים במלא מובן המילה. אגב שוב אני אומרת,מדובר על בוגרים(חיילת ומתבגר). מקובל עלי נאמנות לאמא שאיתם יומם וליל,אך אבא מורחק על ידם,וזה נראה לי חבל וקצת קשה לראות בכך נחמה.... שנה טובה גם לך

לפעמים

כשברור שתהיה פגיעה בכל מקרה- הילדים מעדיפים לפגוע בזה שימשיך הלאה. כי במצב חרא כזה פגיעה מובטחת. לא? ולא שזה הרצוי - אלא המצוי.ודאי שהם פוגעים גם בעצמם , אבל תחשבי על הילדם כמה רע להם.לראות אם אומללה וממורמרת כל יום... וזה שהם קצת מבוגרים לא הופך אותם לבוגרים. הם דיין ילדים ששבויים בתוך הכאב (והמניפולציות) של אם.

עלמה 3

New member
סביבוש אני פשוט הבנתי והאמנתי

מדיברי האם, שהילדים צריכים אבא ורוצים ושל המירמור והאוממלות עברו לה, אך מפעם לפעם ומחג לחג ומארוע לארוע, אני מבינה שזה נשאר אותו הדבר.. והם צריכים להמשיך ולתרץ את השיטים שלה... כך גם אני רואה את זה שהם שרויים ושוביים בתוך המניפולציות שלה. וזה אכן מדכא ורע לחיות אם כזה דבר, מעניין איזה חיים יהיו להם בהמשך או איזה זוגיות תהיה להם ???? כמו של אמא או כמו של אבא מתוקנת ! סתם מתוך הירהורי ליבי.

סביבוש

אני בהחלט מבינה את הגישה שלך ואין לי ספק שישנם ילדים שנאמנים לחלש,אבל אני מכירה מצבים שהילדים נמשכים לצד שרחוק יותר ולפעמים בלתי מושג ,במילים אחרות ,את אמא יש להם והמון ומכיוון שאבא לא בסביבה הטבעית דווקא אליו הם שואפים,ולא פעם אנחנו אומרים ,איך יתכן שאבא לא היה שנים בתמונה ואנחנו כן ,היום כשהם גדולים הם רוצים אותו וללא תנאי. ראי דוגמת אור וסיפור השם בדף הקשר,ראי את הסיפור שלי עם הבנים שלי ,שבכל הזדמנות רצים לאבא שמעולם לא היה בתמונה. טוב לא כולם אותו הדבר

עם כל הכבוד ללויאליות

שלהם אל האם.בהחלט יש להם לשמור על קשר בריא וטוב עם אביהם. זה צאיל להיות גם האנטרס של האם אם טובת ילדיה חשובה לה

rolan

New member
../images/Emo93.gif איך לא ידעתי שכך זה יהיה?....

לא רוצה לקלקל לכם את החג... אבל חייבת לשחרר קצת כעס... הבוקר שלנו התחיל לפני שעתיים בערך. ישבנו אוהי ואני בחוץ - כוס קפה, בריזה וציוציי ציפורים. סייחה הלכה לאבא, שבלולית עדיין נמה את שנתה. כעבור מספר דקות, הקיצה, התארגנה ויצאה אלינו עם כוס קפה. ישבנו, פיטפנו ואז נכנסה הביתה להתארגן לקראת נסיעה לחבר שלה, שנשאר בבסיס. אוהי ביקש שאשים לנו מוסיקה. אני בחרתי את שלישיית גשר הירקון - דיסק ישן נושן שמזכיר לי את הילדות. תוך דקותיים עלו הפיוזים... מה את שמה את המוזיקה המגעילה הזאת? אם אני אשים לך טראנסים את לא תתרגזי? ואני עדיין לא קולטת מה היא רוצה.... והטונים עולים והכעס פורץ בכל עוצמתו. אני שותקת עדיין... מקווה שתחליף את הסגנון למשהו שקל יותר לעיכול... היא ממשיכה- את הורסת את כל הטוב שקרה בזמן האחרון... כאילו דהההההה?.... ואת לא מפסיקה את המוזיקה המגעילה הזאת, לא מחכה שאלך מכאן... יווווווווווווווו אני לא יכולה, אני מתפוצצת... באמת חשבתי שהגענו למנוחה והנחלה, חשבתי שזהו, היא השלימה, מקבלת, רגועה. הנה זה בא - כמו פצצה!!! באמת, איך לא ידעתי שכך זה יהיה?....

למעלה