אריאלה פיקסלר אלון כנסי דחוף

../images/Emo124.gifאריאלה פיקסלר אלון כנסי דחוף

עכשיו אני כותבת באמצע האוכל לא יכולתי להתאפק
ית לא? מתענגים על הדגים והפעם לפי המתכון המדהים שלך יצא חבל"ז יאמי ללקק את האצבעות. תבורכי חביבתי. שבת שלום לך ולבני ביתך אוהבת
מימי ורק לידיעתך לא הצלחתי להגיב בבלוג

ח י ה א

New member
מימי די לגרות...

דווקא חיפשתי מתכון לדניס.... אני ממש לא יודעת לבשל דגים ואיך פיספסתי את המתכון בבלוג.... כמו שודאי כולם יודעים הבישולים עכשיו תלויים ביציאות של גיא - מה לעשות ...אז אני משתדלת ....ובפעם האחרונה אמר שאכל דניס אצל חבר ויצא חבל"ז (סלומון כבר לימדו אותי והוא מת על סלומון) אז אמר ואמא הבטיחה לעצמה שביציאה הבאה הבית יתענג..חשבתי לשאול את המומחית בעבודה ואיך איך לא שאלתי את המומחיות כאן בפורום...ואיך איך לא חיפשתי בבלוג טוב שתהיה שבת שלום -רגועה וטעימה.....

../images/Emo19.gifדניס.....

לברק, אגב, יותר טעים לדעעתי מהדניס.... בפעם האחרונה שעשיתי, משחתי כל חתיכת פילה בפסטו תוצרת בית, משני הצדדים, הנחתי בתבנית עם שמן זית, מלח, לימון ומעט יין מוסקט, 20 דקות בתנור ויצא מעדן......

smo

New member
במעבד מזון (עם להב) עשבי טיבול, שמן זית שום..

עשבי טיבול (פטרוזילה/כוסברה/אורגנו/עלי תימין/רוקט..תלוי מה אוהבים.) שמן זית שיני שום ואגוזים/צנוברים הכל ביחד כמה סיבובים במעבד.........וזהו זה. (אני מערבבת את זה עם בשר טחון, מכינה קציצות/קבב לתנור גריל 8-10 דקות ולפה..)

פסססס...חסרה גבינת פרמז'ן...

מומלץ.הרעיון להוסיף את זה לבשר טחון מדה ים. אהבתי...ינוסה בקרוב. הכנתי לא מזמן פסטו כוסברה ... שחיתות לשמה . מעדיפה את זה על פני הקור. נצ'יקותים. }{ }{ }{

והמתכון שלי לפסטו ביתי....

2 חב' בזיליקום 5 שיני שום 1 שקית צנוברים או אגוזי מלך 50 ג' גבינת פרמזן מלח פלפל שמן זית טוחנים במעבד מזון את כל החומרים פרט לשמן זית כאשר הכל טחון מוסיפים כל פעם קצת שמן זית ומערבבים עד שמתקבלת עיסה במרקם של "משחה"

smo

New member
מהמחברת הסודית../images/Emo63.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני אוהבת עם הדניס רוטב פשוט שמושתת על

חמאה, מעט יין לבן,הרבה שום כתוש טרי, פטרוזיליה, כוסברה. לימון, מלח, פלפל לבן,, מעט אבקת מרק עוף לעיבוי וסה-טו. טעים ומומלץ ביותר. אפשר להכין את הדג בכל צורה ולשים א הרוט על, או לבשל את הדג בתוך רוטב הזה, אועל הכיריים, או בתוך תבנית .

יאאא...איזה כיף לשמוע!!!!♥♥&#9829

המתכון באמת טוב.
))) כפרה, תודה על המילים היפות. אין עליך. הכי אוהבתותך. הכי.♥♥♥ }{ ♥♥♥

ח י ה א

New member
תודה למיכליות ,למימי וכמובן לארי

אדווח לכם על התוצאות ומה זה רעיון אדיר לקבב בייתי....... הכל ינוסה.

למעלה