אודישן לטלנובלה בע"מ

../images/Emo124.gifאודישן לטלנובלה בע"מ ../images/Emo44.gif

אנחנו מזמינים אתכם לאודישנים ללהקת הבית של טלנובלה בע"מ, שתיכנס אל המסך והלב של מדינה שלמה ותזכה בהכרה ציבורית רחבה. אם אתם זמרים/רות בעלי יכולת משחק והופעה נאה בגילאי 18-26, אתם מוזמנים אל האודישנים שיתקיימו בתאריכים 29.3 וה - 31.3 במועדון הסטייג' בתל אביב (רחוב יונה הנביא 12). לתיאום והרשמה יש להתקשר לטלפון: 03-6290235 לפרטים נוספים ניתן להיכנס לאתר הרשמי של טלנובלה בע"מ בתפוז אנשים.

DesertRose7

New member
עוד לצונאמי

הפעם משחק כדורגל בבריטניה בין האגדות הבריטיות בכדורגל לבין מפורסמים בינהם - דני ג'ונס.. מכירים אותו?! קיצר.. פאדיחה גדולה מאוד קרתה לו.. הוא פשוט.. נפל! מול מאות צופים שימו לב לקהל בתמונה!!

sarahhh

New member
../images/Emo9.gif

וואי...איזה חמוד הוא זה רק אני או שהוא באמת דורש חיבוק????????

MiChElLe182

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כפפפפפפפפפרה
יש לו כל מה שצריך כדי להיות שחקן כדורגל- 1. הוא חתיך 2. הוא חתיך 3. הוא חתתתתתתתיך (אני לא פקאצה אני עצבנית)

beyonce3

New member
אוי גדול!

בדיוק היום הורדתי ת'קטע.מסכן,איזו נפילה,והוא נשכב על הריצפה כמו לא יודעת מה.......טחח..אבל אח"כ הביא אותה בהרבצות חבל על הזמן איך הבנאדם מכדרר!חחחחחחח

beyonce3

New member
מהפורום הרשמי שלהם....

אבל זה רק למי שיש קיווק טיים נראה לי.....

beyonce3

New member
אמ מאי....

האם שאלתי אותך כבר על הדואט של מקפליי וג'יי זי???שווה ביותר השיר שלהם!אם תרצי אני אשלח לך...אמ......וגם את הארי שם את:would you dance?if i aske you to dance????? הקיצר מאי,דברי איתי..אני גם צריכה ת'כתובת שלך.........גרעעעעעעע

DesertRose7

New member
לא ממש דואט..

יותר מאש אפ.. ואני לא ממש אהבתי.. נחמד והכל.. אבלקצת מדי מקפליי ויותר מדי ג'יי זי

beyonce3

New member
גם את שמעת???

כן.באמת יותר מדיי ג'יי זי ופחות מקפליי.כאילו,במשך כל השיר זה היה רק מקפליי,אבל את כל השיר,שר מיסטר ג'יי זי.......

loner in love

New member
מאש אפ?

של מקפליי וג'יי זי?! מאש אפ של אמטיוי?! עם קליפ והכל?! איפה ראיתן?!

may90

New member
לא שאלת אותיייייייייי

אההה ואלה חחחח היום אני ויעל שרנו גנגסטרס פרדייז! (טל מיי וואי אר ווי סו בליינד טו סי...) חחחח פתאום התחלתי לשיר והיא הצטרפה
היית חייבת לראות! והארי לא שר כ"כ גרוע! כשהוא שר הוס דייויד זה היה סביר! (ץאמיני או לא-עדיף על הקול שלי)

beyonce3

New member
שקרנית!

הסתכלתי אתמול שוב פעם על הקטע,והוא לא שר עם טום ודני את הוס דיווד.......הוא רק יאנו תיפף על הגיטרה.........איזו יציאה הביא טום!טחחחחח..אבל הכי דאגי בסוף,שהוא עושה לדני כזה:דניייייייייייי!פוש דה דוררררררררררררר! חחחחחחחחחחחחח ולא אמרתי שהארי שר גרוע,פשוט הצחיק אותי הרעיון שהוא שר שיר של אנריקה..חח היית צריכה לשמוע איך שהוא התחיל לשיר:"would you dance.....if i aske you to dance?" וכולם שם נשפכו מצחוק!דיי,מהזה כאב לי הלב,אחריי שתי השורות המסכנות האלו,הוא אומר שזייהו,וחוזר לתופים.........חח

may90

New member
הוא כן שר איתו!!! אני כ"כ זוכרת!

לפני שטום הצטרף לדני את שומעת מישו שר עם דני- זה הארי! חחח ודאגי צעק:"דני!! דניייייייי!!! דונט פוש ד'ה דור!" וצחק ואז דני התפקע חחחחחחחחחחחחח ושלחי לי בבק/שה הערב את הקטע של השיר של אנריקה ואת כן אמרת שהוא שר גרוע! אמרת:"שיהיה בתופים וככה יהיה טוב" אבל חפיף! בגלל שאת אוהבת אותו נוותר לך

beyonce3

New member
נכון,אמרתי את זה!

מאי,בבקשה לא להכניס לי מילים לפה........אמרתי שישב בתופים באמת.....חחח......והארי לא שר,או שהאמת כן,אבל לא שומעים אותו,הוא רק עשה מתיחה בגב,ופרצוף של חזיר!ג'יזס!הקיצר אני רק זוכרת שדני התחיל לשיר את הוס דיווד,ואז טום נותן זיוף שקרע או7תי,ואז דני מתחרפן על הגיטרה,והשיער שלו עף לכל עבר,והארי מסתכל על טום כאילו נפל מהירח.ואז דאגי מתפקע מצחוק,וצועק על דני.............חחחחח.ובדיוק כשדני והארי התחילו לצחוק....... נגמרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!

למעלה