אם מישהו מחפש את אלוהים

כRובי

New member
חשבתי שבגללך הוציאו את הדיברה ה12

"לא בלי קונדום"..

el presidente

New member
../images/Emo6.gif אני דווקא הייתי אחראי על

הדיבר "לא להכניס עד הסוף מחשש לפגיעה בגולגולת".

כRובי

New member
זה לא היה דיבר...אפילו לא תת סעיף..

גם אני ניסיתי כמוך, לפני שנים, להכנס לה דרך האוזן..אז (ורק אז!) היא יצרה את פיסקה 2, תת סעיף משני ד' , קו נטוי ג': "לא להכניס עד הסוף מחשש לפגיעה בגולגולת".. אצלי למשל, היא טענה ש"לא להכניס עד הסוף בין הרגליים, מחשש לחנק".

כRובי

New member
דיבר? דיבר ?!??

זה כתוב בשלט מעל לראש שלה ! (הבנתי שאלוהים צייר לה את זה ב"צייר של ווינדוס" כשהיה בן 6.. (אותה תוכנה בדיוק איתה הוא בנה את העולם..סססעמ'ק של ביל גייטס הזה..הכל בגללו !)

הנושם

New member
גם אלוהים לא יכול לשמור סוד לאחר7

רומנים שלא ראו ישבן שבוע, יופי של החשבה נשיא תמשיך כך בסוף תקבל חנינה לעולם הבא.

כRובי

New member
תגיד, נשיא..

יש מצב שאתה מלווה לי את אלוהים לאיזה שעה-שעתיים ? בית הדין המטופש הזה בהאג, מרגיז אותי... אני רוצה שהוא יכה את ולם שם בדבר..

el presidente

New member
אין בעיה ידידי..

רק תעשה לי טובה..אל תשחרר אותו מהרצועה..כי אחרת עוד פעם העם הסרבי יושמד.

כRובי

New member
תגיד ג'יקסר...אתה קולא את הראש

של הנשיא המתלפלף, המתחסד והסובלני הזה ?? מרחם עם העם הסרבי..! פחחחחח... בגללו (ורק בגללו!), אנחנו תקועים היום עם העם הבבלי כי הנקבה הזה הסכים לרדת לאימא של אלוהים (אחרי שבוע שהיא לא התקלחה) כדי שזו לא תכלה בהם את חרון אפה.. (אחרי שעות של שכנועים מצידי בסגנון "תראי את אלו הבבלים, כולם מסתובבים שם עם פיג'מות עם פסים ואוכלים עמבה...עוד מעט הם יציפו את רמת גן! מי צריך אותם בכלל??" ואז בא הלפלף הזה הרס הכל!)

Gixxer600®

New member
עזוב זה ירד לכל אחת אפילו לכלבה

מיוחמת שסיימה ריצת מרתון. אני בכלל מציע שלא תחזיר לו את אלוהים ל"צהוב" הזה

כRובי

New member
איך אחיזר אותו ? הוא עוד לא נתן

לי אותו ! הדפוק לא מוותר על העבד שלו כ"כ מהר.. שמעתי שאתמול הוא היכה אותו קשות עם שרשראות אחרי שאלוהים העיז וענה לו "יש דברים שגם אני לא יכול לעשות" (הוא דרש מאלוהים להפוך את MZ לסטרייט..)

למעלה