הקורבן!

Kneeling Roses

New member
../images/Emo123.gifהקורבן!../images/Emo11.gif

סליחה על הדיליי, לא היה לי מחשב איזה שבוע:$ אז הקורבן שלנו השבוע הוא.. באר שבעית, כמו רוב הפורום
חולת גראנג' ובמיוחד על אליס, ובגלל זה כמובן היא מנהלת את הפורום שלנו:] אוריאן- everynormal! והשאלות הקבועות: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של אליס: אמן אהוב חוץ מאליס: תמונה שלך: (מזכירה למי שעוד לא נרשם למשחק להירשם
)

הייהיי^^

איך עברה הבגרות בפיזיקה, קודם כל? יש לך חיות מחמד?
היית כבר בצו ראשון?
איזו מוזיקה אהבת כשהיית קטנה? אפשר לפרט אמנים וכו' אם יכולת לבחור תקופה להיוולד בה, איזו תקופה זו הייתה? מה פשר כינוייך? על עצמך ב25 מילים:

everynormal

New member
עדיייי

איך עברה הבגרות בפיזיקה, קודם כל? אמממ בסדר אני חושבת מקווה לטוב יש לך חיות מחמד? לצערי לו אבל באלי תוכי היית כבר בצו ראשון? יום חמישי!!! איזו מוזיקה אהבת כשהיית קטנה? אפשר לפרט אמנים וכו'- השאלה היא כמה קטנה? גיל 6 או 12? אין לי אמן מסויים הייתי שומעת בעיקר מה שמיינסטרימי עד שהגעתי לסגנון שאני אוהבת אם יכולת לבחור תקופה להיוולד בה, איזו תקופה זו הייתה? סוף שנות ה-70 ככה שבשנות ה-90 אני אהיה בגיל ההתבגרות בתקופת הגראנג' מה פשר כינוייך? אין לי מושג חירבשתי אותיות כי הכל היה תפוס על עצמך ב25 מילים: וואו אין לי מושג חחח

טוב, המיינסטרים תפס את כולנו, אני חושבת.

עוד איכשהו פעם הוא היה בסדר, עכשיו הכל חרטא
חחחח הייתי בטוחה שהכינוי שלך הוא בעל משמעות נסתרת והכל.. אכזבת, אכזבת

אוריאן

האם את בעד תלבושת אחידה? איזו כתה הכי מיותרת בבית ספר? האם את יודעת איך קראו לכלבה של מוצרט?

everynormal

New member
מוגביתתת

האם את בעד תלבושת אחידה? לא זה מעצבן איזו כתה הכי מיותרת בבית ספר? י''א זה כל כך שנה קשה יאו אני חושבת שאפילו יותר מי''ב וגם הרבה אמרו לי האם את יודעת איך קראו לכלבה של מוצרט? הייתה לו כלבה? חחח אין לי מושג אני אוהבת לשמוע את האופרות שלו חליל הקסם לשלטון!!!

בדנתמ

New member
ואם...?

ואם התלבושת האחידה הזאת תהיה חולצות שחורות עם לוגו של אליס אין צ'יינס?
אז תהיי בעד?
חח בקרוב תהיה לך תלבושת שהיא גם אחידה, וגם מדקרון (דקרון = חם טילים בקיץ...)
אה, כן, ואתן לא מכירות את ההיא של מוצארט. לא יפה שאתן קוראות לה כלבה! אולי היא דווקא היתה נחמדה?

everynormal

New member
חחחח מן הסתם שאני

אהיה בעד תלבושת אחידה של אליס....אליס לשלטון!!

shirbowie

New member
נרשמת :)

אוריאן כפרות,אתעלל בך מאוחר יותר, אני וגטו ורשה בדיוק מבלים יחדיו

everynormal

New member
מה???????????

לאלאלאלאלא!! תתעללו בי עכשיו!!! הרבה שאלות!!! אני אוהבת ששואלים אותי הרבה דברים חיחי

everynormal

New member
יאי!! תפציצו אותי בשאלות!!!

גיל: 17 מינוס חודשיים וחצי מקום מגורים: ב''ש שיר אהוב של אליס: אממ כרגע דאם דאט ריבר אמן אהוב חוץ מאליס: איירון מיידן, מטאליקה, לקונה קויל, פרל ג'אם, סאונדגרדן, אודיוסלייב, ומפל אוף דה דוג, מאד סיזן, בליינד מלון, אפטר פוראבר, סטון טמפל פיילוטס, וולווט ריבולבר.... תמונה: תמונה שלי ושל להקתי האק אנד סלאש!!!!

בדנתמ

New member
מה זאת הלהקה הזאת?

איזה סגנון אתם מנגנים? מה התפקיד שלך בלהקה? המתופף לא מרגיש מנודה שהוא היחיד שלובש לבן בתמונה הזאת?
חח בדיוק הייתי היום בסאבליים עם חברים והיה שם שיר של איירון מיידן ונזכרתי שחודשים ארוכים לא שמעתי את החבובים... וולווט ריבולבר אחלה
חבל שהם התפרקו... היה להם עוד הרבה מה להציע לדעתי. מצד שני... סופר גרופ זה אומר גם לא מעט אגו... מה שמסביר את הדרך הלא ממש נחמדה שהם התפרקו, כשבאמצע הופעה הם רבו, עשו הפסקה, ואז סקוט עלה לבמה בלי לדבר עם שאר החבובים והכריז שזאת ההופעה האחרונה שלהם...

everynormal

New member
חחח עונה לך

אנחנו מנגנים בעיקר מטאל קלאסי כזה שזה קאברים לאיירון מיידן, מטאליקה, מגדת', פורקיופן טרי, דרים ת'יאטר, ועכשיו אנחנו גם מתחילים עבודה על שיר מקורי ראשון התפקיד שלי בלהקה זה סולנית, ובקשר למתופף אין לי מושג למה הוא לבש לבן!!! הופעה הבאה נדאג שילבש שחור וככה נהיה אחידים (סתם חחח שכל אחד יתלבש איך שבא לו) וכן מה זה באסה שוולווט התפרקו הייתי בהלם כששמעתי, חבל שנותנים לאגו להשתלט על המוזיקה....ומיידן להקה תותחית!!

בדנתמ

New member
דרים ת'יאטר מעולים ../images/Emo98.gif

וצריך מתופף וגיטריסט תותחי-על בשביל לנגן את רוב הדברים שלהם
אבל... שהקטע שכתבת על שיר מקורי נשמע לי יותר סבבה. בכל זאת, יצירה מקורית תמיד מתעלה על קאברים. תעלי לפה את השיר כשתקליטו אותו?

everynormal

New member
חחח אין לי וידאו כרגע

כום צילמו אותנו בפלאפונים וזה איכות גרועה נדאג שפעם הבאה יהיו מצלמות נורמליות חח

everynormal

New member
חחח אכן דרים מעולים

והגיטריסט והמתופף שלי דווקא ממש מוכשרים =] וכן דווקא רעיון טוב להעלות את השיר אחרי שנקליט אותו אני אעשה את זה

Sanguine Sky

New member
היי(אני מזהירה מראש שהשאלות שלי יהיו טיפשיות)

אוהבת מתמטיקה?
מה דעתך על השם זיגפריד יהושע? איזו סדרה בטלויזיה את הכי אוהבת? ספר מועדף? אוהבת את שבועות?
טוב אין לי עוד
סוף חופש שמח

למעלה