הקורבן!

everynormal

New member
עונה

אוהבת מתמטיקה? ת'אמת שתתפלאי אבל כן מתמטיקה זה המקצוע האהוב עליי בקרוב בגרות 006 מה דעתך על השם זיגפריד יהושע? מסובך חחחחחח איזו סדרה בטלויזיה את הכי אוהבת? כרגע כוכב נולד (האודישנים מצחיקים) ספר מועדף? אני כריסטיאנה פ אוהבת את שבועות? לא ממש כל הביצים והמים מעצבנים אותי סוף חופש שמח גם לך =]

Sanguine Sky

New member
אוהבת מתמטיקה, אוהבת את אני כריסטיאנה פ,

לא אוהבת שבועות... את בנאדם(בתאדמה?
) טוב(ה)

shirbowie

New member
גם אני מתה על כריסטיאנה ../images/Emo13.gif

קראתי את הספר הזה אולי 15 פעמים ואף פעם לא נמאס לי..בפעם האחרונה שהייתי בברלין תכננתי לעשות מסע בעקבותיה,אבל לא יצא

Sanguine Sky

New member
וואי גם אני! כמעט זכרתי את הספר בעל פה

ספר מצוין, ואיזה מגניב לךO: חבל שלא יצא..

everynormal

New member
אני התחפשתי אליה בכלל חח

ממש אהבתי אותה יש לי גם את הסרט בדיבוב לצרפתית ואחרי שקראתי את הספר הזה התחלתי לקרוא מלא ספרי סמים ולחקור על הנושא (גם בגלל ליין שזה מה שהוביל אותי לכריסטיאנה בעקיפין) וואי וגם לפני שבוע היו בד''ר פיל 2 תאומות מסוממות ממש (מזריקות הרואין מעשנות קראק וכל זה) מישהו ראה? זה דווקא היה מעניין ממש הזכיר לי את כריסטיאנה (היא במצב טוב ליד הבנות האלה חח)

Sanguine Sky

New member
אני ראיתי!

גם חיכיתי לחלק השני אבל זה לא שודר|מתה| וואי גם אני נזכרתי בה.. איזה נורא זה..

shirbowie

New member
יש לי מישהי בבצפר שנראית מסוממת לגמרי

ואנחנו קוראים לה כריסטיאנה

אוריאן

מה דעתך על זה שנפתח מחדש פורום גראנג'? מה עשית בחג השבועות? מה שלום הבגרויות שלך? מהן תוכניותייך לקיץ? מה את מעדיפה: ארוחה על האש או סעודת חלב של שבועות? שבוע טוב

everynormal

New member
חזקה!!

מה דעתך על זה שנפתח מחדש פורום גראנג'? אני ממש מרוצה, הפתיע אותי לראות כמה הוא פורה וכמה גראנג'יסטים יש...זה זרם שהניב להקות ענקיות שחייב לקבל כבוד ובאמת טוב שיש פורום גראנג' מה עשית בחג השבועות? למדתי לבגרות לספרות והיו לי אורחים מה שלום הבגרויות שלך? בנתיים היו לי רק 2 בתיאטרון הלך סבבה בפיזיקה אין לי מושג איך הלך חח (מקווה לציון טוב לפחות 85 הלוואי אמןאמן) ומחר ספרות מהן תוכניותייך לקיץ? לעבוד פיתוח קול גיטרה לצאת ולקרוא הרבה ספרים באנגלית בטח עם הזמן אני אצבור עוד תוכניות קודם כל שהבגרות במתמטיקה תעבור מה את מעדיפה: ארוחה על האש או סעודת חלב של שבועות? סעודת חלב כמובן אני לא מתה על בשר שבוע טוב גם לך :)

למעלה