אודישן לטלנובלה בע"מ

NoWords

New member
אוקיי אז ככה!../images/Emo27.gif

צריך לשנות את הסמל בעמ' הראשי כי כתוב שם רק No Doubt ועכשיו גם גוון היא נושא (מרכזי מאוד) בפורום. וחוץ מזה, שאני כבר לא אוהבת את הסמל המעפן ההוא שהכנתי לפני טריליון שנה. אז שמישהו יכין אחד חדש ויעלה לפורום..
בגלריות לדעתי צריך לפתח אותן קצת יותר.. אז יש לי כמה וכמה רעיונות לגלריות חדשות- 1) גוון עם מפורסמים 2) הקליפ What You Waiting For 3) הקליפ Rich Girl 4) סמלים ואנימציות (כבר הכנתי כמה...
) וזהו לבנתיים, ארבע זה מספיק בנתיים. עם הזמן בטח נוסיף עוד ועוד.. (ושיר, יש כל מיני אנימציות וסמלים בגלרייה "גוון סטפני" אז אולי כדאי להעביר אותם לגלריית "סמלים ואנימציות" שאני מציעה שתיפתחי? גם בגלריית "הלהקה" יש איזו אנימציה חמודה מ- Hey Baby ושני סמלים יפים)
במאמרים אני מציעה שנתחיל לעשות פרויקט רציני כזה, שנתחיל לפתח את הפינה הזו. היא מאוד ריקה. בפורום כריסטינה למשל יש לנו הרבה תירגומים לעברית של שירים, אפשר להתחיל באותה מסורת גם כאן.
לפעמים זה גם יוצא מצחיק.
ודבר אחרון שיר, בעמוד הראשי אני מציעה שתעדכני את הפינה הרצה של "מה חדש בפורום" כי כתוב שם עדיין על היציאה של ריץ' גירל. אהה ובקשר ללהביא לכאן עוד גולשים, אפשר פשוט לעשות מסע פירסום קטן לפורום.. אולי לפרסם על יציאת הסינגל והקליפ החדשים של גוון- הולאבק גירל, באיזו הודעה ולתת לינק אליה בפורום "מומלצים" של תפוז. (אני מוכנה להתנדב לכתוב את זה שם, אבל מישהו צריך לקבץ את המידע על הקליפ החדש כמו תאריך יציאה.. עטיפת הסינגל אם יש.. כל מידע שיכול לעניין אנשים..) ככה יש מצב שיכניסו את הלינק להודעה הזו בעמוד הראשי ונקבל פירסום.

tishbiman

New member
צריכים לעשות הרבה גלריות../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

לקליפיםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GarbageAddicted

New member
אני אוהבת ../images/Emo3.gif

שיר תפתחי ל New ל Hella Good ל Don't Speak ולעוד איזה שאת רוצה ואני אוסיף כל מה שיש לי !

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifדניאל שם הרבהתמונות לאח

לאחרונה מאירועים וטקסים ויש תמונות של גוון עם איב וביונסה וכו' ואפשר לשים אותם בתמונות עם מפורסמים ויש תמונות מRG ומWYWF ועכשיו גם מHG
בהחלט אפשר למלא גלריות שלמות ככה

tishbiman

New member
../images/Emo47.gifשינו את שם הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

נו דאוט וגוון סטפאני

NoWords

New member
בדיוק רציתי להציע את זה../images/Emo9.gif

הגיע הזמן. גוון כבר ממש מוכרת בארץ ואנשים לא תמיד יודעים שהיא חלק (בלתי נפרד
) מנו דאוט ולכן לא יודעים להיכנס לכאן אם רוצים עליה מידע תמונות וכו'.. אז.. מזל טוב לפורוםםם!

dilan angel

New member
../images/Emo9.gifכן..מזל טוב לנו!../images/Emo110.gif

דיברתי היום עם רינת,מנהלת האשכול והיא הציעה לי לשנות באמת הגיע הזמן.. עדיך השם הזה

למעלה