הוצאות החתונה מוגזמות

adish2

New member
../images/Emo123.gifהוצאות החתונה מוגזמות

צפית בתוכנית בפה פעור. איך משדרים תוכנית כזו בטוליזיה מבלי לברר את הפרטים עד הסוף. המחירים הראשוניים שרשמתים לא מציאותיים. קודם כל לא בוחרים אנשי מקצוע לפי המחיר, אלא לפי המלצות. ישנם פורומים מוצלחים כמו פורום חתונות של תפוז ושל מתחתנים ושם מבררים לגבי אנשי מקצוע, אחרת יכולות להיות פדיחות איומות לגבי אנשי מקצוע לא מיומנים או לא אמינים. כנ"ל לגבי צלם, שמלה ואולם. לגבי האולם המחיר שהם קיבלו הוא אסטרונומי. אני יודעת באופן אישי שאירוע באיזור הצפון עולה קצת יותר מחצי מהמחיר הסופי שהם קיבל. עדיף לעשות אירוע בצפון לארגן הסעה ולא לשלם כלך הרבה על אירוע שברור שלא יצליחו לכסות אותו. אם יוצאים מנקודת הנחה שכל אורח משלם כ-200 שקלים אין סיכוי שיצליחו לכסות. לסיכום אני חשובת שהתוכנית היום היתה לא מציאותית ולא הציגה את כל האופנים האפשריים של הכנת אירוע כזה

g u t e 4

New member
בשביל זה צריך לקבל כמה שיותר הצעות

עולם האירועים מכיל כ- 100000 נותני שירותים מתחומים שונים אין לי ספק ששופינג נכון יוזיל בצורה משמעותית ואם שמתם לב בתוכנית אז החסכון מתחיל מהחיפוש עצמו רק בגוטה תוכלו לשלוח SMS לנותן השירות בחינם ולכם נותר רק לאסוף נתונים

adish2

New member
פיספסתם את הכוונה

הכוונה שלי היא שהמחיר הראשוני שאמרו בתוכנית של 170000 ש"ח הוא מופרז בעליל ו 40000 השקלים שחסכו להם בתוכנית הוא פיקציה מפני שמנסיון אפשר לעשות חתונות ברמה גבוהה גם בפחות ממה שהם הציעו להם גם אחרי החיסכון נ.ב לגבי האתר גוטה אתר מצויין וקבלתם אכלה פרסום אבל לא בוחרים בעלי מקצוע רק בגלל שיקולי מחיר אלא אחרי שרואים עבודות ושומעים המלצות אנחנו הגענו לבעלי מקצוע רק מהמלצות בפורומים בתפוז ולא חסר ויצאנו מרוצים עד הגג -:)

g u t e 4

New member
gute.co.il הוא במה לתחילת התהליך

אני מסכים איתך שהמחיר זה לא הכול ובגלל זה יש את גוטה שאיתו אתם יכולים לפתוח בתהליך: 1. סינון ראשוני 2. חסכון של אלפי שקלים בשיחות טלפון 3. תנו לנותי השירות לחזר אחריכם 4. והכי חשוב - תאספו אינפורמציה כגון: המלצות, יכולות, תמורה עבור כספכם וכל זה בשליחת הודעת SMS ישירות מגוטה בחינם ובמהירות

liatnati

New member
קשה לסנן שאין לכם כמעט כלום במאגר

העיקר הפרסום בזכות זוג שלא מחובר לעולם ...

g u t e 4

New member
עם 2500 נותני שירותי תוכלו לסנן

גוטה נותן מענה לכל סוגי האירועים ולא רק לחתונות על כן עם מאגר של מעל 2500 נותני שירות מתחומים שונים בטוח תוכלו לסנן, לקבל הצעות מחיר, לבחון המלצות שהשירות לגולש הוא בחינם

adish2

New member
מספיק כבר קיבלתם פירסום

אתם נלחמים בדעות בשביל האתר שלכם אבל לא יכול להיות שכולם רואים חוץ מכם שהתוכנית היתה מיותרת והזוג שהתראיין היו שני מעופפים שחיים בסרט שמצליחים להגדיל את המינוס חודש בחודשו בלי קשר לחתונה והם עוד נותנים עצות!!!!! התוכנית הזו הרסה את כל המוניטין שהיה לה עד עכשיו, איך אפשר לצפות על התוכנית ולהאמין למה שנאמר בה אם מה שהיה בתוכנית האחרונה היה תלוש מהמציאות

ruven77

New member
תכנית מיותרת ומנותקת - לקרוא!

לפיני גרשון, בתכניות קודמות הבאת עצות מועילות לגבי חסכון בהוצאות שוטפות הנוגעות לרובנו כמו חשמל,רכב, קניות בתבונה ובנקאות.אך הפעם דומה שהגדשת את הסאה.במציאות בה אלפים נאבקים על פת לחם,בתי תמחוי קורסים,אנשים הולכים לישון רעבים וילדים חולמים על בשר פעמיים בשבוע - זה באמת כל כך חשוב לעזור לזוג ילדים מפונקים לחסוך אלפים על שמלת כלה,די.ג'יי,התלבטות קורעת לב בין חזה פסיון בצנובר לעוף ביין כדי למנוע מהם לבזבז,רחמנא לצלן,170,000 ש"ח? תתעורר,לעזאזל!

rpoldi

New member
די כבר עם הדמגוגיה הזו

התוכנית הזו לא מיודעת לכל האלפים הנבקים על פת לחם, בתי תמחוי וילדים החולמים על בשר פעמיים בשבוע. התוכנית הזו מיועדת לשכבות הביניים שכן רוצים חתונה מפוארת, וכן מחזיקים שתי מכוניות, וכן טסים לחו"ל פעם בשנה, וכן מחזיקים דירת ארבעה חדרים במרכז ועדיין רוצים להנות מהחיים מבלי להצטרך לחיות באובר כל החיים. שנה טובה לכולם!

ruven77

New member
תגובה

ואולי כדאי להקדיש בכל זאת מחשבה לכל אלה שמזלם לא שפר,ולו פעם?

rpoldi

New member
בחייך אחי, היו כבר ים תוכניות על כל

מיניי ארגוני תרומות כמו שהיה לא מזמן בטלוויזיה עם יצפאן ולפיד... כולנו ראינו והיזדהנו ובאמת כואב לכולנו לראות ילד קטן בלי צעצועים או אוכל. אבל דחיל ראבק מה הקשר לתוכנית של פיני? התוכנית באה לשרת אנשים שכן!!! יש להם כסף ורק צריכים טיפים לשפר את מצב החשבון שלהם, ולא לקחת משפחה בלי הכנסה שחיה בזבל ולשנות את החיים שלהם ב 180 מעלות.. אני חושב שאתה קצת מגזים ביכולות ובכוונות האמיתיות של התוכנית של פיני. שיהיה לכולם שבת שלום ושנה טובה!

מסכימה עם rpoldi

הוא צודק 100% מטרת התכנית היא לעזור למעמד הביניים לצאת מהמינוס. אם מראש היו עושים תכנית איך לעזור לעניים לצאת מהעוני אז זה היה נושא התכנית. אבל לא - התכנית היא על אנשים ממוצעים +- עם כל הצער שקיים עוני גדול במדינה זהו לא נושא התכנית.

ruven77

New member
לאגמים

וזה כולל מטומטמים שקונים פיס מעל 1000 ש"ח לחודש? זבש"ם!

נו ברורר שהכוונה היא לא למטומטמים

שרוכשים פיס ב-1000 ש"ח לחודש ולכל אוהבי המותגים, כי עם זה גם אני כמובן לא מסכימה. אבל, לגבי טיפים שנותנים נקודה למחשבה, איך להסתכל על המוצר ולחשוב נטו על מחיר, ולא להתפתות ל"מבצעים" זה כן עוזר לפעמים. כמובן שזה לא תורה מסיני ויש הרבה טיפים שלא עוזרים.

ruven77

New member
תגובה

באיזה מקום אתה צודק.פיני נותן עצות מועילות כמו שציינתי בתגובה הראשונה (חשמל,מים,רכב וכו') לצד סיוע לטיפשים עם כסף המוכנים לזרוק עשירית מהכנסתם על פיס ולוטו או בגדים ממותגים באלפי ש"ח.לי זה נראה קצת צורם בתקופה לא פשוטה זו זה,אבל איש איש ודעתו.דרך אגב,אני לא נותן לפיני יותר מדי יכולות,אל תטעה.רוב מה שהוא עושה זה גיוס בעלי ידע ומתן טיפים שחלקם מועילים - ושאנשים יחליטו.אם הוא היה פונה פעם,מבקש תרומות ל"לתת" זה לא היה הורג אותו.מי שירצה - יתרום. שתהיה שנה טובה ומשעממת!

rpoldi

New member
תראה יש משהו במה שאתה אומר

אבל אתה צריך להבין שלאנשים, גם פה בארץ, חסרה הבנה מאוד בסיסית בצרכנות. מספיק לראות אנשים בני +30 שעדיין מוציאים הון לא ראילי על מותגים ומושפעים מפרסומות כמו בני 16. ולראות את הזלזול שלהם בפירמה שאיננה מותג וההתגאות שלהם בזה שבנם לובש מותגי יוקרה ובעצם הם לא מבינים שהם המטומטמים הגדולים באמת ולהבין שלאנשים חסרה המון השכלה בתחום. אני אישית הייתי מכניס שעורי צרכנות נכונה עוד בכיתות הנמוכות, כי באמת קשה לשכנע מבוגר שכל מה שהוא ידע עד היום על צרכנות זה טעות אחת גדולה. לגבי פיני, דווקא הבנתי שהוא כן תורם מזמנו ומהשפעתו למען חלשים ונזקקים, אבל אין טעם להתווכח על זה כי הוא לא חייב לאף אחד שום דבר. שנה טובה ומתוקה!

ruven77

New member
תגובה

באיזה מקום אתה צודק.פיני נותן עצות מועילות כמו שציינתי בתגובה הראשונה (חשמל,מים,רכב וכו') לצד סיוע לטיפשים עם כסף המוכנים לזרוק עשירית מהכנסתם על פיס ולוטו או בגדים ממותגים באלפי ש"ח.לי זה נראה קצת צורם בתקופה לא פשוטה זו זה,אבל איש איש ודעתו.דרך אגב,אני לא נותן לפיני יותר מדי יכולות,אל תטעה.רוב מה שהוא עושה זה גיוס בעלי ידע ומתן טיפים שחלקם מועילים - ושאנשים יחליטו.אם הוא היה פונה פעם,מבקש תרומות ל"לתת" זה לא היה הורג אותו.מי שירצה - יתרום. שתהיה שנה טובה ומשעממת!

nurittr

New member
../images/Emo4.gifזה ועוד איך חשוב

ישנם אנשים בארץ הזאת שחושבים שאם לא תהיה להם חתונת המאה אז הם אבדו. אנשים כאלו לוקחים הלוואות נכנסים למינוסים ולא מכסים את עלות החתונה. חשוב להבהיר את הנושא (ולא ללכת עיוורים כי הקבלן ונטורה ...כמו במערכון של הגשש חתונת הדמים). התגובה שלך אינה מתאימה כי אולי נושא זה אינו רלוונטי עבורך אבל עבור אוכלוסיה של כ200 אלף בני 24-30 נושא זה רלוונטי מאוד

ruven77

New member
ל-nuritt

וזו בדיוק הבעייה! שאנשים מחקים,חייבים משהו מפוצץ ומטורף שמי יזכור אחרי שבוע?! באמת,לא עדיף להיות הגיוניים ולהשקיע בדירה/חסכון לילדים?

nurittr

New member
זו בדיוק הטענה שלי

שאנשים מחפשים יוקרה במקום לחשוב על מה יקרה אחרי החתונה. אבל לאותם אומללים שכן מסתכלים על הכי יקר התוכנית הייתה במקומה.

למעלה