שירשור פרק 59 - מזימות בין לאומיות

Yarinv

New member
../images/Emo123.gif שירשור פרק 59 - מזימות בין לאומיות ../images/Emo123.gif

האם החבורה תנצל את היותם טיימרים וישובו להיסטוריה החדשה של 2009 או שישארו ב-1910?
כל התגובות, השאלות והתהיות בנוגע לפרק - לכאן. צפייה נעימה!

וואו

פרק ממש ממש טוב, ללא ספק השחקנים המבוגרים משפיעים לטובה על השישייה הצעירה והעלילה ממש הייתה טובה, לא ממש ברור איך ומה מיילו ומי זה ההומלס הזה שם אבל זה לא ממש הפריע לעלילה, רמי ברוך [שראיתי הצגה שלו לפני איזה שבועיים] שיחק פשוט מצוין והזרימה בינו לבין אביב אלוש הייתה טובה מאוד. וכמובן, לינקין פארק בשיר סיום!

זה אורי פפר הקבצן

וכמובן ראו שמה את ליסה ואת מיילו. ובסוף הייתי בטוח שזה יהיה דילן/טומי.

Double U

New member
האמת שזה לא ממש מקצועי../images/Emo3.gif

אבל מסכים שהוא שחקן מעולה!

לא מקצועי

ולהשאיר את הטלפון דלוק זה מקצועי? זה צלצל 80 פעם לפני שהוא אמר גם הקהל התעצבן וגם הוא. אחרי שהוא אמר את זה זה צלצל שוב ואז היה מצחיק. חוצמזה בחנוך לוין מותר הכל :p

ANGELUSPIKE

New member
איזה פרק ענק, קרמיט פשוט שולט

פרק שלם בלי החבורה המקורית ועדיין פרק פשוט מעולה, נראה שגם החבורה הלבנה שייכים לטובים ופועלים עם המתנגדים, נראה שכל המוות של ליבי היה בעצם תרמית אחת גדולה, כמובן אסור לשכוח את הסיום עם קרמיט לראות אותו יחד עם המתנגדים עם החיוך שלו.

ANGELUSPIKE

New member
וגילנו שהחבורה הלבנה משתפת פעולה עם התנגדים

שזה בכלל מטורף, העונה הזאת פשוט הרבה יותר טובה מהעונה השנייה ואנחנו רק בהתחלה.

Superboi

New member
פרק מצויין!../images/Emo59.gif

חשבתי שיהיה משעמם בלי החבורה, אבל היה ממש טוב! והמחתרת קיימת D: השיר סיום (בטוח ירצו לדעת): What I've Done של Linkin Park

שובללבל

New member
אהבתי חח

וזה היה כל כך צפוי שהם לא יראו לנו מה קורה שם עכשיו כמו בפרק האמצע של האי אחריו לא הראו מה קורה עם טומי זה היה מאוד צפוי אבללללל כל כךךך התגעגעתי לקרמיט איך אני חולה עליו הוא שחקן נהדר אין ידעתי שהוא לא אוהב את המפונקת של אבא הזאתי איך אני אוהבת את השחקן הזה שמשחק את מנהיג המחתרת אבל לא הבנתי מי נלכד?מי מת?מה זתומרת התכנית עבדה? מה הם עובדים בשיתוף איתם?יענו הלבנים אני שונאת שזה רקק 4 פעמיים בשבוע זה מעלה לי את הסעיף

Yarinv

New member
ג'וני מת

לגבי מי שנלכד בתחילת הפרק לא ממש הבנתי.

Superboi

New member
לפי מה שהבנתי../images/Emo59.gif

ההומלס שריסס את הפסל בכוונה נתפס (הוא מהטובים), בשביל לספר למשטרה שרוצים לירות באדי.

למעלה