בהצלחה
W Waking The Fallen New member 21/1/08 #21 בהצלחה../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif
L linkintrance New member 22/1/08 #22 ../images/Emo23.gif בהצלחה בשירות, שרק תהני, תראי רק את הטוב שם,שיהיו לך מלא חתיכים בבסיס ב ענקית.
P Pretty V a c a n t New member 23/1/08 #23 ../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif../images/Emo18.gif נו דאמ, אני כלכך גרועה בזה. אבל, אמ, המוןןןןןן המונהמון המצלמה בצבא, ובאמת, תכלס זה בסוף עובר. העיקר שאולי תצאי לך משם עם אהבה חדשה או משו [גליה סתמי ]
../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif../images/Emo18.gif נו דאמ, אני כלכך גרועה בזה. אבל, אמ, המוןןןןןן המונהמון המצלמה בצבא, ובאמת, תכלס זה בסוף עובר. העיקר שאולי תצאי לך משם עם אהבה חדשה או משו [גליה סתמי ]
P Pretty V a c a n t New member 23/1/08 #24 תפוז חופשי מסנן חצאי הודעות שלי.../images/Emo18.gif בכל מקרה, רק רציתי להגיד לך שתהיי, כמה מפיע, נוראא חסרה. בףאמת. ו, אמ, נו, בהצחלה?
תפוז חופשי מסנן חצאי הודעות שלי.../images/Emo18.gif בכל מקרה, רק רציתי להגיד לך שתהיי, כמה מפיע, נוראא חסרה. בףאמת. ו, אמ, נו, בהצחלה?