אם מישהו מחפש את אלוהים

el presidente

New member
../images/Emo124.gif אם מישהו מחפש את אלוהים

אז המניאק קשור אצלי במרתף...עם אזיקים..בגדי עור..וכדור סנוקר בפה.... כל מי שרצה ליתקוע את אלוהים...זה הזמן..נא לעמוד בתור...כרגע יש פנים 7 רומנים שסוגרים איתו חזבון...

Gixxer600®

New member
כשאתה יורד לבעול אותו אחכ

תשאל אותו אם הוא יכול לעשות איזה נס לא משהו גדול כמו קריעת ים סוף או ויכה בסלע ויצאו ממנו מים סתם שתיים סוכר ומעט חלב חם שיהיה מה לשתות לפני שמגיע תורי "לחגוג"

כRובי

New member
../images/Emo45.gif סחתיין לנשיא !

אגב, איך תפסת אותו ? אני יודע שהוא היה שמור בביתן שעל הגבעה, זה אם האבטחה המיוחדת..

el presidente

New member
איך תפסתי את הבן זונה?

החרא הקטן עמד בפינת רחוב...אני הולך לתומי... פתאום הוא שואל "..מציצה 50 שקל?"... אני אומר לו "סליחה? " אז הוא חוזר.."אדוני מעוניין במציצה אלוהית ב 50 שקל או בחצר בעמידה ב 70?" ישר הבנתי שמדובר פה באלוהים שמכור לסמים...נרקומן..שמוכר את גופו... מפה לשם..עכשיו הוא הביץ' שלי במרתף..תמורת מנת קראק ליום.

Gixxer600®

New member
איך בן זונה? ../images/Emo4.gif

תלמד קצת היסטוריה הנבל היה הראשון אין לו אמא

כRובי

New member
השיא יקר, נשיא חביב - שוב דפקו

אותך !
כל מי שאני מכיר, שילם לה ב"שחור".. בלי חשבונית ובלי בטיח... כנראה שהעניין של "לדפוק לנשיא את החיים", הוא משהו שרץ בגנים של משפחת האלוהים... :-F

el presidente

New member
../images/Emo5.gif אתה רוצה להגיד של שהשרמוטה

רק לי עשתה את תנוחת "בוא חמודי אני יקרע לך את ים סוף" ?

Gixxer600®

New member
לא עשתה לך את דם צפרדע סוסים

ערבים בני מיעוטים כושים ותוף מרים?

כRובי

New member
פחחחחח...שוב "דפקו" את הנשיא...

אני זכיתי לקבל אתחבילת ה-VIP השמורה לנביאי שקר ועוכרי תורת ישראל בלבד: "חבילת הזהב של דם, אש ותמרות עשן"..

כRובי

New member
נשיא, כדאי שתפסיק עכשיו..

את תנוחת הסלע היא מבצעת על החדשים אצלה.. מכיר את קריאת "הוציא לחם מן הארץ" ? אכן אכן...
..בזכות עבדך הנאמן.

el presidente

New member
מה שכן...

בזכותי..הדיבר ה 11.."לא תחדור"...לא ניכנס ללוחות הברית. מזל שהתעקשתי...

למעלה