שירשור פרק 59 - מזימות בין לאומיות

שובללבל

New member
אהבתי חח

וזה היה כל כך צפוי שהם לא יראו לנו מה קורה שם עכשיו כמו בפרק האמצע של האי אחריו לא הראו מה קורה עם טומי זה היה מאוד צפוי אבללללל כל כךךך התגעגעתי לקרמיט איך אני חולה עליו הוא שחקן נהדר אין ידעתי שהוא לא אוהב את המפונקת של אבא הזאתי איך אני אוהבת את השחקן הזה שמשחק את מנהיג המחתרת אבל לא הבנתי מי נלכד?מי מת?מה זתומרת התכנית עבדה? מה הם עובדים בשיתוף איתם?יענו הלבנים אני שונאת שזה רקק 4 פעמיים בשבוע זה מעלה לי את הסעיף

Yarinv

New member
המחתרת קיימת../images/Emo9.gif

מסתבר שצדקתי ובאמת ההומלס ההוא לא סתם (והיום הצליחו לראות שזה אורי פפר), הוא יחד עם ליסה, מיילו ובן פעילים במחתרת שאיכשהו שרדה את השמדת האסטרואיד. אמנם הם לא נולדו אחרי האסטרואיד אבל המחתרת נוצרה אחריו, אז זה קצת משונה. כמו שראינו היום אי אפשר לברוח מהגורל, במקום למות בטקס הסרת הלוט ג'וני מת ביציאה מקולנוע. רמי ברוך (מישל) מצויין. אהבתי את הסצנות של בן, דינה ושאר הבן-עמים, דוד לא מפסיק לרדת על בן שהוא טמבל אבל מסתבר שהוא לא כזה טמבל כמו שראינו בסוף הפרק... גיורא מתחיל להשתמש בשירי סיום דיי חדשים ולא רק בכאלו מסביבות שנות השמונים

Eroca

New member
הייתה גם ליסה? מישהו יכול להזכיר לי מי זאת?

ובאמת פרק מצויין :) נכון שבסוף לא היה מובן כל כך אבל אני אוהבת את זה משום מה חח...

Eroca

New member
וואו נכון... מזמן.איזה שמות נותנים להם.ותודה!

8דושנקה8

New member
פרק טוב!

אבל החבורה המקורית חסרה לי.... למרות שגם אל הכפילים אני כבר מתחילה להתרגל... נראה לי שאני אצטרך לראות גם את השידור החוזר או לראות בוי-או-די (מה שהייתי עושה בכל מקרה) כי נדמה לי שפיספסתי כמה קטעים חשובים.... הקטעים של ההתחלה (שפיספסתי טיפה אולי זה בגלל זה...) ושל הסוף לא היו ממש ברורים
והקטע עם היריה בטקס היה רק מזימה של הלבנים (שמשתפים פעולה עם המתנגדים?) כדי להדיח את ג'וני או שזה משהו שבאמת היה אמור לקרות? ואיך לעזאזל קרמיט יסתדר במשטרה הזאת?

שובללבל

New member
תגידו

גם אתם שמתם לב לזה שזואי הלבנה וסול הלבן יענו כזה ביחד לדעתי זה נראה ככה כי מייקה עשה להם "סיימתם להימרח אחד על השני?" מוזר לא?

Yarinv

New member
חח כן

או שזה סתם היה בציניות או שגיורא החליט לערבב קצת את הרגשות אצל הציידים

שובללבל

New member
אבל שמתי לב בפרק

שהציידים כל כך דומים להם אותו טון דיבור הכל עד עכשיו הם ניסו להסתיר את זה בפרק הזה הם ניסו להבליט וכן כמו כמעט מלאכים לפעמים זה כזה מזכיר לי אחד את השני

8דושנקה8

New member
../images/Emo45.gif שמתי לב... או שזה היה בציניות או שגיורא

החליט להפריד\לערבב טיפה את הזוגות... כמו שהוא עשה עם ג'יני וריק....

dar dahan

Member
דעתי על הפרק...

היה פרק נחמד מאוד לדעתי, נראה לי שהחבורה הזאת מתנגדת לאדי, ובן הולך להכנס לשם על מנת לברר מה אדי זומם... ד"א חבל שלא ראינו מה קרה עם החבורה על האי... ועוד משהו, גם אתם שמתם לב שאמא של מייקי נצפתה בשני שוטים?

פרק מצוין!../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

עכשיו רק טומי חסר כדי להשלים את החגיגה... שמתם לב ש"המחתרת" מכונה מעכשיו בשם חדש - "המתנגדים"? המתנגדים הידועים לנו עד עכשיו: מיילו, ליסה (אמא של מייקי), ההומלס (שהופיע בפרק 51, למי שזוכר), וכמובן, קרמיט... ממש התלהבתי מזה שהוא חלק מהם... זה מוסיף הרבה לעלילה... ורק אני לא הבנתי מה לעזאזל המטרה של החבורה הלבנה??? הם הצליחו לפטר את ג'וני מהעבודה, למה? כדי שיקדם אותם במקומו? זה הכל?... בשביל זה כל המאמצים האלה? הזוי מדי... ותהייה אחרונה: מה לכל הרוחות קרמיט מוצא בכונפה הזאת? זואי המלכה! זה כאילו הטעם שלו בבנות השתנה לגמרי... XD

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאז זהו

שהוא לא מוצא בה כלום
הוא איתה רק בשביל לעבוד בסופו של דבר במשטר של אדי..

minigame

New member
אהההההההההההה צודקקק

הוא גם משחק אותה כדי להיכנס לתפקיד ראיתם שהם אמרו: "בן אדם בלי יותר מדי אמביציה בחיים" מתאים ל ==> "אתה יודע, לוטו, טוטו, שמוטו ואז אני אקח את הבת שלך לאי בודד בקריביים"

למעלה