אודישן לטלנובלה בע"מ

loner in love

New member
סורי שאני מתערבת...

אבל איפה ראית את הקטע שהארי שר את השיר של אנריקה? אני רק שמעתי, ורק את 2 השורות לא שמעתי שהוא אומר שעדיף שהוא יחזור לתופים...

may90

New member
לא!!!!!!!!!!!!!

רואים את דני וטום מתאמנים על הגיטרה, דני שם לב לצלם ואומר:"הההההההאלו!" ואז הוא אומר מילה לא ברורה כמו:"ליסן" (נראהל י שהוא אמר ליסן..) ואז הוא התחיל לשיר "אר יו שור,ד'אט יור מיין... (וכאן הארי מצטרף) ארנט יו דייטינג אט'ר גייז... (עכשיו רק דני) כוז יור סו צ'יפ אנד איים נוט בליין! (עכשיו הארי טועה ושר ביינתיים את הקטע הראשון ומסובב על היד את הכרטיס למאחורי הקלעים שלו ודני ממשיך) יור נוט וורד'י אוף מיי טיים" (הארי הפסיק לשיר ומפהק לו..) ואז טום "סומבדי סוווווווווו יו סליפ ארוונד ד'ה טאון! אנד אייב גוט פרוף ביקוז ד'ה וורד גואינג (וכאן מזייף בכמויות) ארווווונננננננננננננד!!!!!" ודני:"דונט נו יו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" והוא וטום משתגעים על הגיטרה ודני אומר:"סולו!!!" והם מתחרפנים! ואז שומעים מבעד לדלת:"דני! דני!!!! דונט פוש ד'ה דור!!!!!" ודני מתחיל להתפקע ונגמר! חעעעעעע תיארתי כל פרט!

may90

New member
רשמתי לך באייסי ת'כתובת

רק אל תבואי לאנוס אותי
חחח סתם!!

beyonce3

New member
כן מאי........

מה אני אגיד לך?אני וכל החמולה נבוא......דני והארי יתחילו לשיר לך באמצע הלילה:are you sure that your mine?aren't you dating other guys?'you'er so cheap'!!!!!!!!!...ואז טום יביא אותה בזיוף בפזמון:"אההההההההההההההעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע"............... ואז דאגי יינעל אותך איתו בשירותים,יגיד לדני:דונט פוש דה דורררררררררררררר!".........ואת ודאגי תעשו משהו פרטי........מה את אומרת על זה?!פח.הרגת אותי עכשיו מאי! חחחחחחחחחח

beyonce3

New member
אמ.....האם אמרתי סתם סיפור??

אמרתי שאנחנו באמת נבוא!בונא מאי,רק עכשיו מתחוור לי שאת לא מכירה אותי בכלל!ואפילו לא ידעת שיש לי קשרים!!!!!

beyonce3

New member
חחחחח......אל תדאגי.........

חכי חכי.............שניהם ייעשו עלייך ערימת ילדים,כמו שעשו על רייצ'ל,בעעעעעעעעע

may90

New member
סליחה!!!!!!!1

אני דורשת גם שמתתיהו וג'ימי יעשו! על המקור אני לא מוותרת! (ד"א אם לא הבנת אלולה לא יודעת אם סיפרתי לך.. אבל מאט.. בא מהשם מתתיהו זא שם עיברי! הא הא הא)

beyonce3

New member
איזה מתתיתיהו?!

זה מתיו!אחרת היו קוראים לו מתי........חח

may90

New member
כעעעע

אבל מתיו בא ממתתיהו בריאתי באיזה אתר שאומר מאיזה שפה בא השם.. התברר שגם ג'יימס זה עברי! אבל יש 2 ג'יימס אחד קיצור של משו שזה לא עברי והשני זה לא קיצור וזה כן עברי-למרות שזה לא אומר כלום זה ממש ריספקט

beyonce3

New member
אמ......לא בדיוק......

כולם מריעים...אגב זו לא הפעם הראשונה שהוא נופל,גם בבריטס הוא נפל,אוי,ראיתי את זה,זה היה קורעעעעעעע!

beyonce3

New member
כן מאי.......

משו ממש.......איזה שטויות את מדברת.......טחחחחחחחחח...ובבריטס הוא קפץ על סיימון מפופוורלד כמו איזה לא יודעת מה.........חח

DesertRose7

New member
אבל זה היה שונה!

הוא קפץ על מישהו ואז נפל.. פה זה ממש פאדיחות לבן אדם! חחח.. יש לו מזל שוהא מקפליי

למעלה