אך ידעתי שזה מה שיהיה

רולן יקרה שלי

המנוחה והנחלה אלו רגעים קטנים של אושר והנאה... שבלולית כנראה במחזור אז קחי זאת בקלות,ואולי ביוץ או סתם טרום פגישה עם החבר. קחי אוויר וחיבוק חזק מאוהי ודלגי על ההתפרצות שבטח עליה עוד תגיעה התנצלות בערב. אוהבת

blonda3

New member
רולן../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

זה קרה אתמול אבל.... כנראה שיש "חומר נפץ" שצריך "להתפוצץ", לצאת החוצה ואז מחפשים טריגרים כדי לעורר אותו או כדי לתת לו לצאת החוצה.... ואולי אלו שאריות של גיל ההתבגרות שכידוע לפעמים לא נגמר גם בגיל 40.....
אז אולי משהו עיצבן אותה והיא לא ידעה לרסן את עצמה והתפרצה....
כנראה שהשקט האמיתי הוא רק כשאנחנו נמצאים ב-שניים.....

../images/Emo24.gifאבל רולאן זה גיל ההתבגרות

אי אפשר לדעת באיזה רגע הכי לא צפוי תיפול הפצצה

*יערית

New member
../images/Emo24.gifקצת מאוחר אבל...

לעולם זה לא מאוחר... רוצה לומר משהו ומקווה שתקחי את זה בצורה חיובית ואל תכעסי רולנצ'וק.. כולכם ישבתם לכוס קפה... מה היה קורה לוּ הייתם מתייעצים על מה הולכים לשמוע מכיוון שיש שם בחורונת צעירה ממכם שבטח המוסיקה הזו לא מדברת אליה? אולי הייתם מתפשרים על מוסיקה שמדברת אל כולכם? אני אישית אוהבת את שלישית גשר הירקון...זה משהו מהדור שלי, אבל הסייחה זה עבורה ענתיקה ולכן נתנה לך כדוגמא את הטראנס..תארי לך שהיא לא היתה שואלת ומיד שמה את הטראנס וקובעת לכם א העבודה הזו שעליכם "לסבול" מוסיקה שמרעישה לכם באוזניים. אם אתם כבר יושבים יחד...ונהנים בחברותה כולכם{זה לא שאת ואוהי לבד}אז נהנים עד הסוף... וכשהיא אומרת "את הורסת את כל הטוב שקרה בזמן האחרון" זה אומר,אמא את מאוד התחשבת בי עד עכשיו,שיתפת אותי, גילית רגישות לגבי צרכיי{ובטח עשית זאת עד כה...אבל מאז שחלתה זה עמד אל מול עיניה יותר בולט} הציפייה שלה היא אולי באמת לשיתוף ולא לקביעת עובדות. וקריזות יש לכל אחד מאיתנו...לא צריך לשפוט בזמן הזה שאולי שמא זה תפוס שיחזור על עצמו... בינתיים הרבה הרבה הרבה נשיקות וחיבוקים רע לי עם זה שהימים האלו מוקדשים למשפחתי ואני לא מתפנה ל
איתה... זה עוד יבוא
אוהבת אתכם

rolan

New member
ממש לא מאוחר

תמיד טוב לשמוע עוד דיעה, ללמוד משהו חדש, ודרכך יערית יקירתי, אני לומדת המון. תמיד תמיד רוצה לשמוע אותה, אף שלאחר שיחת הטלפון התברר שלא כ"כ הובנתי...
בינתיים יש דיווחים חדשים - מצב הרוח - נ פ ל א

rolan

New member
ושוב... איך לא ידעתי שכך זה יהיה!..

עכשיו התפזרו כולם - ברווז, טליה, חתלתולית של אוהי ואמו, חזרו כל אחד לביתו, לאחר ארוחת צהריים משותפת איתנו ועם שבלולית וסייחה. היתה אווירה נפלאה, צחוקים ואוכל נפלא לטעמם של כולם - כל אחד ומה שהוא אוהב, ממש כמו בכל בית!... בסוף הארוחה קפה, תה, עוגות, צחוקים וכייף, אפילו הצלחנו (אוהי עם נדנודיו) להביא את כולם לתמונה משפחתית משותפת - מי בתמונה? כולם!!! שנינו וילדינו, יענו... הילדים שלו והילדים שלי
עכשיו אוהי מסתובב כמו טווס ואומר לשבלולית ששוטפת כלים - נו? נו? הצלחתי לשכנע את כולם להצטלם?.... כולם נהנו... גם ברווז שתמיד אומר שזו הפעם האחרונה ורק בעוד שנה יבוא שוב... ותמיד הוא בא ונהנה
חג שמח היה ומאחלת לכולם המשך מוצלח

ממש כיף לקרוא אותך רולנית

איך אומרים במרוקאית-יום אסל יום בסל....יום צנון מקווה שהברווזון יהפוך במהרה לברבור...

1נתי 1

New member
קריזות

איך אומרים עלינו הנשים - לא צריך הרבה בשביל להוציא אותנו מהכלים וזכור לי גם תקדים שאישה זוכתה מרצח - בגלל תסמונת קדם ויסתית אז המחזור - מעלה את סף העצבים גיל ההתבגרות - עם הקריזות שלו מתח עם החבר - מוסיף שמן למדורה אז שמחה שהקריזה של השבלולית חלפה מהר ואל תדאגי - תהיינה עוד הרבה קריזות קחי הכל בפרופורציה שזוהי קריזה קצרה והנה החיים שבים למסלולם ולפעמים אפילו לאחר משבר - המסלול חלק יותר שנה טובה לכולכם

*יערית

New member
אהה../images/Emo13.gif

ירד לבסוף האסימון
אין כמו מצב רוח ניפלא לתחילת השבוע והשנה

עלמה 3

New member
רולנית , הרי זה ידוע , בני הנוער

המתבגרים .. החיילים... רואים בהוריהם..ייענו עתיקים ומוסיקה לא לטעמם משהו... זה לא נורא ..זה יחלוף.... ויתכן שהשבלולה... גם רצה ככה קצת יחס ותשומי...ולדבר על מה שהיה ויהיה ותגידי רולן, את מתרגזת שהיא שמה " טרנסים" ....

blonda3

New member
לעלמה../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif

רק סבלנות ואמונה ובינתיים לשחרר אותם ואפילו לתת להם להבין שאתם לא כועסים ומבינים אותם שקשה להם וכו' כי הם "נקרעים" בין שניהם.... ואולי הזמן יעשה את שלו מקווה בשבילכם. שנה טובה למרות הכל

עלמה 3

New member
אהלן, בלונדה ../images/Emo74.gif שנה טובה ומתוקה

לך ולבני ביתך, הרבה אושר שלווה ואהבה
תודה,

למעלה