תודה שניסית את יכולה לנסות שוב?
ר רחלי בת מקלאוד New member 4/2/05 #25 תודה../images/Emo24.gif יש לך גם את my hart is kike a river? בכל אופן תודה גם על זה שרק ניסית
ש שירB New member 5/2/05 #26 הורדתי אותו כשאני אחזור הביתה אני אראה אם הוא בסדר ואז אני אנסה שוב לשלוח
ר רחלי בת מקלאוד New member 6/2/05 #29 או קיי אם זה לא יעבור תחלקי את מספר השירים לכמה אימיילים בקבוצות קטנות של השירים זה יעבור יותר מהר
ח חלון לעולם New member 4/2/05 #24 בעצם איך אפשר רק שלושה?! שלי.. My Heart Is Like A River Common Ground Just a child Did I Tell You Dont judge
בעצם איך אפשר רק שלושה?! שלי.. My Heart Is Like A River Common Ground Just a child Did I Tell You Dont judge
O ofer האחת New member 7/2/05 #30 קצת באיחור אבל: אני יודעת שזה שירים נורא לא מקוריים אבל אני הכי אוהבת את my heart is like a river did i tell you hopeless case במיוחד אחרי שקלייר מתה כי זה הדרך שלי להזכר בדמות שאני מאוד אוהבת
קצת באיחור אבל: אני יודעת שזה שירים נורא לא מקוריים אבל אני הכי אוהבת את my heart is like a river did i tell you hopeless case במיוחד אחרי שקלייר מתה כי זה הדרך שלי להזכר בדמות שאני מאוד אוהבת