אהוביםםם שליי

היללי 2

New member
זיוווששששש מתוקההה../images/Emo23.gif

תעשי חייים!!!!! ותהני שם המוווווווווווןןןןן
ניתגעגע אליךך המוןןןן
מתה עליךךך
מאווווווווווה
הילה

זיוווווווווו../images/Emo24.gif

חחחחחחחחח את לדאגיי בהתחלה לא תירצי ואז יהיה לך כיףףףף!!! היה לי את זה בטיול פסח של הצופיםם אבל ממשש ולא תגידי שהיה לנו מסלול קל קמנו ב4 בבוקרר עד 7 וחצי אזרנו לסחוב דברים לאוטובוסס
(הם פשוט נצלניםם הם קראו לנו ב4 בבוקר הבשביל שנבוא לעזור להםם חחח את תישאלי מה היה ההורים פתחו עליהם פהה להנהגהה וכל הילדים אמרו למחנה קית אני לא ב ב-5 אני בא ב10 חחחח) ואחר כך היה לנו ישר עוד מסלול של 8 שעות והתשרתי לאמא שלי להגיד שמשעמם ליי ולא באתי בילל ובסוףףףףף??? חזרתי הבייתה וזה היה טיול משולםםםםםםםם!!!!! ככה יהיה לךלך את תידאגיי
ותהני מלא מלא מלא מלא מלא מלא ותצלמי מלא מלא מלא מלא מלא מלא ואני התגעגע אליך מיליוניםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!
|חיבו|
|
|חיבו|
|
|חיבו|
|
|חיבו|
|
|חיבו|
|
|חיבו|
|
|חיבו|
|

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מתקנתתת

חחח שירושש כפרעלעיךך../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

איזההה חמודההה
באממתת מקווה שיהיהה ככהה אני יתגעגעע מלאןןןןןןןןןןן

לושלוששש../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

אניי אוההבתתת אותךך הכי שיששש אהובתיייייייייי מואאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההה
זה ממש לא קשור לסדר אבל ממש

אייללוש

New member
זה כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

אני לא מאמינה 7=1=
=
=
זה משפיל שעוד אני אוהבתך

אוליי דאיי? ../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif

זהה סתםם שטותת תאמיניי ליי שאני אוהבתותךךךך המון המוןן ולא משנה איפה רשמתיי אותךךךך

זיוושששש!!! יפיופההה ../images/Emo99.gif

כפרעלייך! תהני המון המון המון!!!
חחח אני אתגעגעע מלאאא
תחזרי עם תמונות...
אוהבת המוןן
תשמרי על עצמך..

TOUSH

New member
בובי תהניייייי../images/Emo210.gif

אני יתגעגע אליךךך שמרי על עצמך
תחזרי מהר

כמה בכיתי עכשיו ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif

חחחחח אני כל שניה בוכהה מכלוםםםם לא יודעת למה יוצאות לי דדמעותת!! ניהיתי מזה ריגשיי חחחחחחח זה לא מצחיקק אבלל!! הלכתי להביא מחברה שליי שנייה משהו ואמרתיי להה יאאאא איזה חמודה אני אוהבת אותך וחיבקתי אותה והתחלתי לבכותתת!! אמרתי לה שלא באלי לסועע והיא כולה לא יודעת מה להגיד ליי חחח היא אומר לי דאיי זיווש יהיה לךך כיףף תכיריייי ילדיםםם מה אכפתת לךך תעשוו צחוקיםם ותחשבי את לא תיראי אוצנו ואז תחזרי ותיהיה איתנוו הרבהה כמה שבאלך ואז אנחנו נסע לכרמיאל ויהיה כיףף חחחחחחחחחחחחח
ואז כבר לא בכיתי ובצהריים בכיתייי שבאלי לנסוע לאילת עם ההורים שליי חחח עזבווו אתםם לא תבינוו אותי חח

למעלה