אנט - הראיון!!

Liquid Dreams

New member
איזו מתוקה :]

כל פעם מחדש היא מוכיחה שהיא מתוקה :] אחלה ראיון, כל הכבוד

The Cat Woman

New member
"הייתי מזכירה והייתי ספרית" למה אני לא מופתעת

כ"כ מתאים לה להיות ספרית, יש לה לוק-ריקי כזה
והיא אוהבת את ONCE... זה עוד מינוס ענט! היית צריכה לחשוב על זה לפני שאמרת את השטות הזאת!
אבל איזה חמוד זה שהיא קוראת להם the boys
מזכיר לי אותי בין הידידים שלי... בסה"כ- היא חמודה, לא שאי פעם חשבתי אחרת... כאילו- היא אוהבת את פאולו קואלו!!!
ואם מתעלמים מהחלק שלה בנייטוויש וכל זה ומסתכלים עליה כאדם- היא מקסימה וחביבה...

The Cat Woman

New member
ועכשיו חשבתי על משהו...

רמת-חן בא להופעה והם יבצעו את סליפינג סאן... זה לא טוב!

היויו

New member
את?? את אומרת שהיא חמודה?? ../images/Emo6.gif

ואני הייתי בטוח שכבר שילמת למתנקש שיחכה לה שניה לפני שהיא עולה לבמה ואז כשלא תהיה להם ברירה, יעלו אותך שתבצעי את SS במקומה
<הכל ברוח טובה,ברור לך!!
>

TheImpactBoy

New member
חחח גם אני חושב שהיא ממש חמודה..

זה לא קשור לעובדה שביא לא מתאימה לנייטוויש

blacknwhite

New member
הו, היא חמודה../images/Emo9.gif

אבל.... GLS?!
נו, נראה איך יהיה... נקווה לטוב... אבל היא ממש ממש חמודה! the boys... והיא אפילו אמרה שהיא אוהבת את מה שנייטוויש עשו גם -עד- עכשיו, שזה נחמד
רק שתקרא את השירים הישנים!
ואז בכלל לא יהיו לי שום בעיות איתה

TheImpactBoy

New member
השאלות שלי ../images/Emo10.gif

ראיון מעולה! אהבתי לראות שהיא נחמדה וצנועה.. אבל עדיין ענט.

mary06

New member
../images/Emo51.gif

ריאיון מצויין :) שמחה לשמוע שהיא תבצע את סליפין סאן, נראה לי שהיא תעשה עבודה טובה איתו.. שוב תודה על הריאיון

בהתחלה היא נשמעה חמודה כזאת,

אחר כך פחות, ועוד פחות, והשיא היה שהיא אוהבת את וואנס ושהיא לא קראה את הליריקה של השירים הישנים>< עבודה מעולה, יאיר!

היויו

New member
היא אמרה שהיא לא קראה כי היא לא הספיקה...

תחשבי שמאז שהם בחרו בה, לא היה לה הרבה זמן ובזמן הזה הם הקליטו אלבום,עבדו על מסע הופעות, עבדו הרבה על PR ובין היתר יש לה גם משפחה. אני שומע NW כבר מעל שנתיים ועדיין לא קראתי את כל הליריקה, אז מתי בדיוק רצית שהיא תספיק לקרוא את הליריקה של כל השירים בעומק כזה שהיא תצליח להבין אותם כמו שאנחנו עושים את זה? תכלס, אם לא היה את הפורום ואת ניתוחי השירים כאן, הייתי קורא את הליריקה עוד פחות פשוט כי לא היה לי זמן לזה...

box 5

New member
אתה צודק, אבל בכל זאת

לקרוא חלק מהליריקה הישנה היה דיי נחוץ... זה בערך כמו לקרוא את הארי פוטר 3 בלי לקרוא את 1+2 (בהנחה שבניגוד לשאר העולם, לא שמעת עליו כלום קודם, כמו שאנט על נייטוויש)... לדעתי זה היה עוזר לה להבין קצת יותר טוב את ההוואי של הלהקה... והאמת שגם לא זכור לי שקראתי בשום ראיון שהיא שמעה אלבום אחר חוץ מוואנס... (יש סיכוי דיי גדול שאני טועה) וזה גם לא ממש מוצלח =\ ולשמוע את הדיסקים הישנים זה לא כזאת טרחה כמו להתחיל לנתח את השירים... לזה אני כן חושבת שהיה לה זמן, ויכלה לעשות... לא'דעת, היא אחלה והכל, מהראיון היא נשמעת באמת מותק של בחורה... אבל זה נראה לי קצת חפיפניקי כל העסק איתה ועם המוזיקה הישנה... דעתי בלבד
ויאיר, שוב, תודה לך לגמרי על הראיון =] הוא מעולה לחלוטין =]

היויו

New member
היא שמעה את הכל...

היא רק לא קראה את הליריקס.כי לקרוא הכל לוקח הרבה יתר זמן ולהתעמק להכיר ולהבין מה עומד מאחורי כל שיר זה יותר קשה. גם דיברנו על זה שהאלבום החדש שונה מהקודמים, שבקודמים דובר על מלאכים ופיות ואגדות ועל זה שלדעתה תומאס השתנה מאז ובגלל זה גם השירים השתנו. זה מה שאנחנו עצמנו דיברנו עליו כאן, אז אי אפשר לאמר שהיא לא מבינה מה ההסטוריה של הלהקה ומה ההווי...

היויו

New member
סורי...

גם ככה היה לא קל לעקוב אחרי הכל,לתרגם תוך כדי דיבור והקשבה ולעשות הכל בעבודה החדשה...
ניסיתי להכניס כמה שיותר, שתוכלו גם לקבל את ההרגששה של השיחה שהיתה (והיתה מאוד נחמדה, באמת!!).

למעלה