אני מזכיר לכולם איפה ניתן לרכוש כרטיס!

LiHiLuSh

New member
אה רק שאני שעמתי את שתהם עם תירגום למי שרוצה

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=462770

3has3

New member
../images/Emo69.gif תבואו עם שלט ונגמר הסיפור...

כי בתכלס ככה אפשר להשיג טלפונים של אנשים שווים DDD:

keren eckshtein

New member
וואי מה שמזכיר לי -

ידיד שלי היום אייר כאילו טוקיו הוטל באנגלית . ובטוקיו ב- O בסוף הוא עשה מן איור של פצצה . ובהוטל , ב - H הוא עשה מן בניין כזה שכתוב עליו הוטל ומלא חלונות משהו בן זונה

LiHiLuSh

New member
יו עישתי משהו דומה לזה../images/Emo6.gif מגניב חח

רק שלא חצי חצי יפה חח בוסף יצא לי משולם וחשבתי לעוש תאת זה על השלט חח

אני בעד פשוט לעלות לבמה ולצעוק להם:

תתחתנו איתי!!!!חח לא שזה יקרה אבל זה נחמד לפנטז.. (מילה מצחיקה מצאתי לי..)

אמא קנתה היום כרטיסD::

עד ההנחת סטודנטים של אחותי
יום ראשון אמרו לנו להתקשר ולבוא לקחת^_______________________^

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gif שאלה בקשר להופעה

אני לא בפורום אבל אני אוהבת את הטוקיו הוטל אז יש לי כמה שאלות: 1) ההופעה זה איפה שהפסטיגל? 2)יש כרטיסים לעמידה ? 3)קראתי שמשהי כתבה שיש הנחות ללאומי קראד. אז כמה עולה כרטיס אחרי הנחה? ויש לי עוד שאלה שממש לא קשורה להופעה ויכול להיות שלא בדיוק קשורה לפורום. אז ככה: עוד לפני שהכרתי את טוקיו הוטל רציתי ללמוד גרמנית. אז נכנסית לאתר של ברליץ ואחרי שהם יצרו איתי קשר אז הבנתי שאין קורסים בגרמנית לנוער. ובטח הבנות פה למדו גרמנית. אז איפה אפשר ללמוד גרמנית (באזור הרצליה-רעננה-רמת השרון)? בתודה מראש, טל

תשובות :)

מה את לא בפורום?! תצטרפי!! חח אז ככה: 1-לא.. הפסטיגל זה בהיכל נוקיה(אם ככה קוראים לזה) וההופעה הם בגני התערוכה.. 2- כל הכרטיסים לעמידה 3- בסביבות ה-160 ככה.. ובקשר לגרמנית.. אני גרה בחור ולא בעיה לבדוק אם יש שיעורים.. את כולה לחפש מורה פרטי לגרמני.. תסתכלי בלוח מודעות וכאלה :) מקווה שעזרתי.. ושלא תעיתי בתשובות חחח

N i t z a n 42

New member
אני אישית לומדת גרמנית בחוברת ללימוד עצמי

אז אם לא תמצאי מורה פרטי (שברור שזה עדיף על חוברת) תוכלי לקנות בצומת ספרים או בכל חנות ספרים כזו..

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gifתודה!

לכל מי שדואגת שלא ימיכרו מספיק כרטיסים(
) אז יש עכשיו סיכויי גבוה מאוד שאני ועוד 4 בנות נבוא להופעה

למעלה