לוחצים יחד על alt והספרה 3 במקלדת, אבל בספרות שבצד, לא מעל האותיות. וכשלוחצים בו זמנית יוצא ♥
א אריאלה פיקסלר אלון New member 22/12/07 #20 לוחצים יחד על alt והספרה 3 במקלדת, אבל בספרות שבצד, לא מעל האותיות. וכשלוחצים בו זמנית יוצא ♥
א אריאלה פיקסלר אלון New member 23/12/07 #26 תלחצי על שניהם יחד מימי. קודם על ה-alt ו-3 אבל מהמספרים שבצד המקלדת לא למעלה, וכשתשחררי את הלחיצה זה ייצר. נסי. ♥♥♥♥♥♥
תלחצי על שניהם יחד מימי. קודם על ה-alt ו-3 אבל מהמספרים שבצד המקלדת לא למעלה, וכשתשחררי את הלחיצה זה ייצר. נסי. ♥♥♥♥♥♥
א אריאלה פיקסלר אלון New member 23/12/07 #25 בדיוק ככה. יש משהו כמו 250 סמלים אבל עוד לא גיליתי את כולם.... ☺ ☻ ♥ ♦ ♣ ♠ • ◘ ○ , ויש מלא כאלו שראיתי, צריך לנסות את הקומבינציות השונות. אשאל את חברתי מהבלוגיה שלימדה אותי ואסביר לכם. נשיקות זה }{ כאילו 2 אנשים מתנשקים... shift + סוגריים ... חמוד.
בדיוק ככה. יש משהו כמו 250 סמלים אבל עוד לא גיליתי את כולם.... ☺ ☻ ♥ ♦ ♣ ♠ • ◘ ○ , ויש מלא כאלו שראיתי, צריך לנסות את הקומבינציות השונות. אשאל את חברתי מהבלוגיה שלימדה אותי ואסביר לכם. נשיקות זה }{ כאילו 2 אנשים מתנשקים... shift + סוגריים ... חמוד.
מ מימי של נריה New member 23/12/07 #27 ♥♥♥♥♥♥	 ☺ ☻ ♥ ♦ ♣ ♠ • ◘ ○ אלה לא הצלחתי חחח שיהיה לך אחלה שבוע טוב
א אריאלה פיקסלר אלון New member 23/12/07 #28 יפה!!!! }{ ♥ }{ ♥ }{ ♥ !!! אני עכשיו בלילה לבן עם עדי. לשתינו יש מחר .e.e.g בחסך שינה, אז אנחנו מנסות להשאר ערות.... ליל מנוחה אחותי ! ♥♥♥
יפה!!!! }{ ♥ }{ ♥ }{ ♥ !!! אני עכשיו בלילה לבן עם עדי. לשתינו יש מחר .e.e.g בחסך שינה, אז אנחנו מנסות להשאר ערות.... ליל מנוחה אחותי ! ♥♥♥